• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm nişan pembemsi ya da kahverrengi olur bildiğim kadarıyla. kendini strese sokmamaya çalış. bebeğin etkileniyor bu durumdan. dedğin gibi bir duş al abdest al dua et. eşin gelince hemen gidersiniz. ya da yok mu çağırabileceğin birisi.eşini beklemesen. çünkü baya stres yapmışsın.tanıdığın yoksa bile atla taksiye kendin git.en azından için rahatlar.ben de dua edeceğim senin için.

Allah razi olsun, sagolasin.
Akraba tanidik kimsemiz yok burada, aileler hep memelekette biz ist.dayiz. Yani cagirabilecek kimsem tok. Tek basima da gidecek cesaretim yok acikcasi.. Insallah korkulacak birsey degildir, ben yalanci sancidir ya da rahim genislemesidir diye dusunurken dr.umun dedigi cok inanilmaz gerrdi beni... Bu vakte kadar uzandim hep bacaklarimi yukari dikip.. Ayaga kalkinca cok baski oluyor asagi dogru.. Esim gelsin bi an once de anina gidicem hastaneye. Ya da artik dayanamaz olursam atlayip gidicem korkunun faydasi yok diyip. Keske dr onemli bisey degildir falan deseydi telefonda felaket tellalligi yapti dogum habercisi olabilir nisan da olabilir bebekte stres de olabilir bilmemne bilmemne dedi gerdikce gerdi beni vallahi sirtimdan korkudan terr bosaliyo.. Bi saat olmadi pedi degistireli simdi yine islak islak olmus.. Insallah sorun yoktur hayatimda bu kadar korktugumu hatirlamiyorum cok fenayim. Ne agir is ne bisey yapmadim da dun bi utu yaptik bikac saat ayakta o kadar sonrasi basladi zaten rahatsizlik.

Akraba tanidik kimsemiz yok burada, aileler hep memelekette biz ist.dayiz. Yani cagirabilecek kimsem tok. Tek basima da gidecek cesaretim yok acikcasi.. Insallah korkulacak birsey degildir, ben yalanci sancidir ya da rahim genislemesidir diye dusunurken dr.umun dedigi cok inanilmaz gerrdi beni... Bu vakte kadar uzandim hep bacaklarimi yukari dikip.. Ayaga kalkinca cok baski oluyor asagi dogru.. Esim gelsin bi an once de anina gidicem hastaneye. Ya da artik dayanamaz olursam atlayip gidicem korkunun faydasi yok diyip. Keske dr onemli bisey degildir falan deseydi telefonda felaket tellalligi yapti dogum habercisi olabilir nisan da olabilir bebekte stres de olabilir bilmemne bilmemne dedi gerdikce gerdi beni vallahi sirtimdan korkudan terr bosaliyo.. Bi saat olmadi pedi degistireli simdi yine islak islak olmus.. Insallah sorun yoktur hayatimda bu kadar korktugumu hatirlamiyorum cok fenayim. Ne agir is ne bisey yapmadim da dun bi utu yaptik bikac saat ayakta o kadar sonrasi basladi zaten rahatsizlik.

Eşin kaçta geliyor peki çok var mı gelmesine ?İnşallah bişey yoktur ama evi falan düşünme bu durumda en kısa sürede git doktoruna....

canım yaa bene yazdığımı okudumda çook çook özür dilerim yaa. bende sanki çok panik gibi yazmışım başka topiklerde okumuştum yazdıklarımıda sen korkma diye ama senide korkuttuysam çook çook özür dilerim inan kendimi kötü hissettim yaa:43:

cnm doktorlar öyle söyler. sonra hasta şikayetçi olmasın diye. hasta haklarında hastanın bilgilendirilmesi şartı var.o yüzden akıllarına gelenleri söylüyorlar.bak sen kalk git hastaneye. için rahatlasın. hiçbirşey olmaz korkma. hastane çok mu uzak sana??* atla taksiye git. böyle insan kafaya taktıkça takar.

Canım çok geçmiş olsun bulunduğun yerde anen ya da kayınvaliden yk mu gelseler senle hastaneye? Önemli bi şey değildir inşaallah kendi yorucu bir şey mi yaptın ondan ağrın oluyordur yataktan ani felan kalkmış da olabilirsin belki.. Stres yapma bakalım önemli değildir inşaallah...

Insallah, insallah onemli bisey degildir. Dedigim gibi kimsemiz yok zaten sitede oturuyoruz komsuluk iliskisi de yok kimse kimseyi tanimaz karsi kapidakini bilmem onlar beni bilmez... Su an anneme o kadar ihtiyacim varki.. Cok mutsuzum ve korkuyorum. Yatiyorum ayaklarimin altina yastik koydum kipirdamiyorum yerimden. Eylul inanilmaz hareket ediyor gobegim yamulup yamulup duruyor ilk defa boyle yani normal hareketi degil biliyorum resmen icimi kanirtiyor vurma degil ittirip duruyor. Allahim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin insallah kotu bisey yoktur da sonradan ne korkakmisim diye guleriz. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin bebegim daha cok kucuk. Benim erken dogum riskim var dr demisti cunku ben de premature bir bebektim, 34. Haftada dogmusum bu tarz seyler irsi genetik de olabiliyormus.

Kizlar selam.. Dunden beri baya endiseliyim.. Gece 3 saat anca uyumusumdur heralde.. Gece Eylul inanilmaz hareketliydi, vurma da degil baya icimi kanirta kanirta donup duruyordu habire.. Sabahi zor ettim. Bi yandan kasik agrisi bi yandan bel agrisi.. Bugun de akintim her zamankinden fazla.. Yani neredeyse saat basi gunluk ped degistiriyorum. Karnim arada top gibi oluyor ayaktayken kendimi yani karnimi sikmadan duramiyorum sanki gobegim dusuverecekmis gibi bi his oluyor asagi dogru cok baski basinc oluyor..Doktorumu aradim en kisa surede kontrole git dedi(sehir disinda) nisan da olabilir dedi. Inanilmaz tedirginim dr.la konusali beri sirtimdan soguk soguk terliyorum endiseden. Esim de yok ucusu degismisti anca 22 gibi evde olucak.. Cok gerginim. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Kanamam falan yok hic, dedigim gibi sadece su gibi olan akinti artti.. Dr mutlaka kontrole git nst.ye baktir sanci durumun var mi diye bebegin kalp atimina da baksinlar herhangi bir stres durumu varmi diye dedi.. Cok tedirginim.. Bir de arada vajinama sanki incecik igne batiyomus gibi bi his oluyo saniyelik geciyo.. Nisan falan olmasin Allah'im kizim daha cok kucuk.. Cok gergin ve endiseliyim... Esimin gelmesini bekliycem. Her ihtimale karsi eve ceki duzen vericem banyo yapicam bu arada da... Boyle bir durum yasayan var mi kizlar?
ilk önce panikleme rahat olmaya çalış...inşallah ciddi bişey yoktur canım stres yapma kendini kötü hissedersen atla taksiye git paran varsa...eşini bekleme bencede....

Eşin kaçta geliyor peki çok var mı gelmesine ?İnşallah bişey yoktur ama evi falan düşünme bu durumda en kısa sürede git doktoruna....

Canim esim 21:30 gibi inicek eve gelmesi 22-22:15 bulur. Yok korkumdan kipirdamiyorum yattigim yerden.

canım yaa bene yazdığımı okudumda çook çook özür dilerim yaa. bende sanki çok panik gibi yazmışım başka topiklerde okumuştum yazdıklarımıda sen korkma diye ama senide korkuttuysam çook çook özür dilerim inan kendimi kötü hissettim yaa:43:

estagfrullah zaten goremedim bisey de. Ben de sabahtan beri oku oku icim cikti.. Bazen de sanirim cok okumak cok bilmek insani daha da kotu etkiliyor. En kotu olasiliklari da biliyorum, sacmasapan bu durumu yasatacak durumlari da okuduklarimdan.. Insallah sacmasapan biseydir.

Canim esim 21:30 gibi inicek eve gelmesi 22-22:15 bulur. Yok korkumdan kipirdamiyorum yattigim yerden.

estagfrullah zaten goremedim bisey de. Ben de sabahtan beri oku oku icim cikti.. Bazen de sanirim cok okumak cok bilmek insani daha da kotu etkiliyor. En kotu olasiliklari da biliyorum, sacmasapan bu durumu yasatacak durumlari da okuduklarimdan.. Insallah sacmasapan biseydir.
eenn kısa zamanda '' kızlar çok şükür bi sorun yokmuş'' yazmanı içtenlikle istiyorum inanki..

Kizlar selam.. Dunden beri baya endiseliyim.. Gece 3 saat anca uyumusumdur heralde.. Gece Eylul inanilmaz hareketliydi, vurma da degil baya icimi kanirta kanirta donup duruyordu habire.. Sabahi zor ettim. Bi yandan kasik agrisi bi yandan bel agrisi.. Bugun de akintim her zamankinden fazla.. Yani neredeyse saat basi gunluk ped degistiriyorum. Karnim arada top gibi oluyor ayaktayken kendimi yani karnimi sikmadan duramiyorum sanki gobegim dusuverecekmis gibi bi his oluyor asagi dogru cok baski basinc oluyor..Doktorumu aradim en kisa surede kontrole git dedi(sehir disinda) nisan da olabilir dedi. Inanilmaz tedirginim dr.la konusali beri sirtimdan soguk soguk terliyorum endiseden. Esim de yok ucusu degismisti anca 22 gibi evde olucak.. Cok gerginim. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Kanamam falan yok hic, dedigim gibi sadece su gibi olan akinti artti.. Dr mutlaka kontrole git nst.ye baktir sanci durumun var mi diye bebegin kalp atimina da baksinlar herhangi bir stres durumu varmi diye dedi.. Cok tedirginim.. Bir de arada vajinama sanki incecik igne batiyomus gibi bi his oluyo saniyelik geciyo.. Nisan falan olmasin Allah'im kizim daha cok kucuk.. Cok gergin ve endiseliyim... Esimin gelmesini bekliycem. Her ihtimale karsi eve ceki duzen vericem banyo yapicam bu arada da... Boyle bir durum yasayan var mi kizlar?

canım dr un bile demiş kontrole git ve nst ye baktır.hiç bişey değilse bile stresin gider,stres bebeğini de etkiler.akraba,arkadaş,komşu filan hiç kimse yok mu?ben senin yerinde olsam taksiye atlar giderim.Allah korusun bebekler bu zamanlarda da gelmeye çalışıyorlar:18:

kızlar ayaklarım ve ellerim öyle şitiki 37numara ayakkabı giyerken şimdi 39 oluyor. Dün gittim mecbur 39 numara ayakkabı aldım. doğumdan sonra ne yapacaksam onu:50:

Canım bende 39, 40 giyiyodum olmuyolar erkek reyonundan terlik alacam yakında bi de beni düşün bana veririsin doğumdan sonra :1::1:

Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni :5:

Canım bu sene kpss sorulaırnı hazırlayanlar heralde nası değişik sorsakda yamulsalar diye baya zorladılar kendilerini heralde matematik soruları çok entresan geldi bana yaptım bişeler ama genel kültür de tık yok pöf ya :27::27::27:

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alı...yorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Harikaymış ya bayıldım ahahah :)

hadi geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı..
pek geçmiş yok yaa kimsecikler yoktuuu bugün...

Sağolasın tatlım...

bende bugün kpss ye girdim ben çalışmıştım ama türkçe mahvetti beni.İnşallah dogru yapan sayısı azdırda yüksek puan alırız

Benim pek bi umudm yok 65 felan ancak alırım o da bir nane etmez :1::1::1:

Insallah, insallah onemli bisey degildir. Dedigim gibi kimsemiz yok zaten sitede oturuyoruz komsuluk iliskisi de yok kimse kimseyi tanimaz karsi kapidakini bilmem onlar beni bilmez... Su an anneme o kadar ihtiyacim varki.. Cok mutsuzum ve korkuyorum. Yatiyorum ayaklarimin altina yastik koydum kipirdamiyorum yerimden. Eylul inanilmaz hareket ediyor gobegim yamulup yamulup duruyor ilk defa boyle yani normal hareketi degil biliyorum resmen icimi kanirtiyor vurma degil ittirip duruyor. Allahim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin insallah kotu bisey yoktur da sonradan ne korkakmisim diye guleriz. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin bebegim daha cok kucuk. Benim erken dogum riskim var dr demisti cunku ben de premature bir bebektim, 34. Haftada dogmusum bu tarz seyler irsi genetik de olabiliyormus.

Canım ya bol bol dua et bizde edelim inşaAllah senin için.. Hastane uzak mı peki.. Madem çok tedirginsin yanlız git biraz zor olur ama en azından aklındaki sorular gider bir an önce.. Allah bağışlasın canım yavrularımızı sağlıkla zamanlarında gelirler inşaalllah.. Erken doğum olsa bile bu haftada gelir mi ki? Bence erken doğum değildir bebişin yediğin bişeyi sevmiş olup ondan da hareketli olabilir bazen benimki de pat küt girişiyor ayakları karnımdan çıkacak sanıyorum sonra duruluyor sesi çıkmıyor.. Du bakalım Allah büyüktür endişeye kapılma eğer doktora gidemiyorsan ılık süt iç eşim gelene kadar uyumaya çalış..

canım yaaa, dualarımız seninle...

ama keşke kendin gidebilsen şimdi, yani telaşlandırmış gibi olmayalım da senin açından iyi olur sanki, yani bir şey olmadığını öğrenince eşin gelmeden erkencikten stresten de endişeden de kurtulursun, bebişkon da tabi...

biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış, dua edelim hep beraber:nazar:

cnm doktorlar öyle söyler. sonra hasta şikayetçi olmasın diye. hasta haklarında hastanın bilgilendirilmesi şartı var.o yüzden akıllarına gelenleri söylüyorlar.bak sen kalk git hastaneye. için rahatlasın. hiçbirşey olmaz korkma. hastane çok mu uzak sana??* atla taksiye git. böyle insan kafaya taktıkça takar.

Haklisin,belki de tohmet altinda kalmamak icin en kotu senaryoyu soylemistir. Bu aklima hic gelmemisti kafa duruyor iste bazen dusunemiyo insan. Biz halkalidayiz, hastanemiz bakirkoyde.. Cok uzak sayilmaz. Ben yine de esimi bekleyeyim o benden daha paniktir, iner arar hastanedeyim desem Allah korusun panikten kaza maza yapar..

ilk önce panikleme rahat olmaya çalış...inşallah ciddi bişey yoktur canım stres yapma kendini kötü hissedersen atla taksiye git paran varsa...eşini bekleme bencede....

Sakinlesmeye basladim biraz. Inanin yazmasam heralde evin icinde kor tavuk gibi dolaniyor olurdum sanirim. Paylasinca insan azcik da olsa rahatliyor sagolsun herkes yardimci..

Herkese ilgisi icin cok tesekkur ediyorum, ben biraz hicbisey dusunmeden gozlerimi kapatip sakinlesicem kizim da sakinlesir belki biraz.. Habersiz birakmiycam sizleri, cok uzulurdum cunku ben de forumdan biri sorununu yazip da ortadan kaybolunca ne oldu nasil diye kendime dert ederdim..

Allah hepinizden iyi dilekleri icin razi olsun. Insallah boyle bir korkuyu durumu kimse yasamaz inanin cok zor.

Canim cok gecmis olsun ama bence esini bekleme mudahale sansin varsa onuda kacirma derim atla bi taksiye git hastanede gorevliler yardimci olur esin gelene kadr.cok kotuysen ambulansi cagis hastanene gotursun seni.ins kotu birsey olmaz.ama bekleme lutfen evde.hemen git.

Haklisin,belki de tohmet altinda kalmamak icin en kotu senaryoyu soylemistir. Bu aklima hic gelmemisti kafa duruyor iste bazen dusunemiyo insan. Biz halkalidayiz, hastanemiz bakirkoyde.. Cok uzak sayilmaz. Ben yine de esimi bekleyeyim o benden daha paniktir, iner arar hastanedeyim desem Allah korusun panikten kaza maza yapar..

Sakinlesmeye basladim biraz. Inanin yazmasam heralde evin icinde kor tavuk gibi dolaniyor olurdum sanirim. Paylasinca insan azcik da olsa rahatliyor sagolsun herkes yardimci..

Herkese ilgisi icin cok tesekkur ediyorum, ben biraz hicbisey dusunmeden gozlerimi kapatip sakinlesicem kizim da sakinlesir belki biraz.. Habersiz birakmiycam sizleri, cok uzulurdum cunku ben de forumdan biri sorununu yazip da ortadan kaybolunca ne oldu nasil diye kendime dert ederdim..

Allah hepinizden iyi dilekleri icin razi olsun. Insallah boyle bir korkuyu durumu kimse yasamaz inanin cok zor.

neyse havaalanından evde yakın. eşin gelir hemen gidersiniz.iyi haberlerini bekliyoruz cnm. arkadaşın dediği gibi uyumaya çalış.vakit daha çabuk geçer.dualrımız seninle..

Bence durma git bak bizde stress yaptık, bi yakınımında başına bu tarz bişey gelmişti Allah korusun erkenden git geç kaldım diye pişman olma sonradan eşinde hastahaneye gelir hatırladıgım kadarıyla acıbademe gidiyodun orda 3-4 saat bırakmazlar zaten seni

Ilik bi dus aldim az once dus alirken biraz karnimda yumusama oldu ama simdi yeniden ara ara sertlesiyor. Az kaldi esim gelir gelmez firliycam hastaneye hemen. Allahim insallah bebegim erken gelmeyi secmemistir. Su kadarcik sure icinde hayatimda ettigim dualarin toplamindan fazla dua etmisimdir heralde. Her zaman burada bizlerin ettigi dualarin birbirimize destegi oldugunu dusunmusumdur ve her zaman zor durumda olan bir arkadasin konusunu okurken yazisini okurken dua etmisimdir, kizlar sizler de duanizda bize yer verin.

Klima acik oturdugum yerde terliyorum resmen saclarimin dibi bile terr oldu yeni dusa girip cikmis olmama ragmen. Yedigim bisey yapti desem istahim yoktur benim zaten genelde oyle abur cubur da yemedim, yaptigim yemekten nerdeyse yarim kaseden az yedim(taze fasulye) o kadar. Bir de sabahtan beri ortalama 2 lt falan su icmisimdir o kadar. Zaman da gecmiyor esim bi an once gelse de ciksak gitsek.

canım yaa çok çok geçmiş olsunnnn. ben oturduğum yerden bile çok telaşlandımm:18::18::18: seninle doğum tarihimiz aynıı inşallah önemli bişey yoktur, geçici bi durumdur. İyi haberlerini bekliyoruz canımm, dualarımız seninlee...

Ilik bi dus aldim az once dus alirken biraz karnimda yumusama oldu ama simdi yeniden ara ara sertlesiyor. Az kaldi esim gelir gelmez firliycam hastaneye hemen. Allahim insallah bebegim erken gelmeyi secmemistir. Su kadarcik sure icinde hayatimda ettigim dualarin toplamindan fazla dua etmisimdir heralde. Her zaman burada bizlerin ettigi dualarin birbirimize destegi oldugunu dusunmusumdur ve her zaman zor durumda olan bir arkadasin konusunu okurken yazisini okurken dua etmisimdir, kizlar sizler de duanizda bize yer verin.

Klima acik oturdugum yerde terliyorum resmen saclarimin dibi bile terr oldu yeni dusa girip cikmis olmama ragmen. Yedigim bisey yapti desem istahim yoktur benim zaten genelde oyle abur cubur da yemedim, yaptigim yemekten nerdeyse yarim kaseden az yedim(taze fasulye) o kadar. Bir de sabahtan beri ortalama 2 lt falan su icmisimdir o kadar. Zaman da gecmiyor esim bi an once gelse de ciksak gitsek.

Canım Allah büyüktür önemli bir şey yoktur inşaallah.. Az kaldı eşinin gelmesine gelsin gidersiniz için ferahlar inşaallah... Beline doğru sancı girmiyorsa korkma. Sancın yok di mi? İshaldende de terliyor olabilirsin.. Dualarım seninle canım..

Kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum surekli en son bi hafta olmadi kontrole gideli hersey cok iyiydi hatta haftasindan onde gidiyordu.. Ne kalp atiminda ne hareketlerinde ne bende hic bir olumsuzluk yoktu. Hatta cadi kizim ayak bas parmagini emiyordu cok gulduk dr bile az gorunen kara diye kac tane fotosunu cikartti.. Kilosu gelisimi boyu hersey cok iyi gidiyor.. Bn kendimi cok yormadim son zamanlarda bi kayinpederim hastaneye yattigi icin esimin ablasindayken is yaptim baya yemekleri falan oturmadim cok ama onun da ustunden bi hafta gecti..byani olumsuz bisey olsa heralde kendini beli ederdi degil mi? Dr basindan beri cok saglikli oldugumuzu soyledi durdu.. Bebegimin gelisimi de benim kilo durumum da normal doguma yatkinligim da hersey cok iyiydi.. Yalnizlik ne kadar zor kizlar anlatamam. Yaninizda yakininizda ananiz babaniz esiniz dostunuz varsa kiymetini bilin.. Belki benim anacigim da yanimda olsa bu kadar korkmazdim daha rahat olurdum..

Back
X