- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
cnm nişan pembemsi ya da kahverrengi olur bildiğim kadarıyla. kendini strese sokmamaya çalış. bebeğin etkileniyor bu durumdan. dedğin gibi bir duş al abdest al dua et. eşin gelince hemen gidersiniz. ya da yok mu çağırabileceğin birisi.eşini beklemesen. çünkü baya stres yapmışsın.tanıdığın yoksa bile atla taksiye kendin git.en azından için rahatlar.ben de dua edeceğim senin için.
Allah razi olsun, sagolasin.
Akraba tanidik kimsemiz yok burada, aileler hep memelekette biz ist.dayiz. Yani cagirabilecek kimsem tok. Tek basima da gidecek cesaretim yok acikcasi.. Insallah korkulacak birsey degildir, ben yalanci sancidir ya da rahim genislemesidir diye dusunurken dr.umun dedigi cok inanilmaz gerrdi beni... Bu vakte kadar uzandim hep bacaklarimi yukari dikip.. Ayaga kalkinca cok baski oluyor asagi dogru.. Esim gelsin bi an once de anina gidicem hastaneye. Ya da artik dayanamaz olursam atlayip gidicem korkunun faydasi yok diyip. Keske dr onemli bisey degildir falan deseydi telefonda felaket tellalligi yapti dogum habercisi olabilir nisan da olabilir bebekte stres de olabilir bilmemne bilmemne dedi gerdikce gerdi beni vallahi sirtimdan korkudan terr bosaliyo.. Bi saat olmadi pedi degistireli simdi yine islak islak olmus.. Insallah sorun yoktur hayatimda bu kadar korktugumu hatirlamiyorum cok fenayim. Ne agir is ne bisey yapmadim da dun bi utu yaptik bikac saat ayakta o kadar sonrasi basladi zaten rahatsizlik.