2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar göbek çizgisi oluşan var mı içiniz de .??????????
benim var. çok uzun süre oldu benim o çizgi olalı.gittikçe koyulaşıyor. alta doğruydu.bir süredir. üste doğruda oluşmaya başladı. onun rengi diğerine göre daha açık.
bende hazırlıyorum cnm corapla havluyu unutmusum bugun onlarıda ekledımm daha eksık bısey varmıdıe dusunmekteyım :))halu kagıt koyucam daha unutmadan :1::1:

kız makyaj çantası önemli bak;) şimdiden yanına alacakların farklı bir makyaj çantasında dursun( kalem, allık falan).giderken onu kapar gidersin:1:

ayyy benimde mesaim bitmek üzere:16: eve gideyim eşim yemek yapacaktı:1: sonra da yaprak sarıp dolaba atacağım.dün biraz sarıp attım ama belim ağrıdı. bugünde devam edeceğim;) buyrun hep beraber yiyelim:56:

kızlar bugün çok kötü oldum kasıldım kaldım kaç kere sonra dayanamayıp acile gittik. Nst benzer birşey yaptılar ağrı için hiç birşey çıkmadı doktorda maldi sonucu göstermedim bile ağrı çıkmayınca. Hemşire niye geldin diyo salak dayanabilsem niye gelim dedim . Ağrı çıkmayınca çektik geldik. Devlet hast ne biçim ya. Allahdan özele gidiyorum devlet dr çekilmez burda

kızlar bugün çok kötü oldum kasıldım kaldım kaç kere sonra dayanamayıp acile gittik. Nst benzer birşey yaptılar ağrı için hiç birşey çıkmadı doktorda maldi sonucu göstermedim bile ağrı çıkmayınca. Hemşire niye geldin diyo salak dayanabilsem niye gelim dedim . Ağrı çıkmayınca çektik geldik. Devlet hast ne biçim ya. Allahdan özele gidiyorum devlet dr çekilmez burda

çok geçmiş olsun cnm.bu aralar yalancı sancılar olur diye duymuştum..

annısler gogus pompası alıcam netten sız hangısınden aldınızz su an ındırımde olan varmı bılıomusunuzzz

benim var. çok uzun süre oldu benim o çizgi olalı.gittikçe koyulaşıyor. alta doğruydu.bir süredir. üste doğruda oluşmaya başladı. onun rengi diğerine göre daha açık.

kız makyaj çantası önemli bak;) şimdiden yanına alacakların farklı bir makyaj çantasında dursun( kalem, allık falan).giderken onu kapar gidersin:1:
makyaj yapabılırmıym kı yaa bılmıyorumm :)) tacım var ıste sadece :12:sanırım makyaj yapmıcam benn..:17::17:

nebıcımm hemsıre olee oo yaa sacını yolasım geldı resmen :1::1::1: bende devlete gıdıyorum bole bısey yasamadım ınss yasamammmm :47::47::47::47:yoksa lafımı esırgememm walahıı dalarım gobusumleee:9::9::9::9::9::9:

aman yok ya en kötü özel hast. devlet hastanesinden yine iyidir...insanın konuşurken yüzüne bile bakmıyorlar....
birde niye geldin demiş...embesil yaa:53:

geçmiş olsun canım,sanırım bu aralar bizi bi yokluyor bizimkiler; 2 hafta önce miydi neydi bana da oldu nst de bişey çıkmadı çok şükür:)

annısler gogus pompası alıcam netten sız hangısınden aldınızz su an ındırımde olan varmı bılıomusunuzzz
ben aventin elektrikli pompasını almayı düşünüyorum canım;geçenlerde bi arkadaşımla konuştum sakın chicco alma iyi araştır,özellikle çalışan bayanlar için çok önemli dedi.ben de biraz araştırdım aventden baya memnun olan var yani...

ben aventin elektrikli pompasını almayı düşünüyorum canım;geçenlerde bi arkadaşımla konuştum sakın chicco alma iyi araştır,özellikle çalışan bayanlar için çok önemli dedi.ben de biraz araştırdım aventden baya memnun olan var yani...

ben calısmıyorumda nebılım dısarıya cıktıgımdaa bıberonla beslemek daha mantıklı sonucta heryerde emzıremem.. en basta acıl bısey deıl sankı ama gogsum sıstıgı vakıt ıı olur dıe dusundum :26:

Back
X