2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bugün yemek yapmadım dünden çorba var bugünde karışık kızarma yaptım sarımsaklı bide çay ypsm yetr heralde:31:

bende kuru fasulye, pilav, cacık ,kavun ,yeter heralde.fasulyeyi severim ama şimdi bebeğim için pişiriyorum.yesinde büyüsün bebişim.

bu arada kızlar bugün öğlen hastaneye gittik.dün görümcem doğum yaptı demiştimya.onu ziyaret ettik.maşallah ikiside sağlıklı ama az kalsın ben erken doğum yapacaktım ankara çok sıcak tamda öğlenin sıcağı baya fenalaştım.bu sıcakta gündüz dışarı çıkılmaz kızlar.alışveriş işinide hep son ana bıraktım.bu sıcakta hayatta yapamam.artık akşamları halledicem.

dün kızlarla yemeğe çıktık diye yemek yapmadım.bugünde çok yorgundum hiçç yemekle uğraşacak halim yoktu.bende kocişe ciğer yaptır getir dedim.demirimde yükselir belkimm:1:

yap yap azcık çeksinler nazımızı geçer inş. caım

kız ben naz yapmıyom kocam yapıyor.hastaneden almaya gelmiş beni ne halde olduğumu görüyor.bu şekilde çalışılmaz allah yardımcınız olmuşsun aşkım ne hallere düşmüşsün falan diyor.ewe gelincede ne yer içersin diye sormuyorsun diyor.onun tatili başlamış halbuki yemek yapsa ben gelmeden ölür sankii.

$hasan paşa hanı.webp$2012-07-02 14.25.38kl.webp ben aşkım ve oğluuum

kız ben naz yapmıyom kocam yapıyor.hastaneden almaya gelmiş beni ne halde olduğumu görüyor.bu şekilde çalışılmaz allah yardımcınız olmuşsun aşkım ne hallere düşmüşsün falan diyor.ewe gelincede ne yer içersin diye sormuyorsun diyor.onun tatili başlamış halbuki yemek yapsa ben gelmeden ölür sankii.

elinden gelir mi yemek yapmak benim kocişimde pek anlamaz ondan soruyorumm ...

elinden gelir mi yemek yapmak benim kocişimde pek anlamaz ondan soruyorumm ...[/QUOTEvalla aşkım süper yemek yapar.neyse adamın hakkını yemeyim pazartesi günü işten gelir gelmez uyudum yemeği salatayı yaptı sofrayı kurdu beni uyandırdı.bende bişeyler yapmak istiyorum ama hiç yapasım yok bişey yiyip içemiyorum sıcaklar yüzünden sürekli tansiyonum düşüyor

elinden gelir mi yemek yapmak benim kocişimde pek anlamaz ondan soruyorumm ...[/QUOTEvalla aşkım süper yemek yapar.neyse adamın hakkını yemeyim pazartesi günü işten gelir gelmez uyudum yemeği salatayı yaptı sofrayı kurdu beni uyandırdı.bende bişeyler yapmak istiyorum ama hiç yapasım yok bişey yiyip içemiyorum sıcaklar yüzünden sürekli tansiyonum düşüyor

oh ne iyi valla benim kocacım anlamaz yemekten ama oda hafta sonu temizliğimi yapıyor ordan yırtıyor yani :34:
anlıyorsa bi işin ucundan tuttur o zaman öyle arada birle olmaz sende ağırlaşıyorsun artık konuş güzellike yapar herlade...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz

canım hoş geldin..benimde yoğun arastırmalarım sonucu tahinle pekmezin bebege çok kilo yaptığını duydum yiyorum sürekli bakalım bu ay kac olcaz..

oh ne iyi valla benim kocacım anlamaz yemekten ama oda hafta sonu temizliğimi yapıyor ordan yırtıyor yani :34:
anlıyorsa bi işin ucundan tuttur o zaman öyle arada birle olmaz sende ağırlaşıyorsun artık konuş güzellike yapar herlade...

temizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.:1:viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok.:1::1:

selam kızlar biz geldik çarşıdaydık hediye almak için aşırı derecede sıcaktııı bayılcaktım sıcaktann aldık hediyemzii arkadaşıma uğradım eve geldim anca nasılsınız bakalımm :49:

Back
X