- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
anlamaduımkı, ofisteyım wc ye gtcektım,bı baktım bastıkca acıyoooo,eve gıdınce kocacıgım yapsın, hem de azıcık naz yapıyım... suanda oturdugum yerdende hıssedıyorum,
yap yap azcık çeksinler nazımızı geçer inş. caım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamaduımkı, ofisteyım wc ye gtcektım,bı baktım bastıkca acıyoooo,eve gıdınce kocacıgım yapsın, hem de azıcık naz yapıyım... suanda oturdugum yerdende hıssedıyorum,
oyy bayılırım yaprak sarmasına bir de bol limonlu olcak amaaaaben de de yaprak sarması - patlıcan dolması var. yanına da çorba cacık falan![]()
yap yap azcık çeksinler nazımızı geçer inş. caım
kız ben naz yapmıyom kocam yapıyor.hastaneden almaya gelmiş beni ne halde olduğumu görüyor.bu şekilde çalışılmaz allah yardımcınız olmuşsun aşkım ne hallere düşmüşsün falan diyor.ewe gelincede ne yer içersin diye sormuyorsun diyor.onun tatili başlamış halbuki yemek yapsa ben gelmeden ölür sankii.
Eki Görüntüle 462504 Eki Görüntüle 462505 ben aşkım ve oğluuum
dün kızlarla yemeğe çıktık diye yemek yapmadım.bugünde çok yorgundum hiçç yemekle uğraşacak halim yoktu.bende kocişe ciğer yaptır getir dedim.demirimde yükselir belkimm![]()
elinden gelir mi yemek yapmak benim kocişimde pek anlamaz ondan soruyorumm ...[/QUOTEvalla aşkım süper yemek yapar.neyse adamın hakkını yemeyim pazartesi günü işten gelir gelmez uyudum yemeği salatayı yaptı sofrayı kurdu beni uyandırdı.bende bişeyler yapmak istiyorum ama hiç yapasım yok bişey yiyip içemiyorum sıcaklar yüzünden sürekli tansiyonum düşüyor
sende kilo almayanlardansın sanırım canım göbüş var sadece
elinden gelir mi yemek yapmak benim kocişimde pek anlamaz ondan soruyorumm ...[/QUOTEvalla aşkım süper yemek yapar.neyse adamın hakkını yemeyim pazartesi günü işten gelir gelmez uyudum yemeği salatayı yaptı sofrayı kurdu beni uyandırdı.bende bişeyler yapmak istiyorum ama hiç yapasım yok bişey yiyip içemiyorum sıcaklar yüzünden sürekli tansiyonum düşüyor
oh ne iyi valla benim kocacım anlamaz yemekten ama oda hafta sonu temizliğimi yapıyor ordan yırtıyor yani
anlıyorsa bi işin ucundan tuttur o zaman öyle arada birle olmaz sende ağırlaşıyorsun artık konuş güzellike yapar herlade...
hımm olabilir zayıf olduğun belli oluyor zaten orantılı bayaaslında 11 kilo aldımaslında gebelikten önce çok zayıftım o yüzden pek sırıtmadı bende.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz
oh ne iyi valla benim kocacım anlamaz yemekten ama oda hafta sonu temizliğimi yapıyor ordan yırtıyor yani
anlıyorsa bi işin ucundan tuttur o zaman öyle arada birle olmaz sende ağırlaşıyorsun artık konuş güzellike yapar herlade...
temizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok.
![]()
temizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok.
![]()
benim herifimmmmm başak burcu şekerim bende de iyi temizliyor valaa![]()
benim herifimmmmm başak burcu şekerim bende de iyi temizliyor valaa![]()
kız benimkideee başak.siler süpürürü toz alır amaa bnm içime sinmez.ne bileyim kadın eli değince başka oluyor.bide silerken az daha özenli olsa.![]()