2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen nasılsın fıstık bebiş nasıl annesi
iyiyiz canım çok şükür yaa..
dün doktora gittik oğluşum 1880gr olmuş doktor 1 hafta geride problem etmiyorum onu dedi bool bool sola yatarak dinlen dedi gnler uzun olduğu için farkında olmadan oturarak geçiriyosundur günün çoğunu dedi fazla oturma iş yapma kendini yorma fln dedi haftada bir sağlık ocağında tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonun yükseliyosa ara ara bebek o yüzdende kilo almaz dedi. ben sizden 2250 fln beklerdim dedi gülerek toplamda 11 kg almışım kilo konusuna birşey demedi birde benim oğlan tersti ya dönmüş artık doğum pozisyonu almış çoook şükür. birde bol bol protein tüket dedi bebek kilo alımı için sonraki randevumda 31 temmuzdaa bizden haberler böylee canım..

iyiyiz canım çok şükür yaa..
dün doktora gittik oğluşum 1880gr olmuş doktor 1 hafta geride problem etmiyorum onu dedi bool bool sola yatarak dinlen dedi gnler uzun olduğu için farkında olmadan oturarak geçiriyosundur günün çoğunu dedi fazla oturma iş yapma kendini yorma fln dedi haftada bir sağlık ocağında tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonun yükseliyosa ara ara bebek o yüzdende kilo almaz dedi. ben sizden 2250 fln beklerdim dedi gülerek toplamda 11 kg almışım kilo konusuna birşey demedi birde benim oğlan tersti ya dönmüş artık doğum pozisyonu almış çoook şükür. birde bol bol protein tüket dedi bebek kilo alımı için sonraki randevumda 31 temmuzdaa bizden haberler böylee canım..

canım sorun edilecek bir sıkıntı yokk annesi biraz beslenmene dikkat edersennn dr un dediği toparlarsın hemencik canım.
yerim bne o miniği. çok kilo almamışsın oda güzel bence.
benimde pazartesiydi radevum 2007 gr olmuş kilosu tam haftasına uygunmuş ama boyumuz 46 cm 2 hafta önden gidiyormuş uzun olacak dedi dr hayırlısı bakalım. bende 11,5 kg gözüküyorum dr un tartısında.
nst ye giridnmi ben bu hafta nst yede girdim şükür herşey güzeldi.

hoşgeldiniiizzz.. babamız arkadaşlarıylaa gezmeye gitti bizde oğlumla tv seyrediyoruzzz.. sizz nasılsınızz.
hb canımm oğluşunu yesinler seninnnnnnn :)) iyiyzz bizdee çok sıcakk soğuk bir duş alıcam brazdann
hg canımmm .. ıyızz sen nasılsın az sona sut ıcıcezz bız kızımla :12::12::12:babamızz yok macta:34: .. yanlız takılıyoruz ole..:16:

hb canımmm iyiyiz bizdeee çok sıcakladıkkk duşa girip gelicez hemen :)

canım sorun edilecek bir sıkıntı yokk annesi biraz beslenmene dikkat edersennn dr un dediği toparlarsın hemencik canım.
yerim bne o miniği. çok kilo almamışsın oda güzel bence.
benimde pazartesiydi radevum 2007 gr olmuş kilosu tam haftasına uygunmuş ama boyumuz 46 cm 2 hafta önden gidiyormuş uzun olacak dedi dr hayırlısı bakalım. bende 11,5 kg gözüküyorum dr un tartısında.
nst ye giridnmi ben bu hafta nst yede girdim şükür herşey güzeldi.
maşallahh:nazar::nazar:selvi boylu olacak senin ufaklık.
nstye girmedim ama doktor kalp atışlarını kontrol ettti bizede dinletti güm güm atıyodu oğlumun kalbii:16: kalp atımı normal dedii

biraz geçmişe baktım doktor demek 1 hafta geriden geliyor dedi bu bebekleri anlamak zor ben dedim bu ay çok sağlıklı beslendi kesin 2000gr olmuştur olmamış bazen çok hızlı ilerliyorlar bazen yavaş

son ayda hızlı alıolarms cnm yaa saglıklı olsunlardaa kg cok takılmamak lazım ..

kızlar bu ultrasona da güvenmemek lazım benim ilk oğluma uzun bebek şöyl böyle her ay aynı şey
bende dedim aldıklarımı değiştireyim bir beden büyük kıyafet alayım
sonra bir doğdu 48 cm 2950gr ben tabi şok

Back
X