Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım çok şükür yaa..sen nasılsın fıstık bebiş nasıl annesi
yok canım 137 sınırdainşalah canım şeker sorunu varmıydı sende... bebişede faydalı şeyler yiyorsun ne güzel..
hoşgeldiniiizzz.. babamız arkadaşlarıylaa gezmeye gitti bizde oğlumla tv seyrediyoruzzz.. sizz nasılsınızz.selam kızlarrr biz geldikk kızımlaa nasılsınızzzz :)
selam kızlarrr biz geldikk kızımlaa nasılsınızzzz :)
iyiyiz canım çok şükür yaa..
dün doktora gittik oğluşum 1880gr olmuş doktor 1 hafta geride problem etmiyorum onu dedi bool bool sola yatarak dinlen dedi gnler uzun olduğu için farkında olmadan oturarak geçiriyosundur günün çoğunu dedi fazla oturma iş yapma kendini yorma fln dedi haftada bir sağlık ocağında tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonun yükseliyosa ara ara bebek o yüzdende kilo almaz dedi. ben sizden 2250 fln beklerdim dedi gülerek toplamda 11 kg almışım kilo konusuna birşey demedi birde benim oğlan tersti ya dönmüş artık doğum pozisyonu almış çoook şükür. birde bol bol protein tüket dedi bebek kilo alımı için sonraki randevumda 31 temmuzdaa bizden haberler böylee canım..
hb canımm oğluşunu yesinler seninnnnnnn :)) iyiyzz bizdee çok sıcakk soğuk bir duş alıcam brazdannhoşgeldiniiizzz.. babamız arkadaşlarıylaa gezmeye gitti bizde oğlumla tv seyrediyoruzzz.. sizz nasılsınızz.
hg canımmm .. ıyızz sen nasılsın az sona sut ıcıcezz bız kızımlababamızz yok macta
.. yanlız takılıyoruz ole..
![]()
selam kızlarrr biz geldikk kızımlaa nasılsınızzzz :)
maşallahhcanım sorun edilecek bir sıkıntı yokk annesi biraz beslenmene dikkat edersennn dr un dediği toparlarsın hemencik canım.
yerim bne o miniği. çok kilo almamışsın oda güzel bence.
benimde pazartesiydi radevum 2007 gr olmuş kilosu tam haftasına uygunmuş ama boyumuz 46 cm 2 hafta önden gidiyormuş uzun olacak dedi dr hayırlısı bakalım. bende 11,5 kg gözüküyorum dr un tartısında.
nst ye giridnmi ben bu hafta nst yede girdim şükür herşey güzeldi.
kalabalık ama kimseden çıt çıkmıyoooooo bugün kalabalık burası....iyi dün kimse yokdu![]()
hoş geldin canım ben iyiyim çok şükür inş. diğer kızçelerde iyidir.
sen nasılsın bebiş nasıl
kalabalık ama kimseden çıt çıkmıyooo![]()
kalabalık ama kimseden çıt çıkmıyooo![]()
maşallahhselvi boylu olacak senin ufaklık.
nstye girmedim ama doktor kalp atışlarını kontrol ettti bizede dinletti güm güm atıyodu oğlumun kalbiikalp atımı normal dedii
ohh sıhatleer olsunnn bend eüşeniyorum bu saatte duşa girmeye yawshb canım ben duş aldım şimdi bomba gibiyizz bebişle serinledik brazda olsa :)) senin bebiş nasıl
biraz geçmişe baktım doktor demek 1 hafta geriden geliyor dedi bu bebekleri anlamak zor ben dedim bu ay çok sağlıklı beslendi kesin 2000gr olmuştur olmamış bazen çok hızlı ilerliyorlar bazen yavaş
ohh sıhatleer olsunnn bend eüşeniyorum bu saatte duşa girmeye yaws
süpersiniz.
biz iyiyiz kuzu dinleniyoruz oğlişimle