bebegın alıodur cnm dr nezaman gıdıceksın ozaman ogrenısrınn ınss.. artık sıcaktan canımız bısı ıstemıokı... cnm benım heryerden vuruoo asagıdann sagdan soldann.. ellerı kollarıı ayakları.. bende yururken çişimm gelıo hemencık..kafası kasıklarımdaa.. cevırdıgını bıle hıssedıyorum uzanıncaa cnm elıfım benımkızlar ben iki haftadır yine kilo almamışım, ondan önceki 3 haftada da bir kilo almıştım, inşallah bebeğim kilo alıyordur, gerçi öyle bir tekme atıyor ki bence kesin büyüdü. dün akşam dışarı çıktım, yine alt tarafıma öyle darbeler yedim ki çok çok canım yandı. Atadaşım yanımdaydı, senin bebeğin çok yukarda nasıl o kadar aşağıya vuruyor dedi, sanırım o anda ayağa kalkıyor:26::26::26::26::26::26:

OFF SIZIN EN AZINDAN IZNINIZ VAR KUZUM ,dayan az kalmış, benimde ev oyle, 6.30 cıkıyorum işten gıdınce bulasık ve yemek harıc bısey yapamıyorum, camasırı bıle eşim asıyo,, elim hiç bi işe gtmez oldu,, BENIMCOK KOTU IZIN KONUSU ,ADAM 2 HFTA DIYOO ya, seytan dıyo ayrıl gıt, ama maddı durumumuz cok musaıt deıl, olsa bayramdan snra 1 dakıka dıurmam,, işten sogudum resmen, bende 1 ay izin almaya calısıcam, eşim bu ay zam alıcak, şole guzel bişey alsada gıtmesem işee,,, en azndan 6 ay. ama nerdeeeeeeee onun patrıonuda cıns..
allahyardımcın olsn cnm calısırken hamıle olmak cok zor. ınss hersey yoluna gırer ..dogumdan sonra bebege senmı bakıcaksın.