2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben iki haftadır yine kilo almamışım, ondan önceki 3 haftada da bir kilo almıştım, inşallah bebeğim kilo alıyordur, gerçi öyle bir tekme atıyor ki bence kesin büyüdü. dün akşam dışarı çıktım, yine alt tarafıma öyle darbeler yedim ki çok çok canım yandı. Atadaşım yanımdaydı, senin bebeğin çok yukarda nasıl o kadar aşağıya vuruyor dedi, sanırım o anda ayağa kalkıyor:26::26::26::26::26::26:
bebegın alıodur cnm dr nezaman gıdıceksın ozaman ogrenısrınn ınss.. artık sıcaktan canımız bısı ıstemıokı... cnm benım heryerden vuruoo asagıdann sagdan soldann.. ellerı kollarıı ayakları.. bende yururken çişimm gelıo hemencık..kafası kasıklarımdaa.. cevırdıgını bıle hıssedıyorum uzanıncaa cnm elıfım benım:nazar::nazar::nazar:
OFF SIZIN EN AZINDAN IZNINIZ VAR KUZUM ,dayan az kalmış, benimde ev oyle, 6.30 cıkıyorum işten gıdınce bulasık ve yemek harıc bısey yapamıyorum, camasırı bıle eşim asıyo,, elim hiç bi işe gtmez oldu,, BENIMCOK KOTU IZIN KONUSU ,ADAM 2 HFTA DIYOO ya, seytan dıyo ayrıl gıt, ama maddı durumumuz cok musaıt deıl, olsa bayramdan snra 1 dakıka dıurmam,, işten sogudum resmen, bende 1 ay izin almaya calısıcam, eşim bu ay zam alıcak, şole guzel bişey alsada gıtmesem işee,,, en azndan 6 ay. ama nerdeeeeeeee onun patrıonuda cıns..

allahyardımcın olsn cnm calısırken hamıle olmak cok zor. ınss hersey yoluna gırer ..dogumdan sonra bebege senmı bakıcaksın.

bebegın alıodur cnm dr nezaman gıdıceksın ozaman ogrenısrınn ınss.. artık sıcaktan canımız bısı ıstemıokı... cnm benım heryerden vuruoo asagıdann sagdan soldann.. ellerı kollarıı ayakları.. bende yururken çişimm gelıo hemencık..kafası kasıklarımdaa.. cevırdıgını bıle hıssedıyorum uzanıncaa cnm elıfım benım:nazar::nazar::nazar:

allahyardımcın olsn cnm calısırken hamıle olmak cok zor. ınss hersey yoluna gırer ..dogumdan sonra bebege senmı bakıcaksın.

amin canım, bazen cok zor oluyoo eve gıt yemek yap, üsenıyo ınsan, elim gitmiyo resmen,allahtan annem verıyo arada:))))benm işim rahat,zaten bellı oluyodur nettyım sureklı, bu ara ıslerde durgun onunda etkısı var ama, olsun,,genelde rahat bılgısayar basındayım ofiste klımalı otarafı iyi,ama evde olmaya benzemıyor tbiiki,,
yok canım annem bakıcak aynı yerde oturuyoruz, yürüyüş mesafesnde...ama benm takıldıgım dogum ıznı, zaten bırı yaznca bende yazmaya baslıyorum, adam 2 hfta dıyo ya, 2 hfta ızınmı olur? sinir oluyorum, ben 1 ay almaya calısıcam,,, ama yınede sogudum işten, durumumuz olsa cıkıcam yanii.. ama sımdılık mumkun deıl kuzum.. durum bu yanı...

kızlar ben iki haftadır yine kilo almamışım, ondan önceki 3 haftada da bir kilo almıştım, inşallah bebeğim kilo alıyordur, gerçi öyle bir tekme atıyor ki bence kesin büyüdü. dün akşam dışarı çıktım, yine alt tarafıma öyle darbeler yedim ki çok çok canım yandı. Atadaşım yanımdaydı, senin bebeğin çok yukarda nasıl o kadar aşağıya vuruyor dedi, sanırım o anda ayağa kalkıyor:26::26::26::26::26::26:

bende öyleyim canım 1 aydır hiç kilo almadım şikayet de etmiyorum ama bebeğim alıyomdr die bende endişeleniyorum bazen ama aliyırlardır merk etme şimdi facede bi eylül annesiyle konuşuyorum 30.haftada sadece 3 kg almış ve bebeği 1750 kg:53:

doktordan ciktik kizlar 30+1 deyiz 1750 gram 42 cm olmus bizim kucuk adam.bende bugune kadar 3 kg almisim toplamda doktor tebrik etti:))bizden haberler boyle.

OFF SIZIN EN AZINDAN IZNINIZ VAR KUZUM ,dayan az kalmış, benimde ev oyle, 6.30 cıkıyorum işten gıdınce bulasık ve yemek harıc bısey yapamıyorum, camasırı bıle eşim asıyo,, elim hiç bi işe gtmez oldu,, BENIMCOK KOTU IZIN KONUSU ,ADAM 2 HFTA DIYOO ya, seytan dıyo ayrıl gıt, ama maddı durumumuz cok musaıt deıl, olsa bayramdan snra 1 dakıka dıurmam,, işten sogudum resmen, bende 1 ay izin almaya calısıcam, eşim bu ay zam alıcak, şole guzel bişey alsada gıtmesem işee,,, en azndan 6 ay. ama nerdeeeeeeee onun patrıonuda cıns..

rabbim yardımcınız olsun canım takma kafana öyle şeyler rabbim büyüktür bi hale yola koyar ...

Ay evet ya yakınmış günlerimiz seninle tatlım, hem çalışıp hem de hamile olunca evin düzeni bile kaçtı gerçekten, temizliğe ne kadar kadın alsam da ütü, yemek, vb özel şeylerri kendim yapmaya çalışıyorum ama kalmadı eski düzen, annem de burada yok zaten :43:

aynen öyle canım ben izne ayrıldığım hade hiç birşry yapamıyorum. önceki gün cam balkon takıldı balkona ev battı malzemelr adamlar girer çıkarken. ve ertesi güne bi kadın bulup getiremedim hepsi doluymuş nasıl sinirim bozuldu. Akşam ağladım eşime kimsem yok ben de yapamıyorum kadında bulamadım diye adam akşam 7 den 10 kadar temizlik yaptı sağolsun

rabbim yardımcınız olsun canım takma kafana öyle şeyler rabbim büyüktür bi hale yola koyar ...

inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim

doktordan ciktik kizlar 30+1 deyiz 1750 gram 42 cm olmus bizim kucuk adam.bende bugune kadar 3 kg almisim toplamda doktor tebrik etti:))bizden haberler boyle.

maşşallah ogluna canım, büyüdüler koca adam oldular artık, sıgmıyolar ekrana bile :)))
sanada ayrı bı alkıs yanı 3 kılo:))))

cnm benimde 10 gün diyor mdr. seninle aynı durumdayım ben. en fazla 10 gün diyor doğumdan sonra.ama senin annen yanında benim değil. hem ben 10 günlük bırakıp hayatta gelemem.bizde de her işi tek kişi yapıyor ondan izin veremem diyor.ama ben kanuni haklarımı kullanacağım diyorum. çıkarırsa da tazminatımı 4 aylık doğum ücretimi alır giderim.benim sorumluluğum çok fazla burada. çıkarmayı da istemiyor. çünkü çoğu şeyi ben götürüyorum burada. çok karışık ne olacağı yani:31:

cnm yaa madem cok yakınlar neden gelmıolar yardımaa onlarında torunu sonucta bu ınsanları hıc anlamıyorumm nıe bukadar kotuler yaa..:43::43::43::43:

valla cnm inan bilmiyorum mesafeliyiz hep. hamile olduğumu duyduklarından beri ne geldiler ne aradılar.biz gidiyoruz geliyoruz ama ne bileyim işte:31:

inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim

aynen cnm. doğuma bile buradan gideceğim neredeyse. iyi diyorum çantamı hazırlayım da burada dursun burdan giderim diyorum olur diyor:33:

üff okurken bile kötü oldum düşünme öyle şeyler ara ara hepimiz de oluyor böyle evet...ama sürekli böyle düşünüp depresyon geçirenlerde var aman diikkat yani

tatlım sorma ben ilaç kullanıyorum zaten ne yazık kii doğum korkusu fobi haline gelmiş bende doktorum öyle söylediii:14: düşünmeyin fazla sonra takıntı haline geliyor.........

inşallah canım..

hergun bı anıyoruzz adamı wala ben bıle uyuz oluyorum artık onaa tanımadıgımhalde :1::1::1::1::1:

Selamun aleyküm ey cemaat :)

Nasılsınız hanımlar dün yoktum ne var ne yok mrtylzden haber varmı inşaallah iyi haberler vardır diye umuyorum....

Dün gittim Ankarayı alt üst ettim kızıma arabasını aldık küvetini aldık cici şeyler aldım kendimede iki takım pijama bi tane gecelik aldım üşenmeyipde fotolasam ne güzel olacak.. Bu güzel şeylerin yanında promosyon olarak da bir çift şişmiş ayak hediye olarak döndü bana baya baya bi şişmiş ama... Gecede uyumadım kına sepetim vardı kırmızı onu kızıma sepet yaptım süper oldu daha bitmedi onuda fotolarım.. Sizler nasılsınız

..........................................................................................

Son düzenleme:
Back
X