2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim

Canım ya Allah senin patronunu ıslah eylesin, ne denilebilir başka bilemiyorum.

inşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim

Canım ya Allah senin patronunu ıslah eylesin, ne denilebilir başka bilemiyorum.

:43::43::43::43:allah ısteyen herkeze bu duyguuyu nasıp etsın cnmm amınnnnnnnnnnnn

doner cnmm zamanıı var haala...:nazar::nazar::nazar::nazar:

ewt yanlızken daha cok hıssedıyorum ...aılemı daha cok arıyorumm...bendee her ısımı kendım yapıyorum sagolsun esım yardımcı oluo ama nereye kadar.. annem geldı evı kaldırdı resmen sagolsun ne varsa anneleerımızden varr.allah onlara uzun omurler versın.amınn.

doner cnmm sıkmayınn canınızzııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masallahh 7 tanee .. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:amınn cnmm :43::43::43:

Ne güzel eşin yardım ediyormuş senin canım, bizim babamızın maalesef işleri çok yoğun, çoğu zaman ne durumda olduğumu bile tel.de anlatıyorum, çünkü o geldiğinde uyumuş oluyorum, cmts de çalışıyor genelde :43:

Selamun aleyküm ey cemaat :)

Nasılsınız hanımlar dün yoktum ne var ne yok mrtylzden haber varmı inşaallah iyi haberler vardır diye umuyorum....

Dün gittim Ankarayı alt üst ettim kızıma arabasını aldık küvetini aldık cici şeyler aldım kendimede iki takım pijama bi tane gecelik aldım üşenmeyipde fotolasam ne güzel olacak.. Bu güzel şeylerin yanında promosyon olarak da bir çift şişmiş ayak hediye olarak döndü bana baya baya bi şişmiş ama... Gecede uyumadım kına sepetim vardı kırmızı onu kızıma sepet yaptım süper oldu daha bitmedi onuda fotolarım.. Sizler nasılsınız

oooooo hoşgeldiniz hanımefendi, nasılsınız? Biz de sizin günahınızı aldık, hakkınıza helal edin.

:) evet ınsallah oyle olur canım,eşinde inşallah baslar yakın zamnda işe.......allah hakkımızda hayırlısını versın....
bızımde kredı var oyuzden sıkıntılı tek maaş yetcek gıbı deıl,,, bende kıyafetlerını, hastane cantasını fılan hazırladım ama, büyük şeyler asıl para tutacaklar kaldı, onuda agstosta alıcaz artık ,,yatagı, park yatagı yorganı nı fılan...

İnanın her bebek kısmetiyle gelir, hiç tahmin etmediğiniz yerlerden rızık kapıları açılır, önemli olan bebişlerin sağlıkla dünyaya gelmesi, yuvalarımızın dirliği tabiki.

kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadır:16: inş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi :31:

çoğu gitti azı kaldı canım sabret izne çıkınca çıkarırsın acısını inş :31: nerde çalışıyorsun canım zor mu işin

Tatlım ben bir kamu kurumunda uzmanım, normalde işim zor, aslında seyahatli bir iş. Ayda 1-2 kez şehir dışına çıkmam gerekiyor, Ankarada iken de gittiğim işlerin raporlarını yazıyorum, normalde oldukça tempolu, ama sağolsunlar hamileliğimi öğrendiklerinden beri yöneticilerim şehir dışına göndermiyor, burada rutin işleri takip ediyorum. Şu anda fiziksel anlamda çok yorucu değil, Allah razı olsun onlardan, arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Ama evden çıkmak bile benim için ölüm, sıcakta yolda geçen zaman, Ankara trafiği malum göçüklerden alt üst oldu, duymuşsunuzdur, işe gel park yeri ara, ofiste klima da yok. Günde 2-3 kere gömlek değiştiryorum.

Canım şekerin oradaki kavşak çalışması nedeniyle kesikmiş sular.Aynen dediğin gibi ben de hergn banyo yapmazsam kötü hissediyorum kendimi.Şimdi bırak banyoyu yüzümü bile yıkayamadım..bakalım saat 10 dediler.Bekliyorum ama hiçbir hareketlilk yok :(

Şişlik meselesi bende de aynı canım.Kilo olacagına şişe razıyım ben.Yüzümde şişti aynen senin gibi. Gözlerim görünmicek neredeyse..Pek bi çirkinleştim gibi geliyor.Hiç yakışmadı hamilelik bana.bakalım dogumdan sonra nasıll görünecez

Bende öyleyim canım kilonnda etkisi var tabi.. Bende çirkinleştim diyorumda görenler güzelleştin diyor bende yemeyin beni diyorum burnum zaten büyükt kocaman oldu ya pinokyoya döndüm resmen:)

:nazar::nazar: maşaallah canım hiç almamışsın nerdeyse...

kızlar geçen hafta ptesi doktora gittim oğluşumun yüzünü görmek için.bnm kendi doktorumda 4 boyutlu usg yok bende başka bi doktora gittim.neredeyse 40 dereceye varan sıcakta 3 saat sıra bekledim.en sonunda ne oldu biliyor musunuz? benim oğluşum poposunun üzerine oturmuş bağdaş kurmuş sırtını dönmüş.yoga yapıyor sanki beyefendi:1:.boşu boşuna o kadar bekledim bi tek totosunu görebildim meraktan çatlıyorum halbuki:18:

:) Yaramazlar diyolar ki bizim dediğimiz olur sizin dediğiniz değil zamane bebekleri ne olcak :16::16::16:

heheee... bole tesellı edıyoruz kendımızı napalımm salcada var kalcadaa maslalahh ne ararsann lopp lopp ett:9::9::9::9::9::9::9::9:elınnı attıgı yerr bos deıll :17::17::17::17::17::17::17:

:) o lop etlerden bende de ne kadar ararsanız var :36::36::36::36:

Dun aksam pamuk aldim kutaya 2 yastik diktim hazirladim o iste cikti aradan.nevresim dikebilirssem onuda dikicem bufgun kumas alip.kendimiz icin dikmistim ama bebek nevresimi bakalim becerebilecekmiyim.

Hamarat hatun... Verecem kızı sana ben sen böle hamaratlıklar yap :1::1:

kızlar yarın annemler geliyor.. alışverişe gidiyoruz eşimle.. :) öpüldünüzz by byy :54::54::54::1:
Hadi gözün aydın canım darısı başıma benim annemde ağustosun 15inde gelcek inşaallah...

oooooo hoşgeldiniz hanımefendi, nasılsınız? Biz de sizin günahınızı aldık, hakkınıza helal edin.
:)Hoşgördük tatlım.. Nası olalım yorgunum takılıyorum geçmişe baktım bitmek bilmedi.. Evi süpürüp silcemde burda vakit geçiriyom işte... estag. ne demek helal olsun.. sizler nasılsınız efemmm :9:

Tatlım ben bir kamu kurumunda uzmanım, normalde işim zor, aslında seyahatli bir iş. Ayda 1-2 kez şehir dışına çıkmam gerekiyor, Ankarada iken de gittiğim işlerin raporlarını yazıyorum, normalde oldukça tempolu, ama sağolsunlar hamileliğimi öğrendiklerinden beri yöneticilerim şehir dışına göndermiyor, burada rutin işleri takip ediyorum. Şu anda fiziksel anlamda çok yorucu değil, Allah razı olsun onlardan, arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Ama evden çıkmak bile benim için ölüm, sıcakta yolda geçen zaman, Ankara trafiği malum göçüklerden alt üst oldu, duymuşsunuzdur, işe gel park yeri ara, ofiste klima da yok. Günde 2-3 kere gömlek değiştiryorum.

ne güzel cnm allah arkadaşlarından razı olsun.anlayışlı insanlarla aynı ortamda bulunmak ne güzel.sözüm ona hamileyim diye beni rahat bi birirme verdiler canım çıkıyor.hem sıcaktan hemde yoğunluktann.

Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)

Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...

Koyacam canım bir sürü şey birikti zaten.. Dün işlerimi hallettim bebek arabamızı küvetimizi aldık ama mafoldumm desem yeridir zaten ankara sıcak sıcak böğ oldum yani eve zor attım kendimi otobüslerden de nefret ediyorum her otobüse binişte Melih Gökçeğin kulaklarını kızartıyorumdur :)

Anaamm beni çekiştirmişler :) Canlar yok ya hal kalmadı dün eve 7 de geldik 9a kadar dinlendim 10da bebeğin sepetiyle uğraştım daha bitmedi astarı sök yenisini dik felan japn yapıştırıcıda mafetti nerdeyse küt baylıyodum :) Daha poğaça börek yapmıcam söz verdim kendime ama arada sırada kek ve tatlı yapmaya izin verdim doktor hepsini yasakladı yarın gidecem bakalım ne dicek.. 33 haftadan sonra ekmek bile yemiyceksin hep süt yoğurt tarzı tüetmelisin demişti pöff :35::35::36::36::36::33::33::33:

Ay kıyamam sana ben, dün Ankara gerçekten çok sıcaktı, ben de işten eve gidene kadar öldüm öldüm dirildim walla. Aldıklarını da güle güle kullanın bebişinle.

öğleden sonraları çok stresli geçiyor akşama ne yapacam diye düşününce.keşke şu yemek derdi olmasa yaaaa dün dışardan istedik bugün napayım bilmiyorum zaten sıcqak bunalıyorummm off anam offf.keşke anneme yakın olsaydım hergün yemeğimi yapardı canım anneeeem onu çok özledim.rabbim başımdan eksik etmesin anamı babamı:50::14::14:

kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadır:16: inş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi :31:

Allah sağlık ve mutlulukla nice yıldönümleri yaşatsın tatlım.
Mertylz'den haber yok canım ben de ölecem meraktan, umarım iyidir.

oooooowww çekilişte yapılmış :46: ama çok az kişi katılmış olsun olduğu kadar artık zevzekim bayanımda bana çıkmış :16: tatlım ben yazıyorum adresimi sende yaz hemencecik hediyeleşelim :52: varmıydı konuşulan belli bi fiyat aralığı yoksa kafamıza göremi :31:

ne güzel cnm allah arkadaşlarından razı olsun.anlayışlı insanlarla aynı ortamda bulunmak ne güzel.sözüm ona hamileyim diye beni rahat bi birirme verdiler canım çıkıyor.hem sıcaktan hemde yoğunluktann.

Ewet gerçekten en azından iş yerimde huzurluyum, bu da bebişimi olumlu etkiliyor tabiki. Benim arkadaşlarımdan ilk hamile olan benim, benimle hepsi o kadar çok ilgileniyorlar ki anlatamam, sürekli besliyorlar, canım bişey istese hemen gidip alıp geliyorlar inanır mısınız, onlar da hamiş olsunlar ben de onlara canla başla çalışacam.

Back
X