• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍
Benim ekim 1995
Eşimin haziran 1992
Bebek henüz belli değil haziran sonu temmuz başı 2026 olacak insallah

Canım bende de rahmimimde böyle bi batma bi rahatsızlık hissi var hemen rahmimin üstü. 1-2 gün önce regl olacak gibi benzer ağrıydı ama bu değişik baskı hissi gibi. Ama yoğun baya sızısı. bildiğin sızlıyor. Bir de tuvalete çıkamıyorum :/ Çarşamba doktora gideceğim yarın da tekrar kan vericem inş keseyi görürüm sen görebildin mi canım
Sızlama dediğin şey bendede var benim randevum 2 hafta sonra doktora gitmedim henüz inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik sürecinin ardından, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.. :)

İmza alanı eklemek için yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
P Prettywomaan 252.8 EylülKız16.06.2026
Manolya31 yaş 44 2.ci çocuk 8 Eylül son adet kese 6+0 tahmini doğum tarihi 15 Haziran 2026

Canım bende de rahmimimde böyle bi batma bi rahatsızlık hissi var hemen rahmimin üstü. 1-2 gün önce regl olacak gibi benzer ağrıydı ama bu değişik baskı hissi gibi. Ama yoğun baya sızısı. bildiğin sızlıyor. Bir de tuvalete çıkamıyorum :/ Çarşamba doktora gideceğim yarın da tekrar kan vericem inş keseyi görürüm sen görebildin mi canım
Gün kurusu kayısı al canım onu yıka hoşafını yap aç karnına bir bardak iç a101 de var hemen çıkartıyor vcye

Back
X