2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaar meraba giremedim uzun zamandır bugünde evlilik yıl dönümüm çok kalamıcam işlerim var bi sizleri bakıp çıkım dedim herşey yolundadır:16: inş mrtylz arkadaştan haber alındımı iimi :31:

meraba canım cemre yle tebrik ediyoruz biazde sizi o zaman çekilişler yapıldı haberin var mı biz birbirimize çıktık özeldem msj çektim ama...

Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)

Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...

Ben de Ankaralı değilim. Üniversiteye geldim Ankaraya geliş o geliş, sonra da Burda evlendim kaldım. Eşim Ankaralı. Ama ben Ankara'yı hiç sevmiyorum.

Ne gadaaa çok Angralı var yaa :)

Sende mi Ankarada sın canım.. Ben hiç sevmiyorum Ankarayı ne trafiğini ne bişesi bi havası güzel kuru nem yok Trabzonda ölüyoduk terden ki ben çok terlerim burda bile terliyorum.. Ankaranın yollarını sorma zaten hiç büyükşehir gibi değil... Allah kolaylık versin canım işinde...

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?

sevgili eylül anneleri hadi burçlarınızı yazın merak ettim de :52:

Ben gözel bir Başak hatunuyum :)) Burcumun özelliklerini taşırım.. Aceleci, mükemmeliyetçi, kararsız, TİTİZ, arkadaş canlısı bi de hamarat ahahahha :32::32::32:

Ben de Ankaralı değilim. Üniversiteye geldim Ankaraya geliş o geliş, sonra da Burda evlendim kaldım. Eşim Ankaralı. Ama ben Ankara'yı hiç sevmiyorum.

Ay canımm gel öpiyim seni bende ankarayı hiç sevmiyorum.. Eşimde bende Trabzonlyuuz. Sırf eşimin işi için geldik.. Nerde oturuyosun ankarada?

Selam kizlar nasilsiniz? KıZımın esyalarini yikadik bugun aman allahim o nasil bir guzel kokudur hele icinde bide bebegim olsaaa yirim ben onu yirim. Pc bozuldu esimee bu aralar o kadar yogun ki yaptiramiyo bir turlu bende telden girmeye calisiyorum ama siz cekilis yapmissinizz benim haberim yoktu:25:

Ben gözel bir Başak hatunuyum :)) Burcumun özelliklerini taşırım.. Aceleci, mükemmeliyetçi, kararsız, TİTİZ, arkadaş canlısı bi de hamarat ahahahha :32::32::32:

Ay canımm gel öpiyim seni bende ankarayı hiç sevmiyorum.. Eşimde bende Trabzonlyuuz. Sırf eşimin işi için geldik.. Nerde oturuyosun ankarada?

Bahçelievlerde oturuyorum canım, sen?

Ay benim ne çok çenem düştü, geçmiş yapmayınca online cevap yazıyorum.
Bugün iş de yok gibi.

umutluay, MavisMavis, sibel_saa, Famagosta, eos59, laleirem, dream0806, dermet
neredesiniz? Sıcaktan mayıştınız mı?

meraba canım cemre yle tebrik ediyoruz biazde sizi o zaman çekilişler yapıldı haberin var mı biz birbirimize çıktık özeldem msj çektim ama...

çok tşk ediyorum sana ve cemre hatuna :16: msj ını gördüm canım adresimide yazdım sende yazarsın emi tatlım

Eryamanda canım Göksu Parkına çok yakınım.. O güzelliği var canım sıkıldımı Göksuya gidiyorum yapayda olsa göl göldür :)

Güzel bir yer, şehir dışı, sesten gürültüden uzak. Bizim her yer bina, nefes alacak yer yok, ama işyerime yakın işte, her gün gidip gelmek çok zor olurdu.

$0944431_431.webp$0944450_431.webp$0944472_431.webp

kızlar az önce bu 3 ünü aldım lohusa için (en baştakinin pembesi)..:49:hastanede bu kadarı yeter heralde dimi..bide geceliğin omuzları çıtçıtlı emzirirken çok rahat olur çok hoşuma gitti:1:...başka pijamaya gerek varmı sizce:44:

mavişcim bende rizeliyim :42:şimdi hemşeri sayılırız dicem ama bazı trabzonlular rizelileri pek sevmez ondan bişe diyemiyorum :52:

dogru dıyosun, bebeklerımızden kıymetlı degıl tabıkı, ama uzaktan hersey daha kolay gorunuyoo,iş olmayınca o bebegın masrafı neyle odenecek? evın kredısıyle masraflara bir maas yetermı ????? bunu bahane yada kabullenmıslık olarak kabul etmenı ıstemem, ama onların verdıgı tazmınat 4 aylık nekadr olacak sence, yada bızı nekadr ıdare edebılcek, kı masraflar dahada artmısken,,herseyi düşünmek gerekıyo,ben onlar haklı demıyorum,sen yukarda dgru yazmıssın bı gun, bir anda kapı onunde bulabılırızde kendımızı...ama goze alınacak seyler var, alınamıycak seyler var kış girişi bide, iş te yook etrafta, ben ızmıre geldıgımde 3 sene once, 9 ay issiz kaldım, kı ozamn bekardım...

haklısın ama böyle boyun eğerek olmazki bu işler bu adamlar resmen hakkınızı yiyor yedirmeyin hakkınızı bence. Siz ekstradan birşey istemiyorsunuzki yasal hakkınız olan 8 haftalık doğum sonrası ve öncesi hakkınızı kullanmak istiyorsunuz. Susup kabul ederseniz onların tabiki işlerine gelir

kızlar bu zaman dek aşerdiniz mi hiç bişeyi ? yaw hep anlatırlardı annemler gece yarısı uyandım yok cnm şunu çekti yok bunu bilmem ne bende bekarken diyordum kocama her istediğimi aldırırımm falan...ulan hamile kaldık hiç bişey aşermedim iyi mi:53:

aynen canım benimde şimdiye kadar canım ilk başlarda bi turşu istedi başka da tık yok masrafsızız biz :)

Güzel bir yer, şehir dışı, sesten gürültüden uzak. Bizim her yer bina, nefes alacak yer yok, ama işyerime yakın işte, her gün gidip gelmek çok zor olurdu.

Güzelde araban olursa güzel ,arabamız daha yok otobüslerde canım çıkıyor hastaneye gidene kadar.. İş yerine yakınsa ne güzel.. Benim bi işim olmaıdpı için okulu bitirdim evlendim evde oturmak güzel geliyo kpss de hazırlanmadım kötğ geçti bakalım bebek doğduktan sonra ne yaparım..

Ben de eylul annesi olacagim insallah. Sabirsizlikla bekliyorum. Beni de ekleyin lutfen. Erkek bebek. Dogum tarihi 26eylul 2012. Yer istanbul. Boy158 kilo 46. Birinci bebegim. Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

Eki Görüntüle 463165 Eki Görüntüle 463166 Eki Görüntüle 463167

kızlar az önce bu 3 ünü aldım lohusa için (en baştakinin pembesi)..:49:hastanede bu kadarı yeter heralde dimi..bide geceliğin omuzları çıtçıtlı emzirirken çok rahat olur çok hoşuma gitti:1:...başka pijamaya gerek varmı sizce:44:

çok güzeller canım güle güle kullan bende 3 lü bi pijama takımı aldım bide gecelik alcam o kadar sen nettenmi aldın canım tek gecelik ne kadar ben daha hiç bakmadım :31:

Back
X