2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gecmis yapamadım bugün de pek ugrayamadim herkes iyi inşallah
Benim benek şekerlerim seker değilde sabun olacak kayınvalidem Edirne'li oraya özgü meyve sekilli mis sabunlarindan seker yapacak bana
Mavi nazar boncuklu kurdeleyle de baglicak bakın resim koyuyorum yorum yapinn

Kızlar bakın buraya yazıyorum
Face de grubumuz var isteyen katılabilir 2012 Eylül anneleri diye
Muhabbet hem ordan hem burdan kop kop koppp :))))

Selam kızlar, forumunuzun gece bekçisi geldi yine..Bu kadar hamileden uyku problemi yaşayan bi ben miyim yoksa gece oyalanacak baska seyleriniz mi var:1: Aman umarım herkes uyuyodur mışıl mışıl..Ben 3 günde bi anca uyuyabiliyorum.O da resmen baygın düşüyorum.Bugun annemle bebişin alısverişi için kızılaya gittik.Herseyimzi hallettik çok şükür.Ama ben de mahfoldum. Şimdi ayak bileklerim inanılmaz agrıyor. Agrı kesici de yok evde.Uyutmuyor resmen. Ama bebiş için tamamen hazırız artık. Günler cabucak gecsin, eylülümüz sag salim gelsin diye dua ediyoruz artık sadece..:16:

[SUB][/SUB]

günaydın 2012 nin en güzel anneleri.... ben bugün aranızda olamayacağım.anneme misafirler gelicek yardıma gidicem....daha doğrusu mamalardan yemeyee :16:

merhaba kızlar biz geldik, arkadaşlarla buluştuk sahilde yürüdük. Stres atmaya gittik ama sinirlenip geri döndüm. Neyse siz neler yaptınız?
nıe sınırlendın cnmmm
günaydın annişler ve melekleri :4::3::3:

[SUB][/SUB]

günaydın 2012 nin en güzel anneleri.... ben bugün aranızda olamayacağım.anneme misafirler gelicek yardıma gidicem....daha doğrusu mamalardan yemeyee :16:

gunaydınn annıslerrr .. sennrr yarasın kuzuna cnmm sımdıden afıyet olsun sıze...

Selam kızlar, forumunuzun gece bekçisi geldi yine..Bu kadar hamileden uyku problemi yaşayan bi ben miyim yoksa gece oyalanacak baska seyleriniz mi var:1: Aman umarım herkes uyuyodur mışıl mışıl..Ben 3 günde bi anca uyuyabiliyorum.O da resmen baygın düşüyorum.Bugun annemle bebişin alısverişi için kızılaya gittik.Herseyimzi hallettik çok şükür.Ama ben de mahfoldum. Şimdi ayak bileklerim inanılmaz agrıyor. Agrı kesici de yok evde.Uyutmuyor resmen. Ama bebiş için tamamen hazırız artık. Günler cabucak gecsin, eylülümüz sag salim gelsin diye dua ediyoruz artık sadece..:16:

Canım bende dön dönn dönn uyuyamıyorum terliyorum da çok sıcak oluyo ya hayırlısıyla şu zaman bi geçsede gelse kuzucuklarımızı.. Ay yerim onun cicilerini güle güle kullanın canım. bende aldım her şeyini kızımın sadece sebamed şampuanlarıyla ıslak mendili kaldı diebilirim bide kışlık battaniyesi o da şimdi yok kışın alırım artıkın anneannesinin ördüğüyle idare eder.. Kızılaydan nerden aldın canım?

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annısler ve kuzularıı:16::16::16::16:

günaydın annişler ve melekleri :4::3::3:

[SUB][/SUB]

günaydın eylül anneleri; biraz önce Ahsenciğe(İffet7882) hediyesini aldık kızımla ve gönderdik inşallah beğenirler:16:;şimdiden hediyeleşmeyi,paylaşmayı öğrenelim dimi ama:8: bu arada unnado da bübchen vardı ve kızçeme aldım:şampuan,pişik önleyici ve bebe yağı.başka almam gereken ne var kızlar kozmetik olarak??? ufak tefek şeyler kaldı ama gözümde ne kadar büyüyor anlatamam çok üşeniiyorum;iyikide aceleye ne gerek var dememişim yoksa epey bi strese girermişim tek başımıza olduğumuz için:27:

Herkese bol öpücüklü günaydınlarrrrrrr :16::16::16::16:

Hayırlı cumalar olsun...

Nasılsınız hatun kişiler.. Ben bugün bebişimi görmeye gidecem inşaallah diyorum çünkü çarşambadan bu tarafa erteleyip duruyolar eğer bugünde bişe derseler açacam ağzımı yumacam gözümü :)

mihracee, MavisMavis+, buttrfly, dermet, Famagosta, sorcieree82
günaydın güzell anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen kendimide kattım:D
çok güzle bir gün olsun inş.hepimiz için

günaydın eylül anneleri; biraz önce Ahsenciğe(İffet7882) hediyesini aldık kızımla ve gönderdik inşallah beğenirler:16:;şimdiden hediyeleşmeyi,paylaşmayı öğrenelim dimi ama:8: bu arada unnado da bübchen vardı ve kızçeme aldım:şampuan,pişik önleyici ve bebe yağı.başka almam gereken ne var kızlar kozmetik olarak??? ufak tefek şeyler kaldı ama gözümde ne kadar büyüyor anlatamam çok üşeniiyorum;iyikide aceleye ne gerek var dememişim yoksa epey bi strese girermişim tek başımıza olduğumuz için:27:

Günaydın...
Aynen canım bende her şeyini aldım bi o ıvır zıvırları kaldı işte onlarıda her yerde bulabiliriz diye düşnüüyorum..

mihracee, MavisMavis+, buttrfly, dermet, Famagosta, sorcieree82
günaydın güzell anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen kendimide kattım:D
çok güzle bir gün olsun inş.hepimiz için

Hoşgeldin güzel anne... İnşaallah canım gerginsiz bir gün geçirelim hep beraber :)

Bebeğimi kucağıma almama 51 gün kaldı.

Bebeğinizin boyu 4 gün öncesine göre yaklaşık 2,5 cm daha uzun. Bacaklarınızda daha fazla yorgunluk hissedebilir ve varis gözlemleyebilirsiniz. Vücut ve kan hacminiz arttıkça, bacaklarınızda ve bacak damarlarınızda daha fazla baskı olur. Baş ağrıları, bulanık görme ve aşırı şişlik preeklampsi (gebeliğin ikinci yarısında gelişebilen hipertansiyon ve proteinüri ile kendisini gösteren rahatsızlık) belirtileridir.

Burda yazanlar doğru ha bi kaç gündür acaip yorgun bacaklarım ama gezdiğimdendir diye düşnüüyorum :) bulanık görme ve şişlik var bende poff yaa bugün doktor hanım ne dicek merak ediyorum..

canlandırma:

"- Hilal hanım size verdiğim bir liste vardı ?
- evet vardı..
- Ee uymuyor msunuz
- bazı yerlerine uyuyorum ahahaha :))) " ben gülünce o da kesin içinden has oldu sana o zaman dicek :33::33::33::33:

gunaydın cnmm ohh negusel hedıye ısınızı halletmısınız bıde gonderdık beklemedeyızz... gelınce fotoları paylasmayı ıhmal etmeyınn ltf :))) merak ederız bızz... bende sampuann bebe yagı aldım pıısk kremı henuz karar verpte alamadım netten alıcamm bakalım oda kolay.. baska bıseye sımdılık gerek yok sabun kullanılmadıgı ıcın almadım bende.. usenmek yok annesıı daha yenı basladık :))
günaydın canım günaydın arkadaşlar

gunaydınn cnmm hgnızzzzzzzzzzzzzzzzzz:3::3::3:

günaydın kızlar nasılsınız.biz bu sabah berbattık.babamız tost yaptı yedik sonra hepsini çıkardık.mesai başladı hastalar doluştu aç aç çalıştık.şimdi yoğunluk dindi bi simit istedim bekliyorum..off offf napacamben bu demir ilacıyla bilmiyorum içtiğim zaman tümünü çıkarıyorum

Back
X