2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım

günaydın canım oh tatili de yaptın geldin...off ağustos annelerinin çoğunda var bu mide yanması demk sende de başladı geçmiş olsun canım

bugün fatmaemir le biri daha kontrole gidicekti hatırlayaamdım ismini geçmiş yapmaya da üşeniyorum kimdi ki acaba:26:

herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım

gunaydn canım, hoşgeldınızz :))... gözum yollarda kaldı ya, mesaj kutun dolmuş hberın olsun kuzum,atamadım msj sana..

günaydın herese annişler..:3::3: ankara yanıyoooooooooooooo :5::5: çok trafik vardı,daha yeni gelebildim işe..geçmişi okuyamiıyorum uzun zamnadır..mrtylz den haber varmı??

kızlaaar hala hiç uyumadım.Döndüm durdum bu saate kadar. inanılmaz sıcak.Elimden gelse suyun içinde yaşayacağım doğuma kadar. günde 3 kere dus aldıgımı biliyorum son 1 haftadır.Allah sonumuzu hayır etsin. Üstüne bir de asansörümüz bozuk.Bugun 2 kere 12 kat merdiven cıkmak zorunda kaldım. Bacaklarım inanılmaz derecede agrıyor.Öf şu 52 gün gecse biran evvel:14:

canım dikkatimi çekiyor sen çok uykusuz kalıyorsun gündüzmü uyuyorsun
birde öyle merdiven çok çıkma çok mecbur değilsen hele hiç kullanma tehlikeli olbiliyor bana yasak mesela

günaydın canım oo sen baya geç katıldın bizim kerwana:) çok zor oluyor artıkk canım adana kadar yanamaz 2 gündür klima ile yatmak zorunda kaldık we şimdide boğazım ağrıyor..

kuzum vallahı normalde 1, 1.30 gıbı yatıyordum ama, en azndan delıksız uyuodum sabaha kadr, dun gecede bolundü uykum, walla ızmırı ben hııç bole sıcak gormedım, nefes alınmıyo, allahtan klımalar var:))) aynen bızde 2 gecedır klıma acık uyuyoruz, gece uyanan kapatıyo, ama dun gece kapatmadıık

günaydın canım oo sen baya geç katıldın bizim kerwana:) çok zor oluyor artıkk canım adana kadar yanamaz 2 gündür klima ile yatmak zorunda kaldık we şimdide boğazım ağrıyor..

gecmıs olsuınnn cnmm klımaa carpıo aman dıkatt et son aylarda grıp olma bıde bogazın kotuyse ıhlamur kaynat ball koy ıcınee yumusar hemencık..gece klıma deılde vantılator kullanın daha ıı enazındann..

gecmıs olsuınnn cnmm klımaa carpıo aman dıkatt et son aylarda grıp olma bıde bogazın kotuyse ıhlamur kaynat ball koy ıcınee yumusar hemencık..gece klıma deılde vantılator kullanın daha ıı enazındann..

izmir okdar sıcakkı sankı duvarlardan ates cıkıyo, vantılator kesmıyo canım... sabah zaten dayak yemıs gıbı kalkıyoruzz...

kızlaaaarrrr günaaayyydııınnnn:16: pazar gezmelerinizi yaptınız geldiniz tabiii ohhhh gel keyfim gel.... bizde kızımla gene işteyiz:((

kızlaaaarrrr günaaayyydııınnnn:16: pazar gezmelerinizi yaptınız geldiniz tabiii ohhhh gel keyfim gel.... bizde kızımla gene işteyiz:((

gunaydın cnmm kolay gelsınn ssızede kızınızzlaa.. gezdık wala amma babamızz bu son gezmen dedı ayaklarım şişioo artık zorlanıyorum evkusu olcaz artık napalımm :1::1::1::1::1::1:

benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm:50:

Back
X