Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin sığar annesi yaradan Allah onun yerini genişletirbenım genelde solda oluo cnmm bebısde oraya cok dayanıoo.. kasıklarımda kafası oldugu ıcın sureklı bı sancı gelıo gıdıo ama sanıyelık.. uzun surmuoo.. bııı nefessızz kalıyorum esımde neyın var dıo stres oluo..gecen gunde adet sancısı gıbı olmmustu karın bolgemde aama uzanınca gecmıstı.. yalancı sancılar artık olabılır yazıo nette.. sanırım onları yasıyorumm.. bıde karnımm ck sertlestıı taş gıbı oldu. kızım sıgmıoo sanırım artıkk ..![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. inş.günaydın arkadaşlar bugün arkadaşımın bebek mevlüdüne gidecegim darısı bizim başımıza(amin)
hoşgeldinnnnnnherkese günaydıııınnnnnn :)
1 haftalık aradan sonra işe döndüm, aman diyim kızlar kimse bu haliyle ev falan taşımasın, mecburen ev taşınıyorsa kendi tatile falan kaçsın... çok zormuş çookk..... geçmişe bir bakmak istedim ama sanırım iş güç arasında ancak bir haftada biter maşallah muhabbetinize :)
Gunaydin kizlar yine kabus gibi bir gece geçirdim Ankara cok sicak mahvoldum sıcaklardan elim ayağım şişti iyice resmen yuruyemiyorum artık yanımda bir yardım edende yok. Yemek bile yapamiyorum bu hafta genelde disardan soyledim bebeklerim de beslenemiyor yazik(
duygusal açılanda. Çöktüm resmen. Dayanamıyorum artık doktora gideceğiz bugun bakalım ne diyecek?
Gunaydin kizlar yine kabus gibi bir gece geçirdim Ankara cok sicak mahvoldum sıcaklardan elim ayağım şişti iyice resmen yuruyemiyorum artık yanımda bir yardım edende yok. Yemek bile yapamiyorum bu hafta genelde disardan soyledim bebeklerim de beslenemiyor yazik(
duygusal açılanda. Çöktüm resmen. Dayanamıyorum artık doktora gideceğiz bugun bakalım ne diyecek?
şükriyeciğim bu sancı dediğin nerende ve nasıl oluyor bizde dikkatli olalım
canım hepimiz tabiki şişiz ama çok yorulunca ve çok hareketsiz kalınca artıyor hafif hafif hareket ve bol su iyi geliyor
ben ödemimi ellerimden anlıyorum bazen dolma gibi şiş uyanıyorum bazen daha az şişiyor
kızlar bu doğum yapmış kadınların hamile kadınlarla derdi ne ya :) dün havuza gittik en sonunda bu sene de ayağım suya değdi şükür :) hatunun bir tanesi klasik olarak kızım değilde oğlum olacağı konusunda bizim doktordan daha emindi neyse ikna etmeye uğraşmadım artık :) ama daha beteri daha 7-8 haftam var diyorum yok yok birkaç haftaya doğar bu benimki de öyleydi diyor, dedim hasta mısın, şuraya iki satır dinlenmeye geldik insanı deli etme erken merken doğmayacak benim kızım vaktinde gelecek..
kızlar bu doğum yapmış kadınların hamile kadınlarla derdi ne ya :) dün havuza gittik en sonunda bu sene de ayağım suya değdi şükür :) hatunun bir tanesi klasik olarak kızım değilde oğlum olacağı konusunda bizim doktordan daha emindi neyse ikna etmeye uğraşmadım artık :) ama daha beteri daha 7-8 haftam var diyorum yok yok birkaç haftaya doğar bu benimki de öyleydi diyor, dedim hasta mısın, şuraya iki satır dinlenmeye geldik insanı deli etme erken merken doğmayacak benim kızım vaktinde gelecek..
yazık ama sana niye senle ilgilenmiyorlar annen kardeşin kayınvaliden yokmu
ikiz gebelik Allah bilir ne zordur ben bir taneyle iptalim
:)))) ay bebişleri alırsak kucağımıza ozaman inanacağız sanırım
hoş geldiniz günaydın canımmmmm
hımsss ağır birşeyler yememye çalış
hoş geldin hadi gözün aydın darısı benim başımaa gözümde büyüyor eşyalaır hazırlamakDD
bende tutmayacağım ilk defa ramazanı oruçsuz geçirecek gibiyim kadir gecesinde inş. tutacağımm sadece onun dışında sevap kazanayımd erken bebişi aç susuz bırakarak günaha girmek istemem
bütün türkiye ynaıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız şükşük milleitn yüreğini ağzına getiriyorsun çok fenasın sen yaaaaynı şeyi banada yaptıydın hehe tatlı cadı
hoş geldin Allah kolalyık versin bneh ala işe başlamadımhehe
tembellik hat safhada
D hehehe birden bir hafta atlamak ister gördüm seni
![]()
.................................................
....................................................
anlaştık şekerim bekliyorum :)
internet sapıttı sürekli bağlantı kopuyor sonra da aynı mesaj üç kere yayınlanıyor...
ay herkes prof kesildi başımızaaaaDD herkesten bir ses bir seda Allahım yarabbiim
DDD sallaaa boşverr kulak asma
D
dün kaynım bana soruyorki ilkuşş oruç tutacakmısın yok tutamam açlık problem değilde su içmem gerekiyor o yüzden düşünmüyorumm ama kadir gecesinde izinli olacğaım evde olurum ozaman tutaiblirim belki dedim amanın 1 saatt fetva verdiler banabir yandna kayınvalidme biryandna babama kaynım
sanki tutacağım demişimide tuttturmamak için birsürü şey söylediler en son eşime dedimki kısık sesle hayatım ben yanlışlıkla oruç tutacğaımmı dedim
olurya bazen insna düşündüğünden başka birşey söyler
epey güldü
günaydın canım oh tatili de yaptın geldin...off ağustos annelerinin çoğunda var bu mide yanması demk sende de başladı geçmiş olsun canım
gunaydn canım, hoşgeldınızz :))... gözum yollarda kaldı ya, mesaj kutun dolmuş hberın olsun kuzum,atamadım msj sana..
doğumdan sonra hemen geçer inşallah bu şişlikler.. hayırlı artık ya..
ay bende sinir oluyorum o tiplere ya. benim eylül başı olduğu için ağıstos sonu filan diyorum zaten. geçen kadın ayy o kadar kalmaz dedi. sinir oldum bende. herkes çok şey biliyo vallahi. nasip bu işler ne zaman gelirse gelir oğluşum işte.. hayırlısı hepimiz iin..
suksuk, doğumu düşününce panik olmaya başladım ben. annelerin yaşadıklarını okuyunca korku sardı içimi işte.. ben kim bilir neler yaşayacam acaba diye..
annemler Düzce'de oturuyor. 1 hafta geldi kaldı annem sonra gitti. aman zaten geldiği zaman 1 haftadan fazla duramaz annem. kayın validem 10 dk. mesafede otyuruyor ama ilgilendiği yok. Allah kimseye muhtaç etmesin doğsun çocuklarım sağ salim başka birşey istemiyorum![]()
gecmıs olsuınnn cnmm klımaa carpıo aman dıkatt et son aylarda grıp olma bıde bogazın kotuyse ıhlamur kaynat ball koy ıcınee yumusar hemencık..gece klıma deılde vantılator kullanın daha ıı enazındann..
salla sallla gul memeler caglasın sallaa sallaa yeryerınden oynasınn hepımızz bırden sallsakk memıslerıı yıkarııss onlarıı![]()