- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
salla sallla gul memeler caglasın sallaa sallaa yeryerınden oynasınn hepımızz bırden sallsakk memıslerıı yıkarııss onlarıı![]()
hahaha cok güldüm yaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salla sallla gul memeler caglasın sallaa sallaa yeryerınden oynasınn hepımızz bırden sallsakk memıslerıı yıkarııss onlarıı![]()
kızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum
canımcım bu zor zamanında sana yardım etmemek nasıl bir şey anlayamadım bana yardım edende yok bende erken doğum tehdidi olan biriyim istirahat mecburiyetim var ne benim tarafı ne eşimin tarafı ilgilenmedi gelip bakmadılar bile birde gidemiyorum diye laf atıyorlar bende hepsini defterden şildim ilk başta üzülüyordum şimdi bana Allahım yetti diyorum Allah kimseyide bana muhtaç etmesin diyorum sende mecburen evlatların için kuvvetli ol canım bak gör herşey güzel olucak
aşkım ve ben büyüyoruz tabikide benim göbüşüm büyüyor ama bugünlerde biraz durgunuz TELAŞLANDIRIYOR BENİ BOLCA ÇİKOLATA YİYORUM MUTLU OLSUN DİYE az kaldı herşeyimiz hazır hergün birşeyimizi alıyoruz kızımın KAYINVALİDEMDE SAĞOLSUN ALLAH RAZI OLSUN O BENDEN DAHA HEYACANLI :)
annemler Düzce'de oturuyor. 1 hafta geldi kaldı annem sonra gitti. aman zaten geldiği zaman 1 haftadan fazla duramaz annem. kayın validem 10 dk. mesafede otyuruyor ama ilgilendiği yok. Allah kimseye muhtaç etmesin doğsun çocuklarım sağ salim başka birşey istemiyorum![]()
ayy canım çarpıo midemi de üşütmüşüm wc den çıkamıyorum ya.. vantilatorde inanılmaz baş ağrısı yapıyor yaa ne yapıcağımı bilemedim söledim ıhlamıur içeyim bari
halıylee yanıı 8 aylık buyukk.. ben gecen gun atmıstım gobusumu burda... ole abess deıll ıstee.. nebılım bana kucuk bıleglıo
kucuk olsa kucuk dıolarr buyuk olunca buyuk... anlamadım gıttı kımseyıı takmıyorumm..
benı cekemeyenler antenn taksınlarr
![]()
halıylee yanıı 8 aylık buyukk.. ben gecen gun atmıstım gobusumu burda... ole abess deıll ıstee.. nebılım bana kucuk bıleglıo
kucuk olsa kucuk dıolarr buyuk olunca buyuk... anlamadım gıttı kımseyıı takmıyorumm..
![]()
ay herkes prof kesildi başımızaaaaDD herkesten bir ses bir seda Allahım yarabbiim
DDD sallaaa boşverr kulak asma
D
dün kaynım bana soruyorki ilkuşş oruç tutacakmısın yok tutamam açlık problem değilde su içmem gerekiyor o yüzden düşünmüyorumm ama kadir gecesinde izinli olacğaım evde olurum ozaman tutaiblirim belki dedim amanın 1 saatt fetva verdiler banabir yandna kayınvalidme biryandna babama kaynım
sanki tutacağım demişimide tuttturmamak için birsürü şey söylediler en son eşime dedimki kısık sesle hayatım ben yanlışlıkla oruç tutacğaımmı dedim
olurya bazen insna düşündüğünden başka birşey söyler
epey güldü
kızlar bu doğum yapmış kadınların hamile kadınlarla derdi ne ya :) dün havuza gittik en sonunda bu sene de ayağım suya değdi şükür :) hatunun bir tanesi klasik olarak kızım değilde oğlum olacağı konusunda bizim doktordan daha emindi neyse ikna etmeye uğraşmadım artık :) ama daha beteri daha 7-8 haftam var diyorum yok yok birkaç haftaya doğar bu benimki de öyleydi diyor, dedim hasta mısın, şuraya iki satır dinlenmeye geldik insanı deli etme erken merken doğmayacak benim kızım vaktinde gelecek..
kızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum
valla beni başından beri büyük, doğdu doğacak görünüyorum galiba ama kızdığım şey kadın ısrarla aşağı yerleşmiş diyor, mübarek gözüyle muayene etti, çatım nasıl görünüyor normal doğurur muyum diyecektim, neyse dedim uğraşma :)
maşallaah bugün pek bi neşeliyiz Allah bozmasın:))
doğru vallahi büyük olsa suç küçük olsa suç sanki biz pompayla şişiriyoruz
amın amınnn allah bozmasın ınss... dun acık hava ppıknık carpmıs olabılırrrrrrpuhahahaha anten takıp çekim alanını genişletsinlerrray Alalhım :))) çok hoşssun şükşüküm sevmek seni
Gunaydin kizlarr kahvaltimizi yaptik geldik.ben klimanin altinda uyuyorum ne zamandir.uzerime ince bir ortu yoksa tansiyonum dusuyor sicaktan uyunmuyor.ayyyy gecse su gunler...
masalalh ne goz varmıss ıns nazarı degmezz..kızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum
valla beni başından beri büyük, doğdu doğacak görünüyorum galiba ama kızdığım şey kadın ısrarla aşağı yerleşmiş diyor, mübarek gözüyle muayene etti, çatım nasıl görünüyor normal doğurur muyum diyecektim, neyse dedim uğraşma :)catınıda tahmın ederdı bebegın kac kg oldugunuda tobetobee.. negunlere kaldık yahu..
bencede ugrasmaya degmez.
kızlarrrrr ben işe dönerrrrrr yinee girerimmmmmm
kolay gelsın canımm gorusurzzz
ayy canım benim ya hepsi aynıı banada aynısını yaptılar yok bu kesin erkek göbeğin öyle duruyor ya 3 dr da kız dedi diyorum yok yok erkek diyorlar ayy dedim.. sonra sen bu halde nasıl denize havuza giriyorsun doğuracaksın diyorlar bende daha ii işde suda doğum olmuş olur dedim.. ee şimdi doğsa ne olacak 8.5 aylık doğmus olacak dedim işde girme mikrop kaparsın falan deli ettiler ama sallamadık biz eşimle güldük boswer ya hatta bir tane teyze gelip göbeğimi ölçmeye kalktı ne zaman doğacağı anlaşılırmıs:)
![]()
masalalh ne goz varmıss ıns nazarı degmezz..catınıda tahmın ederdı bebegın kac kg oldugunuda tobetobee.. negunlere kaldık yahu..
bencede ugrasmaya degmez.
amin amin, Allaha emanetiz zaten...
o teyzelerden her yerde var canım bedava muayene ediyorlar dr vermediği her detayı söylüyorlar aslında her ay boşa dr para veriyoruz bir parka gidip salına salın dolaşsak bak enaz 10 prof teyze ayrıntılı ultrason gibi rapor sunarlar ay çok hoş bu fikirde fena değil yanikızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum
valla beni başından beri büyük, doğdu doğacak görünüyorum galiba ama kızdığım şey kadın ısrarla aşağı yerleşmiş diyor, mübarek gözüyle muayene etti, çatım nasıl görünüyor normal doğurur muyum diyecektim, neyse dedim uğraşma :)
ayy canım benim ya hepsi aynıı banada aynısını yaptılar yok bu kesin erkek göbeğin öyle duruyor ya 3 dr da kız dedi diyorum yok yok erkek diyorlar ayy dedim.. sonra sen bu halde nasıl denize havuza giriyorsun doğuracaksın diyorlar bende daha ii işde suda doğum olmuş olur dedim.. ee şimdi doğsa ne olacak 8.5 aylık doğmus olacak dedim işde girme mikrop kaparsın falan deli ettiler ama sallamadık biz eşimle güldük boswer ya hatta bir tane teyze gelip göbeğimi ölçmeye kalktı ne zaman doğacağı anlaşılırmıs:)
o teyzelerden her yerde var canım bedava muayene ediyorlar dr vermediği her detayı söylüyorlar aslında her ay boşa dr para veriyoruz bir parka gidip salına salın dolaşsak bak enaz 10 prof teyze ayrıntılı ultrason gibi rapor sunarlar ay çok hoş bu fikirde fena değil yani
vallahi niye aklımıza gelmedi :) o kadar parayla da neler yapardık :)