vallahi niye aklımıza gelmedi :) o kadar parayla da neler yapardık :)
msjlarına bak sekerımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi niye aklımıza gelmedi :) o kadar parayla da neler yapardık :)
baktım canım teşekkürler yardımın için :)
Bugün 34. Haftama girdim 38 de doğarsa 4 hafta kaldı ameninnnnnnn
gecmıs olsun canımm,, püff benmde bogazlar sert uyanıyorum,bende bı ıhlamur içiyim bari..bu arada eşimin zammı da ay sonu bellı olcak, 15 gunu kar sayıyoo adam, ne bıcım patronlarımız varr,,didemmm sen kontrolden snra gelcenmı nete??? gercı ben 6,30 kadr burdayım.. muhteesem ptesi :))
teyze süpermiş yalnız ordinaryus prof. :) biz de mi öyle olacağız acaba :)
baktım bir şey yok canım ne oldukimsjlarına bak sekerımm![]()
kızlar göbüşleriniz mi büyük öyle diyolar bende 8 aylık hamileyim diyince millet şok oluyor bende buna üzülüyorum
canımcım bu zor zamanında sana yardım etmemek nasıl bir şey anlayamadım bana yardım edende yok bende erken doğum tehdidi olan biriyim istirahat mecburiyetim var ne benim tarafı ne eşimin tarafı ilgilenmedi gelip bakmadılar bile birde gidemiyorum diye laf atıyorlar bende hepsini defterden şildim ilk başta üzülüyordum şimdi bana Allahım yetti diyorum Allah kimseyide bana muhtaç etmesin diyorum sende mecburen evlatların için kuvvetli ol canım bak gör herşey güzel olucak
baktım bir şey yok canım ne olduki
sen değil canım suksuk bana yazmıştı mesajı karışıklık olmuş :)
saol canım sanada geçmiş olsun... ayy hepsi aynı inş ii bişe olur dualarım seninle.. we darısı bize eşimde de aynı problem warda meclisi bekliyor ama onlar daha... ewet ya bugün kızımı görüceğim çoık heyecanlıyımmmm.... kontrolüm 2.15 de işim 3 gibi biter heralde sonra işe geri gelicem yazarım
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Sizlerinde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satmayı düşünüyorum.
![]()
maraba arkadaşlaaaar nasılsınız bakalım ayyy çok canım sıkılıyo diğer topiclerde buluşup görüşenler ve doğumdan sonra da hala görüşenler var biz de mi toplanıp buluşsak ne zaman geçmiyo kaç kişi var istanbulda oturan?
o teyzelerden her yerde var canım bedava muayene ediyorlar dr vermediği her detayı söylüyorlar aslında her ay boşa dr para veriyoruz bir parka gidip salına salın dolaşsak bak enaz 10 prof teyze ayrıntılı ultrason gibi rapor sunarlar ay çok hoş bu fikirde fena değil yani
her yerdeler bunlar nereye dönsek var bir yerlerde... detaylı ultrasyon :)))) ücretsiz tek sorumları bir türlü kararlı olmamaları bi göbeklisin diyolar bir değilsin diyolar erken doğumu düşünenler bile var ...![]()
o teyzelerden her yerde var canım bedava muayene ediyorlar dr vermediği her detayı söylüyorlar aslında her ay boşa dr para veriyoruz bir parka gidip salına salın dolaşsak bak enaz 10 prof teyze ayrıntılı ultrason gibi rapor sunarlar ay çok hoş bu fikirde fena değil yani
ay beni de geçen gün eşimin yengesi sinir etti ya aaa burnun büyümüş senin dedi bana ve her karşılaştığımızda söyleyip duruyor en 10 kere söyledi. Ben d dedim ki eşime bi daha söylerse çok kötü bozucam gıcık ediyolar insanı ya ne kadar kötü niyetli insan var etradfta![]()
evet bcnm iyi fikir neden olmasın![]()
ay beni de geçen gün eşimin yengesi sinir etti ya aaa burnun büyümüş senin dedi bana ve her karşılaştığımızda söyleyip duruyor en 10 kere söyledi. Ben d dedim ki eşime bi daha söylerse çok kötü bozucam gıcık ediyolar insanı ya ne kadar kötü niyetli insan var etradfta![]()
burnun mu büyümüşbu insanlar bu lafları çok arıyolar mı acaba yaaa yuh yani sıcaklar başına vurmuş insanların