2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnn kızlar ve minik kuzular :1: nasılsınız? ya bir şey soracağım ben öğretmenim benim gibi olan var mı aranızda izin işlerini ne yapacağız??? :44:

bende öğretmenim canımmm... bugün milli eğitime gidip sorucamm..her yerde değişik uygulamalar varmış öle yazıodu geçen nette

ay beni de geçen gün eşimin yengesi sinir etti ya aaa burnun büyümüş senin dedi bana ve her karşılaştığımızda söyleyip duruyor en 10 kere söyledi. Ben d dedim ki eşime bi daha söylerse çok kötü bozucam gıcık ediyolar insanı ya ne kadar kötü niyetli insan var etradfta :47:

çok kötü bozma şekerim, İsveçli bilim adamlarının yaptıkları araştırmaya göre burnu büyük hamilelerin çocukları çok sağlıklı oluyormuş de :)

haftasonu hiç giremedik, nasılsınız, geçmişe bakmadım henüz, var mı yeni haberler.

Biz dün şehir dışında nişana gittik, çok yorulduk yol mahvetti.

ay beni de geçen gün eşimin yengesi sinir etti ya aaa burnun büyümüş senin dedi bana ve her karşılaştığımızda söyleyip duruyor en 10 kere söyledi. Ben d dedim ki eşime bi daha söylerse çok kötü bozucam gıcık ediyolar insanı ya ne kadar kötü niyetli insan var etradfta :47:

hayret birşey her hamilenin burnuda büyür dudağıda kalınlaşır sanki kendilerinin olmamış insanlar patavatsız
bende geçenlerde birşey alıyorum satıcı dediki e tabi senin kalçan büyümüş sana zor olur bende sen doğurmamış gibi konuşuyorsun
8 aylık hamile böyle olur tabi kadında 35-40 arası var demezmi ki benim çocuğum yok
bende üzüldüm sonra niye cevap verdimki sanki belki kadının canınımı sıktım diye öff ben ne bileyim

Teşekkür ederim kızlar daha güzeli sizin olsun..

He kokuşuz biz taç yapacam kendime çnce bi sade ta alıyım onuda süsler koyarım :)

Canım eşimle baktık kolay kolay beğenmiyor uyduruk dior hepsine onun beğendikleirnin taneside 5 tl felan ben de çikolatayla badem şekeri dağıtcam mevlütte bakalım farklı şeyler var aklımda sonuçta hediye verilecek farklı bişeyler verebilirim :)

Canım ya bebişde artık bi canlı onunda canı sıkılıyor dönüp duruyordur benimki cirit atıyo içerde :)

Bekliyorum canım yap resmini çek :)
Sağol şekerim daha güzeli senin olsun..

Hoşgeldin canım geçen yamzışın rizelisin sanırsam trabzonlular rizelileri sevmez felan demişin.. Ben öle bişey duymadım canım :) Ben herkesi severim...
Aslında bi bakıma haklısın kapitalizmin oyunu hepsi para tuzağı da insan heves ediyor.. Bebek şekeri dağıtıypsun adam çöpe atıyo bende farklı bi kaç fikir var aklımda bakalım yapabilir miyim paracıklarım yeter mi:)

Canım sen de benim gibi atılan şekerlere üzülüyorsan, ben biraz önce eklemiştim mevlüt için ondan düşünebilirsin. Eskinin mevlüt külahlarından farkı pembe veya mavi olması, içine de kafana ve bütçene göre lokum, şeker vb. koyabilirsin. Külahlar internette satılıyor 100 adet olarak hem de oldukça hesaplı, resmi tekrar ekliyorum.Eki Görüntüle 465626

merhaba kızlar...... ya ben bu sabah kalktım ayaklarım davul gibi napsamda geçse ya.. çok rahatsız edioooooo:5:

herkese slmmmm ne kadar kalabalık burası böylee :) herkes iyidir umarım.. biz annanemizdeyz oğluşumla o yüzden pek giremiyorum nete.. hava aşırı sıcak.. denize de gidemiyorz doktorumuz girme dedi :(( son aylarımzda herkesn zorluklar başlamış sanırım benm de bugüne kadar çok iyiydi ama artık 5 dk ayakta dursam yoruluyorum ve hemen ayaklarım şişiyo :( karnım dersenz çatlak doldu :( krem falan hiç etkilemiyo.. ama oğluşum kıpır kıpır maş. :nazar: bu herşeye değer :) bizden haberler böylee..

bunlardan nerden ve fiyatları ne canım?

Canım ben bunları hazır almayacağım. Malzemeleri alıp kendim hazırlayacağım. Kavanozlar internette 110 tanesi 40 TL, üzerindeki etiketleri davetiyeci, matbaacı gibi bir yerde bastıracağım, etrafına renkli saten kurdela, içinde de melodinin rengarenk drajeleri, tanesi 1 TL yi bulmuyor.
Mevlüt şekeri için kullanacağım külahların da 100 tanesi 15 TL cicarında internette, ek olarak kurdela ve draje ve lokum alınacak. Bence hem hesaplı, hem de alışılanlardan farklı, hem de içini ye külahını at çöpe, kimsenin saklamasına gerek yok, adı üstünde şeker, amaca uygun yani.

ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..

hayret birşey her hamilenin burnuda büyür dudağıda kalınlaşır sanki kendilerinin olmamış insanlar patavatsız
bende geçenlerde birşey alıyorum satıcı dediki e tabi senin kalçan büyümüş sana zor olur bende sen doğurmamış gibi konuşuyorsun
8 aylık hamile böyle olur tabi kadında 35-40 arası var demezmi ki benim çocuğum yok
bende üzüldüm sonra niye cevap verdimki sanki belki kadının canınımı sıktım diye öff ben ne bileyim

boşver tatlım iyi olmuş... bilmediği şeyler hakkında yorum yapmasın o zaman oda... sen sıkma canını o düşünüyor mu senin kırılıp kırılmayacağını zaten hassasız hayret birşey yaaa...

Canım ben bunları hazır almayacağım. Malzemeleri alıp kendim hazırlayacağım. Kavanozlar internette 110 tanesi 40 TL, üzerindeki etiketleri davetiyeci, matbaacı gibi bir yerde bastıracağım, etrafına renkli saten kurdela, içinde de melodinin rengarenk drajeleri, tanesi 1 TL yi bulmuyor.
Mevlüt şekeri için kullanacağım külahların da 100 tanesi 15 TL cicarında internette, ek olarak kurdela ve draje ve lokum alınacak. Bence hem hesaplı, hem de alışılanlardan farklı, hem de içini ye külahını at çöpe, kimsenin saklamasına gerek yok, adı üstünde şeker, amaca uygun yani.

sağol canım, gerçekten çok uygunmuş, ama ben böyle hiç görmedim internette, siteyi söyleyebilir misin

Back
X