• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
ben de pcos var çatlama 29 eylüldü ve daha dün testim pozitifleşti. geç değil dimi çok korkuyorum yeniden kimyasal olursa diye
Yok canm ama sen kan ver dha kesinlesir bu arada bnde gecen ay kimyasal gecirdm bnde çok korktum tekrar olur diye ama çok şükür keseyi gördük sende stres etme

Yok canm ama sen kan ver dha kesinlesir bu arada bnde gecen ay kimyasal gecirdm bnde çok korktum tekrar olur diye ama çok şükür keseyi gördük sende stres etme
pazartesi günü doktora gidicem inşallah sağlıklıdır 🙏 çok hayırlı olsun sizinde 🌸

Canım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem iste
Geç döllenme miydi acaba benim reglim düzenli yumurtlama tarihimi de biliyorum ona göre hesap edince düşük gibi geliyo bana bi kimyasalim var insan korkuyo ister istemez aynı seyleri yaşarim diye

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Irem28125 Ağustos görüldü evetbilmiyorum bilmiyorum mayis sonu haziran başı

Bugün kalp atışımızı duyduk 120 civarında atıyordu :KK28: Sat 26 Ağustos 7+2 olması gerekiyordu ama 6+4 gibi şuanda yarın tekrar bakılıp belli olacakmış. Kese etrafında kanama alanı varmış( fotoğrafta soldaki kanama alanı, sağdaki kese) cinsel ilişkiyi yasakladı ve kendini yorma dedi. Kese şeklinden cinsiyet tahminlerinizi alırız :anneadayı:Eki Görüntüle 3659872 Eki Görüntüle 3659873
Ay maşallahh. Erkek hissettim 🙈 hadi hayırlısı inşallah 🙏

Back
X