2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bugün 33 BİTTİ 34. Haftama girdim 38 de doğarsa 4 hafta kaldı ameninnnnnnn

37+ 0 DA DOĞARSA DOĞUM GÜNÜM :1:
:1::1::1::1::1:azkaldı wallahıı

Roister
Maybebabe
.........

kaç kişiyiz kızlar hadi katılmak isteyen eklesin kendini .....
bende gelmek ısterdımm :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
merhaba kızlar...... ya ben bu sabah kalktım ayaklarım davul gibi napsamda geçse ya.. çok rahatsız edioooooo:5:
benımde ole cnmyaa uzanınca gecıo sona gene oluoo..:43::43::43:
herkese slmmmm ne kadar kalabalık burası böylee :) herkes iyidir umarım.. biz annanemizdeyz oğluşumla o yüzden pek giremiyorum nete.. hava aşırı sıcak.. denize de gidemiyorz doktorumuz girme dedi :(( son aylarımzda herkesn zorluklar başlamış sanırım benm de bugüne kadar çok iyiydi ama artık 5 dk ayakta dursam yoruluyorum ve hemen ayaklarım şişiyo :( karnım dersenz çatlak doldu :( krem falan hiç etkilemiyo.. ama oğluşum kıpır kıpır maş. :nazar: bu herşeye değer :) bizden haberler böylee..

ewt cnm masallah epey kalaabalıgızz.. catlaklar bendde varr. ayaklarım şişş.. ee halıyle azkaldı..olucak seyler bunlar..kasıklarımın ustu epeyy catlaadı ama ınce ınce.. surdugumm yaglarrıı helal etmıyorum gobusumee:1::1::1::1:

Merhaba kızlar, oğluşumla tatilimizi yapıp geldik geri. bol bol denize girip yüzdük ve yürüyüş yaptık tatil çok iyi geldi. hele denizde uzanıp karnımda oğlumun pıtpıtlarını hissetmek bir ömre bedeldi:)) şimdi eksiklerimizi tamamlama zamanı ama bebek arabası konusunda karar veremiyorum bir türlü fikir verecek var mıııı???

ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..

ya bence de zaten normali 12 kilo demiyorlar mı hep, ne yani 2 kilo alıp doğurmamızı mı bekliyorlar. Bana da bazısı çok kilo almışsın diyo, bazısı da sadece karnın var o da çok değil diyo, bazısı da hiç kilo almamışsın diyo.:26::26::26:: Ama hepsi çok yakışmış diyo. Bu da yeter.

:1::1::1::1::1:azkaldı wallahıı

bende gelmek ısterdımm :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

benımde ole cnmyaa uzanınca gecıo sona gene oluoo..:43::43::43:

ewt cnm masallah epey kalaabalıgızz.. catlaklar bendde varr. ayaklarım şişş.. ee halıyle azkaldı..olucak seyler bunlar..kasıklarımın ustu epeyy catlaadı ama ınce ınce.. surdugumm yaglarrıı helal etmıyorum gobusumee:1::1::1::1:

ben de kremleri :1::1::1: bunlar sonra nasıl bi hal alıcak çok merak ediyorum :((

ay bu kadınlar neden böyle yaa benm de hep moralimi bozuyolar yok çok kilo almışsın şişmişsin daha da iki ayın varmış napçaksın bilmyrm olmuşsun sen olmuşsun falan gülsem mi ağlasammı bilemedm ya ama acaip bozuldm.. 10 kilo aldım ama o kadar abartılcak kadar belli olmuyo.. bizi en iyi anlamaları gerekirken..

aman tatlım ne bozuluyorsun hamilesin sen bak salaklara yaaa 32. haftada 10 kilo almış olman çok iyi ayrıca... millet kendine baksın:47:

ya bence de zaten normali 12 kilo demiyorlar mı hep, ne yani 2 kilo alıp doğurmamızı mı bekliyorlar. Bana da bazısı çok kilo almışsın diyo, bazısı da sadece karnın var o da çok değil diyo, bazısı da hiç kilo almamışsın diyo.:26::26::26:: Ama hepsi çok yakışmış diyo. Bu da yeter.

ama öyle olması gerekiyo zaten :) hamile bi insana kilo almışsa bile aaa nekadar az kilo almışsn falan demeleri lazım :1::1::1:

aman tatlım ne bozuluyorsun hamilesin sen bak salaklara yaaa 32. haftada 10 kilo almış olman çok iyi ayrıca... millet kendine baksın:47:

en çok da ona gıcık oluyo işte insan bunu söyleyen kadın da zayıf falan değil yani 2 de doğum yapmış kendileri kimbilir kaç aldılar..

kımne derse desın takmamak lazım annısler sonucta onlar hamıleykende bızım yasadıklarımızı yasadılar.. :47::47::47:

merhabalarrr benimde çatlaklarım vardı ilk doğumdan şimdi o çatlaklar biraz daha genişledi:(( ama asıl son ayda daha çok çatlak oluyo son ayda biraz daha fazla yağlanmak lazımm

herkese merhaba

bugün patlıcak gibiyim kızlar sanki bebek karnıma sığmıyormuş gibi.oturamıyorum iş yerindeyim çok zorlanıyorum.
bana da hiç kilo almamışsın karnın hiç büyümemiş bebeğin küçük kalmasın sakın dedi birisi hafta sonu.:14:cumaya olan randevuyu yarına mı alsam nasıl sinir ediyolar insanı

kızlar yok şu bunu dedi bu bunu dedi takmayın sallayın gitsin yaaa...
en iyisi benim valla hiç biyere çıkmıyorum kimseciklere göstermiyommm kendimiii:27::27::27::27:

arkadaşlar ben de 28+ dayim galiba,
malesef hem sat ımla uyumlu değil hem sezeryan 10gun önce alinacak, doktorumun veridği tarih 22 eylül gibi dedi, simdi arkadaşlar sorum şu, 32.haftada sgk ya 36. hftaya kadar çalışabilir raporu almam lazım ama haftam ne bilmiyorum,
4 temmuzda aylık kontrole gittigimde 27+ 4 mü öle bisi demişti, şimdi raporum için 30 temmuza randevu alayım değil mi haftalarım yanmasın.
ayyy bir hesap yapamadım.

kızlar bugün şeyimde :17: iki kere kasılma oldu eşim gelince anlattım o da beni rahatlatıo güya :9::9:
korkma aşkım ondan bişey olmaz diyoo benimde komiğimee gitti dedim bişey olacağından sölemedim ölesine söledim dedim de
sen pimpiriklisin kafaya takarsın diyoo banaa :9::9::9:

herkese merhaba

bugün patlıcak gibiyim kızlar sanki bebek karnıma sığmıyormuş gibi.oturamıyorum iş yerindeyim çok zorlanıyorum.
bana da hiç kilo almamışsın karnın hiç büyümemiş bebeğin küçük kalmasın sakın dedi birisi hafta sonu.:14:cumaya olan randevuyu yarına mı alsam nasıl sinir ediyolar insanı

canım yaa takma bu kadar insanları öncelikle karnının küçük olmasının bebeğin gelişimi ile ilgisi yok rahim genişliğinden kaynaklanıyordur bazı kadınların rahmi geniş olduğu için karnı çok çıkmıyor. sen hiç randevunu öne alma cumaya ne kaldı ki bebek bazen bana da sığmıyor gibi geliyor sıkıştırıyor ee artık sığmıyorlar gerçekten

kızlar bugün şeyimde :17: iki kere kasılma oldu eşim gelince anlattım o da beni rahatlatıo güya :9::9:
korkma aşkım ondan bişey olmaz diyoo benimde komiğimee gitti dedim bişey olacağından sölemedim ölesine söledim dedim de
sen pimpiriklisin kafaya takarsın diyoo banaa :9::9::9:

galiba senin yalancı sancıların başlamış.

ben grip oluyorum galiba, sol gözüm akıyor, burnum da. Gece yarım saat terli terli klimanın önünde oturdum, ben biliyodum hasta olacağımı ama o anda gözüm birşeyi görmüyordu, biraz uyumak için herşeyi yapabilecek durumdaydım yani.:5::5::5::5:

ben grip oluyorum galiba, sol gözüm akıyor, burnum da. Gece yarım saat terli terli klimanın önünde oturdum, ben biliyodum hasta olacağımı ama o anda gözüm birşeyi görmüyordu, biraz uyumak için herşeyi yapabilecek durumdaydım yani.:5::5::5::5:

geçmiş olsun canım inş.hemen atlatırsın...

galiba senin yalancı sancıların başlamış.

hiçte bileneeeee:18::18::18:

Back
X