2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben grip oluyorum galiba, sol gözüm akıyor, burnum da. Gece yarım saat terli terli klimanın önünde oturdum, ben biliyodum hasta olacağımı ama o anda gözüm birşeyi görmüyordu, biraz uyumak için herşeyi yapabilecek durumdaydım yani.:5::5::5::5:

geçmiş olsn canm dikkat etmek lazım gerçekten hamilelikte hastalık zor benm dudağmda bi uçuk çıktı ona bile ilaç süremiyorum korkudan

geçmiş olsn canm dikkat etmek lazım gerçekten hamilelikte hastalık zor benm dudağmda bi uçuk çıktı ona bile ilaç süremiyorum korkudan

geçmiş olsun canım inş.hemen atlatırsın...

teşekkürler kızlar, inşallah çabuk geçer.

hiçte bileneeeee:18::18::18:

bu kötü bişey değil, hepimiz yaşıcaz, senin haftanda başlaması normal diye biliyorum. Ne güzel işte vakit yaklaşıyor.:nazar::nazar::nazar:

sıcaklarda yanıyoruz valla :( az önce nekadar kalabalık demiştim nazar değdi :)
esila bebişinn ismi mi olcak canm

Evet çok sıcak. Ama benim ev kuzey cam bile açmıyorum serin o yüzden. Evet bebeğin ismi olucak inşallah canım.
Birazdan 2.doz aşımı olmaya gidicem ama dışarı kaynıyo gibi oy oy

arkadaşlar ben de 28+ dayim galiba,
malesef hem sat ımla uyumlu değil hem sezeryan 10gun önce alinacak, doktorumun veridği tarih 22 eylül gibi dedi, simdi arkadaşlar sorum şu, 32.haftada sgk ya 36. hftaya kadar çalışabilir raporu almam lazım ama haftam ne bilmiyorum,
4 temmuzda aylık kontrole gittigimde 27+ 4 mü öle bisi demişti, şimdi raporum için 30 temmuza randevu alayım değil mi haftalarım yanmasın.
ayyy bir hesap yapamadım.

Senin ultrasona göre haftan kaç olursa olsun ya da 10 gün önce sezeryanle doğum yapacak olman da durumu değiştirmez. sen SAT' ına göre alacaksın raporunu SAT' ına göre kaçıncı haftadasın?

Senin ultrasona göre haftan kaç olursa olsun ya da 10 gün önce sezeryanle doğum yapacak olman da durumu değiştirmez. sen SAT' ına göre alacaksın raporunu SAT' ına göre kaçıncı haftadasın?

yooo olur mu 1,5 haftam ziyan olacak o zaman. iş yeri hemşiremiz hatırlattı bana da , kardeşide böyle yapmış ama izne çıktı kendisi yoksa sorardım ona, ben hesabımı yapsam ona göre randevu alıcam,

yooo olur mu 1,5 haftam ziyan olacak o zaman. iş yeri hemşiremiz hatırlattı bana da , kardeşide böyle yapmış ama izne çıktı kendisi yoksa sorardım ona, ben hesabımı yapsam ona göre randevu alıcam,

selam kızlar nasılsınız.biz bugün sıcaktannn eriyip bittik.pazartesi yoğunluğu ve havalandırmanın çalışmamasıda cabası.niye gebelere tatil değil yaa öldüm bugün:50:

günaydınlarr kızlaarrr..
dün ilk nst tecrübemizi yaşadık oğlum ve eşimlee.. tuvalete girdim kan vardı hemen kuzenimi aradım hemen git hastaneyee ne olr ne olmaz dedi. hemen eşimi aradım çıktı geldi işyerinden hastaneye gitti acil doktoru kan idrar talili istedi nstye soktu bizi nstden çıktık bebişimin kalp atışları 170e kadar çıkıyodu sonra kendi doktorumu aradı doktorum çıktı geldi bi bakalım vajinal kanamamı dedi o çatı muayenesinin yapıldığı koltuğa çıktım doktor baktı bi sorun yok dedi nst kağıdıma baktı bebiş küçük olduğu için bu kadar yüksek kalp atışları normal dedi. böbreklerinde genişleme olabilir yada taş olabilir dedi bebeğimiz gayet sağlıklı dedi tekrarlarsa hafta içi gel ürolojiye göndereyim seni dedi bol bol su bol boool istirahat yorma sakın kendini eğer taş varsa ağrı olur dedi bizden haberler böyle kızlarr. oğlum korkuttu dün benii:14::14::14:

Sibelcim çok geçmiş olsun tatlım. Çok şükür bebeğin iyiymiş, umarım seninde idrar yollarında bir sorun olmaz, tekrarlamaz. Bol su içmeyi ihmal etme tamam mı canım?

ben grip oluyorum galiba, sol gözüm akıyor, burnum da. Gece yarım saat terli terli klimanın önünde oturdum, ben biliyodum hasta olacağımı ama o anda gözüm birşeyi görmüyordu, biraz uyumak için herşeyi yapabilecek durumdaydım yani.:5::5::5::5:

aynen ben de bütün camları açtım şimdi burnum tıkandı:( bir hafta boyunca resmen kömüş gibi uyudum geceleri bugün işe başlıycam ya inadımdan uyuyamadım bütün gece :(

slm kızlaaaarrrrrr
biz geldik...
geçmiş yapamadık henüz...
nasılsınız bütün bebişler iyimi?????
biz eeehhhhh işte malum sıcaklar......
bide yaklaşık 1 haftadır gece uykusu nedir bilmiyrz sabahlara kadar ağrılarım yüzünden ayaktayız kızımlaaaa......
neyse az kaldı sabır diyrz.....

slm hanımlar dün kontroldeydim bebeğim 2000 gr olmuş 45 cm boyundaymış uzun boylu olucak dedi dr muz bebişimizide gördük ramazan orucunu dayanabilirsem ara ara tutabileceğimide söyledi bende ilk gün deniycem bakalım

Canım sen bilirsin ama vücuttaki su kaybı tansiyonun anormal oynamasına sebep oluyor. Ben geçen gün midemi üşütmüştü. Haliyle o gün hiç su içmedim, baygın gibi oldum ve doktora gittim. Tansiyonum hiç olmadığı kadar yükselmiş. Doktor sebebi tamamen su kaybı dedi. Seni etkilemek istemem ama canım Rabbim bize izin vermiş, emzirme bittikten sonra tutarız yerine Allah'ın izniyle.

Canım sen bilirsin ama vücuttaki su kaybı tansiyonun anormal oynamasına sebep oluyor. Ben geçen gün midemi üşütmüştü. Haliyle o gün hiç su içmedim, baygın gibi oldum ve doktora gittim. Tansiyonum hiç olmadığı kadar yükselmiş. Doktor sebebi tamamen su kaybı dedi. Seni etkilemek istemem ama canım Rabbim bize izin vermiş, emzirme bittikten sonra tutarız yerine Allah'ın izniyle.

bizde öylle düşündük zaten ben hergn tutatmam ama ilk gün kuvvetlice sahur yapıp bi denemek istiyorum tansiyonum un düştüğünü hisettiğim anda bozarım zaten 2 senedir tutamadım ne bileym istiyorum 1 günde olsa

herkeze selam arkadaşlar benimde hiç gece uykum yok sıcaklardan bu durumu doktoruna soran varmı benim kontrolum bu haafta sonu o zaman sorucam birde yaklaşık 2 haftadır acayip öksürüğüm var sanırım ceyranda kaldım her tarafı açmaktan

selam anneler..ananemizi yolcu ettik az önce.. :( kızım kıpır kıpırdı onlar otobüse binerken.. tut ananemi tut diyodu meleğim herhal gönderme diyodu ama gittiler işte.. :( doğuma görüşeceğiz artık bidaha inş. şte böyle anneler doğuma kadar yanlızız kızımla.. yarında kontrolümüz var. dua edin herşey normal olsun.. sizer nasılsınız??

Allah kavuştursun tatlım. Ben de yalnızım annem yanımda değil, Eylül başı gelecek Allah'ın izniyle.

Ama nasıl yapacaksınız öbür türlü senin doğum yaptığında haftanı 40. haftada mı doğum yaptı diye yazacaklar. Tarihler birbirini tutmazsa paranı alamazsın üstüne bir de ceza yersin. Çünkü senin bütün bilgielrin zaten şu an sağlık sisteminde mevcut. Şimdi kendi haftanı ilerde mi göstereceksin yani 32. haftada yazırcağın izni 30. haftanda mı yazdırcaksın. Ayrıca doktorun bunu yapacak mı bakalım.

Back
X