Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm her zaman Sat a göre olan tarihi dikkate alacaksın bana doktorum öyle söyledi.
çalışan annelerrrrr
çalışabilir raporunu 31+1 de mi aldınız yoksa 32+1 de mi?
anladım cnm sğaol. benim de 27 sinde randevum var. 31+ 5 falan oluyorum. arayıp sorayım bari ben de.canım ben geçen gün doktorumu aradım ne zaman almaya geleyim diye 32+1 de alacaksın dedi haftaya çağırdı hatta 32+1 den sonra o hafta içi alabilirsin dedi
kızım idrar torbama baskı yapıyo ne yapıcam ben ayakta duramıyorum yaaaaaaa
çalışan annelerrrrr
çalışabilir raporunu 31+1 de mi aldınız yoksa 32+1 de mi?
kızlar yaa özel hastane raporu alabiliyor muyuz yoksa devlete onaylatmamız gerekiyor mu doğum iznini?? birde aile hekimliği onaylar mı acaba ya???
32+0 olduğunda yazıyorlar en erken 31+ larda yazılmıyor.
SGK ile anlaşmalı özel hastanelerin verdiği raporu başka hiç bir yere tekrar onaylatmana gerek yok canım
baskın varrrrrrrrrr :)) komsuna solede azcık yardım edıversınayh temizlik yapıcak halim yok valla.Sabahtan beri sallayıp duruyodum, yine komsuya basıldımApartmanda adım cıkacak ne dagınık hatun diye
Yine rezil oldum valla
![]()
benım annemde o lafı kullanırdı bekarken.. haklıymıss ama ıyıkıde yapmısımm sımdı zorluk cekmıyorumm.. temızledım cnm yaa bıterledım sormaa soguk suyaa zor attım kendmııkalk kalk temizle evini tembel olmaay temizlik dedinde anam geldi aklıma yaptığın banaysa öğrendiğin sana klasik lafı
ıı sekerlemelerr sızeee esın yemege hep eve gelıoo ıs yerı yakın sanırım bızımkınınde 5 dk ama merdıven cıkması lazım sıcakta gelemıo oyuzdenkocacım gelcek yemeğe birazdan kızartma yapcam onasonra da kızımla şekerleme yapcaz azcık saat 2 gibi gelirizzz fazla kaynatmayın geçmiş yapamam hiç badoslama dalarım sohbetinizeee hihihihiih
![]()
ben sabahları erken kalkyorum cnmmdaa oglen yatıyorumm bugun temızlık yptım uykumda kactımıyışıklığımdayım TEMİZLİK YAPTIM ELİMİ KIMIL KIMIL YAPACAK GÜCÜM YOK SANKİ İLK 3 AYIMDAYIM GİBİ SADECE BEN Mİ BÖYLE HİSSEDİYORUM ESKİDEN 9 KALKAN BEN YİNE 11 LERİ BULUYOR UYANMAM UYUŞUK OLDUM YAVVVVVV
ben 15 tane koydum cnkı 3 gun bırakıolar.. neolur neolmz sende bı 1o tane koy bence..Günaydin kizlar nasilsiniz? Hastane cantamizi yapiyorumda bugun bebek bezi kac tane koydunuz kizlar siz? 5 tane koydum yeter mi acaba?
kocam dün ver şu çocuğu ben taşım diyooo çok zor gözükmüyor diyor :))) şakacı bende doğsun MUTLAKA SANA VERECEM DEDİM MORALİ BOZULDU HIIHİİİİ![]()
YİYİYON İÇİYON YATIYON DİYO BU ERKEKLER YOKMUUUUU
canım dogumdan sonraki 2-3 gün içinde 6-8 kg gidiyordogumda gıder bı kısmı dıyolar ama nekadr ınerız kı bende bılmıyorum kuzum,
canım yakın zamanda taşınma işin yoksa en iyisi bebek oda takımı ben alıcambeiş ya da oda aldınız mı kızlar geçen gün eşim ısrarla alalım dedi ben almadım.alsammı :26:
aslında o kadar kararsızımki almak istemiyorum hep ya daha güzelini görürde pişman olursam diyorum.
bu gidişle oğlanı minderde yatıracam![]()
zaten uykusuzsun yorma kendini boşver canım yaayh temizlik yapıcak halim yok valla.Sabahtan beri sallayıp duruyodum, yine komsuya basıldımApartmanda adım cıkacak ne dagınık hatun diye
Yine rezil oldum valla
![]()
canım her gün için en az 10 adet şaka gibi ama anca yeter yetmez sık değiştirmezsen hemen pişik oluyorlarGünaydin kizlar nasilsiniz? Hastane cantamizi yapiyorumda bugun bebek bezi kac tane koydunuz kizlar siz? 5 tane koydum yeter mi acaba?
canım benimde ilk bebek sezeryan ikinciyi ne kadar bekletirsek iyi olur dedi hatta açılmayla sancıyla gelirsen seni normal doğurturum dedikızlar bu arada tıckerda 55 gün kaldı diyor ama benim 2 .ci bebk ve 2.ci sezeryan olacağı için bebeğin doğum kanalına girmeden bebeğimi alıcak 37 hafta içinde yada 38inci hafta içinde bekletilirse ilk sezeryan dikişleri zarar görebilirmiş annede kanama riski olurmuş ölüme kadar gidermiş drum doğum tarihini şöle verdi bende yada bebekte bi sorun olursa 15 agustosta alırım dedi 37,cihafta içinde olucam eğer hiçbişi olmazsa 24 agustos gibi alırım dedi 38.ci hafta içinde olacağım ya 29 günüm yada 37 günümz kaldı paşama kavuşmak için
kızlar yaa özel hastane raporu alabiliyor muyuz yoksa devlete onaylatmamız gerekiyor mu doğum iznini?? birde aile hekimliği onaylar mı acaba ya???
yaaa benim bu göğüs kafesim çok ağrıyo sırtımla beraber karşılıklı,biraz araştırdım bebeğin yeri daraldığı için göğüs kafesine baskı yapıyomuş ve 36 haftadan sonra bebek aşşağı inince geçebilirmiş..4 hafta daha nasıl dayanıcam bu ağrıya bilmiyorumm(((