• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kaçıncı haftada başladı bulantılarınız. Benim bi önceji gebelikte 6 da baslamıştı 11.haftada kıt diye kesilmişti ama su bile içemeyecek derecede coktu serum alıyorum ara ara. Allahım inş bu sefer öyke olmaz
Önceki hamileliklerimde benimde geç başlamıştı 2 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. Ama bu sefer 5. Haftada başladı , çok sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor bir haftadan fazladır böyleyim bakalım ne kdar sürecek 6+2 sata göre . Ama doktora göre bugün 7 haftalık oldum buna bağlaıyoruuerken başlamasını bulantıların

Merhaba arkadaşlar chatgbt ye göre de bende 5+1 deyim haftaya salı kese görmek için gün sayıyorum tecrübeli annelere soruyorum kese ve içinde bebeği gorebilirmiyim. 6+2 de
Keseyi görmüş olman gerek ama kalp atışı herkeste farklı oluyor erken yumurtlama olduysa görmen gerek. Ben 6+1 de gördüm çünkü

Keseyi görmüş olman gerek ama kalp atışı herkeste farklı oluyor erken yumurtlama olduysa görmen gerek. Ben 6+1 de gördüm çünkü
Benimki tüp bebek doktorum bu tarihe randevu verdi bende merak ediyorum aslında ama randevuyu da beklemek istiyorum ben şuan 5+1 im

Şimdi bende cinsiyetini merak ediyorum kalp atış hızı 109 idi 140 dan aşağısı erkek yukarısı kız diyorlar

Ben bugün 6+1 de hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydun
Ya ozaman bende doktor randevusuna gittiğimde 6+1 olucam inşallah ikisini birden görürüm🥰🙏sizide tebrik ederim inşallah kucağına almayı nasip etsin

Ben 5+ 2 de kese gördüm geçen cuma 2 hafta sonra gel dedi aslında bu hafta cumaya doğru gitsem kalp atışını duyarım bence de iki hafta dedi diye bekleyeceğim, kan testi falan yapılacakmış birde.

Bişey istemedim doktorda vermedi. Aç kalmamaya çalışıyorum çünkü açken miğde bulantım oluyor sabahları kalkar kalkmaz çubuk kraker yiyorum yoksa hemen kötü oluyorum bu şekil ayarlıyorum tüm gün çubuk kraker elimde
Çubuk kraker yerken sabahları bazen yutkunamıyorum ama sabah kusmaları daha yıpratıcı 😁 üç dört gündür simit ayran yiyorum kahvaltıda

evet karından gördü 1 Eylül son adet tarihim yumurtlamamda 11ile 13ü arasında bir gün olabaileceğimi tahmin ediyorum
Sizinle aynı sayılırız benimde 31 ağustos sat 6+1 de kalp atışı duyuldu. Ama ultrasona göre 6+6 dedi doktorum. Size de öyle bişey dedi mi

Selaaam kızlaar 2 yıl aradan sonra 2. Bebişimle burdayım bende dün kan verdim beta 240 çıktı sat 8eylül 16 haziran gibi doğacak sanırım 😍

Merhaba kızlar ben sata göre 5+2 haftalık gebeyim bugun dr keseyi gördü 6mm dedi ama çok emin de konuşmadı betahcg baktırdım 2069 çıktı bu değer düşük değil mi son adet tarihim 4 eylül
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söyledi

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söyledi
617 beta ile bende de görünmemişti. neye dayanarak oyle soyledi ki alttan ultrason mu yaptı ? bana alttan ultrason yapıp tekrar beta alıcam henüz bişi yok demişti ben bi hafta sonra zaten baska dr gidip keseyi gördük.

617 beta ile bende de görünmemişti. neye dayanarak oyle soyledi ki alttan ultrason mu yaptı ? bana alttan ultrason yapıp tekrar beta alıcam henüz bişi yok demişti ben bi hafta sonra zaten baska dr gidip keseyi gördük.
Evet Altan muyane etti bide rahiminde sıvı uluşmus dedi

Hangi doktora gittin canım özele mi kadın doğum mu

Hangi doktora gittin canım özele mi kadın doğum mu
alttan muayeneyi kamu hastanesinde kadın doğumcu yapmıştı. Bir hafta sonra da özel de perinotolog baktı.

erken dönemde rahimde sıvılaşma oluyor ama tabi bu sıvı tüplerden geliyorsa dış gebelik şüphesi olabilir ama gebelik olustuğu içinde sıvılaşma olabilir. Bghc artışı ile belli olur. en 689 cıvarı gelmesi lazım. bekle bakalım panik olma

Back
X