2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy ben dün patlıcan tava ve pilaw yapmısdı kadı onu ısıtıcam yanına da mantı yoğurtlayacağım birazcık yeter:) ben yarınki yemeğimin bile adını koydum hamaratım:)

ooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo:(

kızlar ağustos annelrinden birinin 25 günü kalmış diyo ki hastane çantasını hazırlamak için erken mi daha diye soruyorr bizde bi sorun var galibbaaa:53::53::53:

slm kızlar benimde biraz yoğurtlu çorbam var ,erik kompostosu da var yanına köfte yapıcam,karpuzda dilimlerim yeter.bu arada benimde hiçdışarı çıkasım yok.ramazan alışverişi yapmam lazım gözüm yemiyor.eşim akşam işten gelince serinlikte beraber gidiyorum ama o saatte çok kalabalık oluyor.her reyonda kuyruk.bide ramazan geldikİ iğne atsan yere düşmez.

evet yemek yapmak işte şimdi sorun olacak, Ramazan'da öyle uyduruk bişey de yapamıyorsun, illa adamakıllı bişey yapmak lazım.

Bu arada oruç tutmayı denicem, kötü olmazsam devam edicem demiştim, birkaç gün önce arkadaşım bebeğin suyu ile ilgili gözümü korkuttu, dr. a sormaya karar verdim, yarın gidicem nasılsa.

ooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo:(
nıekkı cnm yaa kıymalımı zeytınyaglımı yapıosun ben cok gusel yaparım vaala bahartlarını bolbol koyy nanee karabıber pulbıber.. salca,bolsogan,zeytınyagsız olmaz.. bukadar ıstee neynıı eksık koyuyosunkıı .maydonoz dereotu da gusel olur ıcınde ama benım kocıs yemıoo maleseff
kızlar ağustos annelrinden birinin 25 günü kalmış diyo ki hastane çantasını hazırlamak için erken mi daha diye soruyorr bizde bi sorun var galibbaaa:53::53::53:
erkenn erken deseydınn:1::1::1::1:
evet yemek yapmak işte şimdi sorun olacak, Ramazan'da öyle uyduruk bişey de yapamıyorsun, illa adamakıllı bişey yapmak lazım.

Bu arada oruç tutmayı denicem, kötü olmazsam devam edicem demiştim, birkaç gün önce arkadaşım bebeğin suyu ile ilgili gözümü korkuttu, dr. a sormaya karar verdim, yarın gidicem nasılsa.

ben denemıycem cnm seneye kısmetse.. yemek yemedenn durabılsek bıle su ıcmemıss laızm bolbol.. yınede sen bılırsın ama bebegınıde dusun dr ızın verıcegını sanmam

ayy canım tarif werirdim ama bizim buralardaki dolma içi ile sizinkier tutmuyor:) bak portakal ağacı diye bir site war ben çoğu yemeği yapmayı bilmiyorum ordan alıyorum tarifi bir tanesi bile kötü olmadı süper site tavsiye ederim... ben dolma yapmak uzun sürüyor die hiç yapmıyorum annem yada halam yapınca çağırıyor bizi:)

ayy canım tarif werirdim ama bizim buralardaki dolma içi ile sizinkier tutmuyor:) bak portakal ağacı diye bir site war ben çoğu yemeği yapmayı bilmiyorum ordan alıyorum tarifi bir tanesi bile kötü olmadı süper site tavsiye ederim... ben dolma yapmak uzun sürüyor die hiç yapmıyorum annem yada halam yapınca çağırıyor bizi:)

benmıcok hamaratım ne dolmayı hemencık yaparım benn yaprak sarmasını bıle pıtr pıtır sararım sararken parmaklarımı goremezsın hızdan :nazar::nazar::nazar:elıfımde bana ceker ınsssssssss:1::1::1::1:kendımı cok övdümm ama olee.. ama sarma yapmk cok kolay gelıo ama karsı komsumada ezıyet gıbı bazen ben sarıp ona goturuyorum bıtencere bayılıoo:1::1::1:

ben dün bi başlık gördüm, 37. haftasında hala çantamı hazırlamadım benim gibi olan var mı demiş, bir sürü kişi de ben de hazırlamadım diye cevap vermiş, annem de erken erken deyip duruyor. Ben dün dalinin deterjanını aldım, en geç önümüzdeki hafta yıkarım, ütülerim, hazrılarım çantayı, aslında daha gardrobumuz gelmediği için biraz ağırdan aldım, gelsin de ütülediklerimi hemen dolaba yerleştireyim istiyorum.

benim gibi rahat demekki :1::1::1:

ama ben alışverişi beklıom eşimle ancak o gun beraber cıkabilcez günde 12 saat hiç tatil olmadan çalışıo :((( o olmayınca bende ne dısarı cıkabiliyorum ne alışveriş yapabiliyorum :43::43:

ben dün bi başlık gördüm, 37. haftasında hala çantamı hazırlamadım benim gibi olan var mı demiş, bir sürü kişi de ben de hazırlamadım diye cevap vermiş, annem de erken erken deyip duruyor. Ben dün dalinin deterjanını aldım, en geç önümüzdeki hafta yıkarım, ütülerim, hazrılarım çantayı, aslında daha gardrobumuz gelmediği için biraz ağırdan aldım, gelsin de ütülediklerimi hemen dolaba yerleştireyim istiyorum.

ay benim kayınvalidem hergün taciz ediyor beni kızm çantanı hazırla içerde kalsın ne ıolur ne olmaz die:) bende taklıyuorum o kolay anne siz altınları hazırlayın:) gülüyor öyle değince saka bir yana 65 yasındaki kadın bile hazırla artık dedğine göre wardır bir bildiği

cnm zaten önemli olan susuz kalmamak gün içerisinde bu sıcaklarda 2-3 lt su içmek gerekıo oyuzden riske atma derim ben nasıl olsa dinimizde hamilelere bu konuda izin var sonradan tutarsın..

benmıcok hamaratım ne dolmayı hemencık yaparım benn yaprak sarmasını bıle pıtr pıtır sararım sararken parmaklarımı goremezsın hızdan :nazar::nazar::nazar:elıfımde bana ceker ınsssssssss:1::1::1::1:kendımı cok övdümm ama olee.. ama sarma yapmk cok kolay gelıo ama karsı komsumada ezıyet gıbı bazen ben sarıp ona goturuyorum bıtencere bayılıoo:1::1::1:

komşum olsanaaaaaa

sen bilirsin canım ama gün çok uzun ve çok sıcak sona yaklaşmışken bebeğinin sağlığını ve kendi sağlığını riske atmasan.bizim susuz kalmamamız gerek.bu kuzucuklar bizden yemek bekliyorlar.

yakında yenı bır baslık acıcazz.. 2o12 eylul annelerın dogum hıkayelerı ( yaklasık 3o gun ıcınde ):16::16::16::16::16::16:

sarma benm en sevdiğim yemek ama geçen aylarda iki kere sardım sağ küreğim ağrıdan uyutmadı beni oyuzden bende bıraktım sarmıom artık dogumdan sonra imdilik dolma ile idare edıozz sarma yoksa dolma var :))) :56:

canım ben 6.30 gibi ewde oluyorum eşim 7.30 8 gibi ewde oluyor yani 1 saat içinde herseyi hazırlayıp pişirmek zorundayım çünkü çok aç geliyor hep çok şükür geldiğinde yemek hazır oluyor oyüzden uğrasamıyorum sarma dolma ile.. yaprak sarmam da uzun sürüyo zaten ama izinde iken yapayım bir günde kocişim elimden yesin bir kere:)

Back
X