2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo:(

bak ben şölee yapıyorum pirinci yıkıyorum içine 2 tane sğan doğruyorum.maydonoz ve varsa taze nane koyuyorum yoksa kuru nane sonra karabiber pul biber biraz salça tuz, bolca z.yağı ımmmmm nefis yanına da şefiniz olarak cacık tavsiye edrimmmm :56::56:

ay benim kayınvalidem hergün taciz ediyor beni kızm çantanı hazırla içerde kalsın ne ıolur ne olmaz die:) bende taklıyuorum o kolay anne siz altınları hazırlayın:) gülüyor öyle değince saka bir yana 65 yasındaki kadın bile hazırla artık dedğine göre wardır bir bildiği

ama sen 33. haftadasın hazırla tabi, ben daha 30. haftadayım.

Dün trt 1 e bi kadın bağlandı, 33. haftada doğum yapmış bebeği 1 ay küvzede kalmış, çok üzüldüm, ama bi yandan da korktum, 33 e ne kaldı.:30::30::30::30::30:

nıekkı cnm yaa kıymalımı zeytınyaglımı yapıosun ben cok gusel yaparım vaala bahartlarını bolbol koyy nanee karabıber pulbıber.. salca,bolsogan,zeytınyagsız olmaz.. bukadar ıstee neynıı eksık koyuyosunkıı .maydonoz dereotu da gusel olur ıcınde ama benım kocıs yemıoo maleseff

erkenn erken deseydınn:1::1::1::1:

ben denemıycem cnm seneye kısmetse.. yemek yemedenn durabılsek bıle su ıcmemıss laızm bolbol.. yınede sen bılırsın ama bebegınıde dusun dr ızın verıcegını sanmam

zeytınyaglı yapıyorum,aslında senın bu yazdıklarının hepsını koyuuyorum ama mıktarını tutturamıyorum galıbaa. :)) bu aksam bı guzel yapayım, kocacımda sasırsın :)

Dün trt 1 e bi kadın bağlandı, 33. haftada doğum yapmış bebeği 1 ay küvzede kalmış, çok üzüldüm, ama bi yandan da korktum, 33 e ne kaldı.:30::30::30::30::30:

ewt cnm yaa bundan sonra her an hersey olabıılır hazır olmakta fayda var.. :18::18::18::18:

sen bilirsin canım ama gün çok uzun ve çok sıcak sona yaklaşmışken bebeğinin sağlığını ve kendi sağlığını riske atmasan.bizim susuz kalmamamız gerek.bu kuzucuklar bizden yemek bekliyorlar.

bebeck şu avatar resmini değiştir valla moralimi bozuyorsun yaaaa depresyona sokcan beni :30::30::30:

bak ben şölee yapıyorum pirinci yıkıyorum içine 2 tane sğan doğruyorum.maydonoz ve varsa taze nane koyuyorum yoksa kuru nane sonra karabiber pul biber biraz salça tuz, bolca z.yağı ımmmmm nefis yanına da şefiniz olarak cacık tavsiye edrimmmm :56::56:

tesekurler canım..bakalım bu aksam yapıcam, ya bende bunların hepsini koyuyuorm ama mıktarını tuturamıyorum demekkı, bu aksam da olmaassa, bana artık mıktarlarını yazarsınız,1 cay kasıgı pul bıber, 3 fıncan pirinç, phahahha, evet cacık güzel oluyo yannda

kızlar az önce yenidoğana gittim 34 haftalık bi bebiş vardı çook tatlıydı yaa.
eve gidince resmini ekleyim 34 haftalıklarımız görsün bebişi..
her zaman 32 haftalık gelir hergün çıkıyorum yukarı hiç erken doğan yok.:1:umarım olmaz da...
olanda 36 37 haftalık:emir_bebek:

ay benim kayınvalidem hergün taciz ediyor beni kızm çantanı hazırla içerde kalsın ne ıolur ne olmaz die:) bende taklıyuorum o kolay anne siz altınları hazırlayın:) gülüyor öyle değince saka bir yana 65 yasındaki kadın bile hazırla artık dedğine göre wardır bir bildiği

vardır tabi bildikleri.bizimkilerde çantan artık hazır dursun diyorlar.kızlar şaka gibi ama farkındaysanız 8. ayın içindeyiz.havalar çok sıcak heran bir muzurluk yapabilir bizimkiler.biz dün anneannemizle beşiği gardrobunu filan almak için çarşıya çıktık.dönüşte nerdeyse sancım tuttu sandım.neyseki kısa sürdü.babamız bugün odamızı gülpembe renge boyuyacak,perşembe günüde eşyalarımız gelip kurulacak.sağolsun anneannemiz bir ihtiyacımızı bırakmadı.dün bebek çantamızı aldım bende.chicco 'nun bakım ürünlerinin olduğu çanta.içindeki ürünleri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyor ama bu şekilde çantayla birlikte 50 tl.

Merhaba kızlar, muhabbete ortadan dalıyorum artık :) Ben de daha yeni uyandım. Nasıl uyudum ne siz sorun ne ben söyliyim.Bölük pörçük işte Geçmişe baktım ama bitiremedim. Ne çok kaynatmışsınız :)
Demir ilacımı ve portakal suyumu içtim kocişin uyanmasını bekliyorum. Kahvaltı edicez. Öpüyorum hem sizi hem fındıkları.

Dün gece kanaması olmuştu etelane'nin ne oldu acaba bilginiz var mı?

wala eskıden evıı kıaldırırdım komplee yınede yorulmazdım sımdı hemen nefesnefese kalıyorum .. esımde bana bakıp bakıp guluoo agırlastım dıee oda sasknnn bende..buhafttaa daha daa bı agırlastımm.. kızım benı cok yoruoo .. evıslerıde malum yap yp bıtmıoo.. yanımda kımsemde yk mecbur ıs baasaa düştüü..:50:

bende artık çok yoruluyorum..tıslayarak yapıyorum ama hamilelikten midir nedir yorgun oldugumu bile bile deli gibi temizlik yapmak istiyorum:6:..ev dağınık olunca asabım bozuluyo sanki:47: ama bence biz çok çok iyiyiz ..daha 3-4 aylık hamile olupta hiç bir iş yapmayan hamileler var..akşama kadar bulantı var diye yatıyolar..nasıl gönülleri rahat ediyo anlamıyorum:50: ben bu halimle pazara gidiyorum,temizlik zaten şöyle dursun,halı bile yıkarken yardım ettim annemlere..
benımm kızım uyanıkkk tekmelesıyoruzz ..:15::15::15: haftasonu dolma yedıkk..kuurufasulyeyı dun bıtırdıkk :27::27:bıktımm yemek dusunmektenn bekarken annemde sıkayet ederdıı ne pısırsem dıee ozamanlrr bunu anlamazdımm.. sımdı anlıyorumm offf:25::25::25:

annemde önemli olan yemeği yapmak değil adını koymak derdi :9:

bende hergün dua ediyorum Allahım 36 dan önce doğmasın die ewet bebek içinde anne içinde çok zor Allah kimseye yaşatmasın

vardır tabi bildikleri.bizimkilerde çantan artık hazır dursun diyorlar.kızlar şaka gibi ama farkındaysanız 8. ayın içindeyiz.havalar çok sıcak heran bir muzurluk yapabilir bizimkiler.biz dün anneannemizle beşiği gardrobunu filan almak için çarşıya çıktık.dönüşte nerdeyse sancım tuttu sandım.neyseki kısa sürdü.babamız bugün odamızı gülpembe renge boyuyacak,perşembe günüde eşyalarımız gelip kurulacak.sağolsun anneannemiz bir ihtiyacımızı bırakmadı.dün bebek çantamızı aldım bende.chicco 'nun bakım ürünlerinin olduğu çanta.içindeki ürünleri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyor ama bu şekilde çantayla birlikte 50 tl.

OHH GULE GULE KULLANSIN MINIk KUZUN CANM :))) evet bız zaten bu sıcaklarda dogurmassak eylulün sonunda, ekımde anca dogururuzz :))))

cnm zaten önemli olan susuz kalmamak gün içerisinde bu sıcaklarda 2-3 lt su içmek gerekıo oyuzden riske atma derim ben nasıl olsa dinimizde hamilelere bu konuda izin var sonradan tutarsın..

sen bilirsin canım ama gün çok uzun ve çok sıcak sona yaklaşmışken bebeğinin sağlığını ve kendi sağlığını riske atmasan.bizim susuz kalmamamız gerek.bu kuzucuklar bizden yemek bekliyorlar.

sorun şurda ki ben gün üçünde pek su içmiyorum, genelde hepsini gece 12 ile sabah 8 arası içiyorum, ama gündüz ayran ya da cacık içiyorum, o nedenle sahurda ve iftarda su içmem yeterli olur gibi düşünmüştüm, ama bu konuda da yanlış yapıyorum herhalde.

yakında yenı bır baslık acıcazz.. 2o12 eylul annelerın dogum hıkayelerı ( yaklasık 3o gun ıcınde ):16::16::16::16::16::16:

ayyyyyy içim bi tuhaf oldu yaa:)))) allahıma şükürler olsun, saglıkla kavusalım bebeklerımıze hepimiz inşallah....

bebeck şu avatar resmini değiştir valla moralimi bozuyorsun yaaaa depresyona sokcan beni :30::30::30:

:) ooooyyyyyyyyyy kıyamam ben sana.hemen değiştiriyim bari.doğruyu söylemek gerekirse benide çok kötü etkilemişti.avatar resmin bilgisayarda resimlerim dosyasındada kayıtlı.eşim geçen onu görmüş.bi bana bakıyor bi bilgisayara bakıyor.önce anlamadım ne olduğunu.bir baktımki ekrana bu resim.meğerse resimle beni karşılaştırıyormuş.biryandanda gülüyor.en iyisi resmi yok etmek:)

Benim annem 6 aylıkken çantanı hazırla demeye başlamıştı. Ben kabullenemiyordum ama artık zamanı geldi hazırlamanın...
Bebek bezi aldınız mı? En küçüklerinden mi kaç numara ne marka alıyorsunuz? Kendiniz için ped mi? hasta bezi mi?

Bu arada 49 gün kalmıııış

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, muhabbete ortadan dalıyorum artık :) Ben de daha yeni uyandım. Nasıl uyudum ne siz sorun ne ben söyliyim.Bölük pörçük işte Geçmişe baktım ama bitiremedim. Ne çok kaynatmışsınız :)
Demir ilacımı ve portakal suyumu içtim kocişin uyanmasını bekliyorum. Kahvaltı edicez. Öpüyorum hem sizi hem fındıkları.

Dün gece kanaması olmuştu etelane'nin ne oldu acaba bilginiz var mı?
afıyet olsun cnm henuz bı haberyook umarım ıyılerdır...
bende artık çok yoruluyorum..tıslayarak yapıyorum ama hamilelikten midir nedir yorgun oldugumu bile bile deli gibi temizlik yapmak istiyorum:6:..ev dağınık olunca asabım bozuluyo sanki:47: ama bence biz çok çok iyiyiz ..daha 3-4 aylık hamile olupta hiç bir iş yapmayan hamileler var..akşama kadar bulantı var diye yatıyolar..nasıl gönülleri rahat ediyo anlamıyorum:50: ben bu halimle pazara gidiyorum,temizlik zaten şöyle dursun,halı bile yıkarken yardım ettim annemlere..

annemde önemli olan yemeği yapmak değil adını koymak derdi :9:

ewt cnm annennn dogru solemıss.. bız gene ıyıyızz allaha sukurler olsun her ısımı yapabılıyorum yavasta olsa:nazar::nazar: kımseye muhtacc deılız.. onemlı olanda bu..bende ılk 4 ay cok kustum ona ragmenn ben yemesemde zorla esıme hazırlıyodum odaa mutfaktann kaça kaçaa.. kurusoganndan bı ara rahatsız oldumm yemegı yapıp kacıyodum resmenn .. hepsı gectıı .. sımdıde dogumm telası var.. ıns odaa gecıcek allahın ıznıyle..

Benim annem 6 aylıkken çantanı hazırla demeye başlamıştı. Ben kabullenemiyordum ama artık zamanı geldi hazırlamanın...
Bebek bezi aldınız mı? En küçüklerinden mi kaç numara ne marka alıyorsunuz? Kendiniz için ped mi? hasta bezi mi?

bende hastane cantası ıcın gerklı olanları aldım,ama yıkayıp ütülemek gerekır..BEN prıma yenıdogan aldım canım.. kg mı 2-5 arası yazıyodu,,,
kendımede ped alıcam,

Back
X