benim bildiğim kız bebekler daha kilolu oluyor ve büyüdükçe her şeyide daha rahat kabul edip yiyorlar çevrenize bakın 1-3 yaş çoğu erkek üfürsen uçacak sonra alıyorlar amaBu arada bende 26 temmuzda kontrole gidicem. Daha doğrusu 32. haftam bitiyor rapor alıcam ama bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenlerdenim. Bi terslik olmazsa raporumu uzatıcam. Benim 2. annelik tecrübem olacak inşallah. 6 yaşında bir oğlum var. Şimdide bir kızım olacak kısmetse. Kız bebekler biraz daha zayıf olur dedi dr.umuz. Süksük seninkinin maşallahı var. Allah sağlık versinde azcık zayıf olsun napalım:)
hayırlısı cnmm calısan bı anne olmakk cokzorr 2 aylık bebısını bırakıp ıse gıtmekk.. gece belkı uyutmuycak allah yardımcın olsunnn..zor ıs grcekten
saol cnm yaa elıfımınn masallahı var.. usg olcumlerı bazen eksık yada fazla olabılıo aama.. bence cok takılma.. kasar ve muz ye bolbol![]()
süt daha kötü ediyor canım çok denedimkolay gelsın cnmm süt ii gelıo bıraz ıc bakalımm..
gayet ıı cnm 29 dan sonrada hızlı alınıoo ama yaglann ıhmall etmee
bızde bıcı yaptık yarım saat once nıe keyfın yokkk hayırdırrrrrr:26:
afıyet olsun cnmmmmmmmmmmmmm![]()
çok çok güzel olmuş annesi ben düğme dahi dikemem ne hamarat insanlar var tebriklerSelam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size Eki Görüntüle 466935
nasıl?
slm kızlar nasılsınız bizim için dün baya maceralı bir gündü. üzerimde bğtğn boyu olan halsizlik yerin saat beşten sonra sık ve düzenli aralıklarla sancıya bıraktı sağ belimden kasığıma doğru önce yalancı sancıdır diyerek pek önemsemedim sürekli pozisyon değiştirmeye başladım ama yok geçmek bilmedi bi türlü 3 saat süren ağrıların sonunda artık pes edip hastaneye gitme kararı aldık ve tuttuk gata nın yolunu acilde dr hemen müdahele etti sedyeye yatırdı ve kasıklarıma bütün gücüyle bastırıp bıraktı o an kalp masajını bu adam karnıma yapıo heralde diye düşünmdüm her bastırdğında nefesim kesildi ve acaba bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüp durdum sonr kaldırıp sert yumruklarla sırtımın iki kenarına sert sert vurmaya başaladı aman yarabbi noluyor dedim daha önce hiç böyle muayene olmadım tabi bu arada acıyo mu diiye de soruyo. sonra bize kan idrar tahlili ve ultrason verdi böbrek ve apandise bakıcam dedi gittik ultranasgofi bölümüne dr baktı ve sağ böbreğinde genişleme var dedi:18: tekrar sonuçları alıp dr gittik ve bizim kadın doğuma sevk etti bide o görsün diye. neyse gittik dr a anlatınca durumu hemşireye bi kaç bişey dedi ama benim anladığım sadece en son nst dedğiydi girdik odaya hemşire canım alt tarfında ne varsa çıkar ve çatal çık dedi:18::18: o an çok korktum hhazırlanıp yattım üstümü örtüyle örttüm ışıklar kapandı dr geldi vajinadan ultarsonla baktı bişi sölemedi veee sonra çatı muayenesi:18: dr önceden uyardı sakın elinle müdahele etme ve sakin ol diyee ve o an hatırlamak bile istemiomzordu korkutmak istemem kimseyi ama bizim dr biraz kilolu ve erkekti varın siz düşünün dört parmağını
da sonra normal ultrason bunların hepsi bi anda bi odada tabi ben pert
usg den baktı ama kızım o kadar hareketlendi ki anlatamam dışardan bakan çok net görür yani dr çiftetelli atıyo senin kız dio
yerim onu beeeeen
ve tekrar böbreğime baktı normalin üstünde bi genişleme var dedi onun dışında bişi demedi heralde çekecez doğum sonuna kadar.son olarak nstyi de yazayım kızlar kızımın kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun uzun dinledim ama bizim yaramaz aletelrin bağlı olduğu yere gelip tekmeler atınca kalp atışı 187 lere kadar çıktı dr sürekli gelip hareket mi ediosun dedi bende hayır ama bebiş çok hareketli dedim
neyse sonuç olarak böbrek dışında bi sıkıntı çıkmadı şükür. ayyyy böle uzun uzun yazınca doğm hikayemi yazıomuşum gibi geldi o günlerde gelir de yazarız uzun uzun inşallahhh
![]()
geçmiş olsun canım aynı rahatsızlık bendede var 2 aydır sağ böbrekte çok çok büyüme doktor tedavi olmazsan böbreğini kaybedicen dedi ürologlar ameliyatla derinin dışına katater yerleştiricez diyo ben bunlarla bebeğime zarar veremem ama ne yapıyorum dersen hiç sağına yatmıycaksın ve çok sık idrar tahlili ve böbrek tahlili olup dikkatli olucan çünkü enfeksiyon riskimiz çok çok yüksek