- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
ayyy ayygeçmiş olsun valla soluksuzzz okudumslm kızlar nasılsınız bizim için dün baya maceralı bir gündü. üzerimde bğtğn boyu olan halsizlik yerin saat beşten sonra sık ve düzenli aralıklarla sancıya bıraktı sağ belimden kasığıma doğru önce yalancı sancıdır diyerek pek önemsemedim sürekli pozisyon değiştirmeye başladım ama yok geçmek bilmedi bi türlü 3 saat süren ağrıların sonunda artık pes edip hastaneye gitme kararı aldık ve tuttuk gata nın yolunu acilde dr hemen müdahele etti sedyeye yatırdı ve kasıklarıma bütün gücüyle bastırıp bıraktı o an kalp masajını bu adam karnıma yapıo heralde diye düşünmdüm her bastırdğında nefesim kesildi ve acaba bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüp durdum sonr kaldırıp sert yumruklarla sırtımın iki kenarına sert sert vurmaya başaladı aman yarabbi noluyor dedim daha önce hiç böyle muayene olmadım tabi bu arada acıyo mu diiye de soruyo. sonra bize kan idrar tahlili ve ultrason verdi böbrek ve apandise bakıcam dedi gittik ultranasgofi bölümüne dr baktı ve sağ böbreğinde genişleme var dedi:18: tekrar sonuçları alıp dr gittik ve bizim kadın doğuma sevk etti bide o görsün diye. neyse gittik dr a anlatınca durumu hemşireye bi kaç bişey dedi ama benim anladığım sadece en son nst dedğiydi girdik odaya hemşire canım alt tarfında ne varsa çıkar ve çatal çık dedi:18::18: o an çok korktum hhazırlanıp yattım üstümü örtüyle örttüm ışıklar kapandı dr geldi vajinadan ultarsonla baktı bişi sölemedi veee sonra çatı muayenesi:18: dr önceden uyardı sakın elinle müdahele etme ve sakin ol diyee ve o an hatırlamak bile istemiomzordu korkutmak istemem kimseyi ama bizim dr biraz kilolu ve erkekti varın siz düşünün dört parmağını
da sonra normal ultrason bunların hepsi bi anda bi odada tabi ben pert
usg den baktı ama kızım o kadar hareketlendi ki anlatamam dışardan bakan çok net görür yani dr çiftetelli atıyo senin kız dio
yerim onu beeeeen
ve tekrar böbreğime baktı normalin üstünde bi genişleme var dedi onun dışında bişi demedi heralde çekecez doğum sonuna kadar.son olarak nstyi de yazayım kızlar kızımın kalp atışlarını ilk defa bu kadar uzun uzun dinledim ama bizim yaramaz aletelrin bağlı olduğu yere gelip tekmeler atınca kalp atışı 187 lere kadar çıktı dr sürekli gelip hareket mi ediosun dedi bende hayır ama bebiş çok hareketli dedim
neyse sonuç olarak böbrek dışında bi sıkıntı çıkmadı şükür. ayyyy böle uzun uzun yazınca doğm hikayemi yazıomuşum gibi geldi o günlerde gelir de yazarız uzun uzun inşallahhh
![]()
tırstım yawss korkuttunb eni Allahım hayırlı vakitlerde zamanında kolaylıkla verisn beibşilerimizi canım
geçmiş olsun