Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bide dikkatimi çekti bugün
bizim topiğin en katılımcı hatunlarından maviş maviş sibel-saa ortada yoklar zevzekte artık pek takılmıyor gibi iyisinizdir kızlar inşallah
benimde bu midem yanıyorda yanıyor ilaç felanda hak getire
ben inanmazdım ama inansammı acaba saçlı bebekler çok mide yakar diye 31 haftalık kontrolümde yani geçen hafta ultrasonda bana oğluşumun saçlarını gösterdi düşünün şimdiden ultrasonda görünüyor
insan merak ediyor hergün görmeye alıştık ya canım sevindim iyi olmana:) Ben buralardayım şekerim.. cumartesi pazar arkadaşta kaldım pazartesi de eşim pc yi işe götürdü o yüzden giremedim bi sıkıntı yok çok şükür....
Nasılsınız kızlar...
Eki Görüntüle 467319 Eki Görüntüle 467320
32 haftalık oğlum ve 34 haftalık prematüre.yazık hastanenin hiçbir yerinde merkezi havalandırma çalışmadığı için bebecik sıcaktan patlıyordu..ohhhhhhhhhhhh ellerinden nasılda öptüm o mini mini parnaklarını öptüm
kocıss geldı yemek yedık topadık falan sonra oyun oynucakmıss ıı oyna dedım anca kalktıkızlarrrr nerdesiniz yaaa.hemencecik gidivermişsiniz kocalarınzın yanına.bizim accık aramız bozuk uyuzla.az öncede arkamdan sinsi sinsi bakıyor napıyom diye..![]()
geldık geldık ancaaaya bu gece beni yalnız bıraktınız amaaaa nerdesinizzzzzzzz![]()
geldik teyzesi :))) doktor amcamız kürtaja gitti o yüzden biraz geç muayene oldk, sonra babamız bize mama yedirdi, azcık gezip oğluşuma birkaç zıbın daha aldım vee yorgun argın evimize geldik :)))
oğluşum çok iyiymiş teyzeleri, ellerinizden öper :)) boyu 43,5 cm olmuş, kilosuda 2109gr... herşeyi normal ve güzel dedi doktorumuz. kafası aşağıdaymış yine. üstte kaburgalarıma baskı yapan ayaklarıymış küçük beyin. ayaklarını dayayıp karnıma yan gelip yatıyo herhalde yaramaz bıdığım benim.. baskılar normal dedi doktorumuz. ancak benden iki hafta önde bir öğretmen arkadaşım vardı onunla karşılaştık hastanede. onu apar topar nstye sokmuş, senin bebiş 37,38 haftalık olmuş heran doğabilir demiş .. onu duyunca birazcık panik oldum. hayırlısı diyelim. bizde son hazırlıklarımızı tamamlayalım kızlar...
sıbel saa bugun gırmedı galbaa. zevzek buralarda bı var bıyok onunda canı sıkkın bugunn.. ama sımdı daaha ıı yarın fırtına gıbı gelırr...kızlar bide dikkatimi çekti bugün
bizim topiğin en katılımcı hatunlarından maviş maviş sibel-saa ortada yoklar zevzekte artık pek takılmıyor gibi iyisinizdir kızlar inşallah
:) Ben buralardayım şekerim.. cumartesi pazar arkadaşta kaldım pazartesi de eşim pc yi işe götürdü o yüzden giremedim bi sıkıntı yok çok şükür....
Nasılsınız kızlar...
Benimde midem yanıyor canım benim pek saçla alakası olduğunu düşünmüyorum.. Çünkü çok midesi yanıpta bebişi saçsız doğan tanıdığım var bebiş büyüyüp baskı yaptığı için mideye mide yanıyo
benimde bu midem yanıyorda yanıyor ilaç felanda hak getire
ben inanmazdım ama inansammı acaba saçlı bebekler çok mide yakar diye 31 haftalık kontrolümde yani geçen hafta ultrasonda bana oğluşumun saçlarını gösterdi düşünün şimdiden ultrasonda görünüyor
Benimde midem yanıyor canım benim pek saçla alakası olduğunu düşünmüyorum.. Çünkü çok midesi yanıpta bebişi saçsız doğan tanıdığım var bebiş büyüyüp baskı yaptığı için mideye mide yanıyo
bu gün doktorla konuştum rennie tablet verdi içtim banamısın demiyor bol su içiyorum oda işe yaramıyor ne yapcaz
yok gülüm valla kızartma felan yok yoğur süt tümden mahvediyor su içsem o bile yakıyor yanikızlar benımde yanmıstı bıara ben kızartmayı kestımm hep serın seyler yedımm yıyorumda yogurt soguk sütt meyve bolbol ole onunegecebıldım benım cımcıme kelmı saclımı hıc haberım yokdevlet has.. gıdıyorum bısey demedı bende sorayım barıı..
denedim canım tık yokcanım miden yandığın iki üç yudum süt iç geçiriyo :) bi den bakalım yarıycak mı işine bende yarıyo
denedim canım tık yok
yok gülüm valla kızartma felan yok yoğur süt tümden mahvediyor su içsem o bile yakıyor yani
saçınıda ben sormadım doktor dedi bak annesi nasılda saçlanmış diye ben de baktım hı dedim ama hiç birşey görmedim anlamış gibi yaptım yalancıktan:)
ama makinenin teknolojisi iyi 4 boyutlu
sen hangi ilacı kullanıyorsun canım yazsanabenimde zaman zaman çok yanıyor, günü gününe hiç uymuyor. bazen aynen su içsem yanıyor.
bende şurup içiyorum birazcık iyi geliyor işte..
ben baharatta yemem ama çikolata çikolatalı dondurma oh nutella maşallah canım yine çekti bak bunları günde en az 2-3 yiyiyorumbıde nette okumustum bebeek buyudukce mıde sıkısıomuss.. mıde kaapakcıgıda acık vazıyette su anda bebek beslendıgı ıcın bahaartlı yaglı asıtlı ozellıkle cıkolata kakao oranı yuksek seyler hepsı yakarmıss.. benımde gecen haftalarda oldu hatta agzımaa bole acı bı su gıbı bısıgeldı bogazımyandı.. sukur sımdılıkyok . ıns olmasın ya cok zor oluoo..maden suyu deene bıdee lımon sıkıpp
sen hangi ilacı kullanıyorsun canım yazsana
bide işin ilginci iştah artıyor yani midem yanıyor diye yememezlik yok tersine fazla fazlada yiyiyorum
sen hangi ilacı kullanıyorsun canım yazsana
bide işin ilginci iştah artıyor yani midem yanıyor diye yememezlik yok tersine fazla fazlada yiyiyorum
cok yeemekten yanmasın oobuarada yeryemezz uzanma olede yanma oluomuss cnm bıde basınyuksek olsunn 2 yastıkla yat bunudaaa nette okumustum ıı gelıo