2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum

CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Canım ben yukarıdaki linkteki kavanozlardan alacağım, içine renkli draje (melodinin), kapağına bebişimin isminin yazılı olduğu sticker yaptıracağım, bi de kurdela bağlayacağım. Benim bir arkadaşım yaptırdı, süper oldu, en azından farklı. Maliyeti de 1 lirayı bulmuyor. Yapılmışı da aşağıda:

Mevlü için de külah içinde lokumi şeker vs. vereceğim.

Eklentiler

• $imagesCAXP61MD.webp
    $imagesCAXP61MD.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
sen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklar

ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydi

iyi yolculuklar iyi dayandın kızından ayrı kalmaya ben oğlumla hep didişiyorum ama sabahtan akşama burnumun direği sızlıyor

Canım yumuşacık şeyler istiyorsan eğer benim gördüğüm en yumuşacık şeyler mothercare de. Her ayın 15'inde de indirim oluyor. Aklında bulunsun.

CAM KAVANOZLAR PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Canım ben yukarıdaki linkteki kavanozlardan alacağım, içine renkli draje (melodinin), kapağına bebişimin isminin yazılı olduğu sticker yaptıracağım, bi de kurdela bağlayacağım. Benim bir arkadaşım yaptırdı, süper oldu, en azından farklı. Maliyeti de 1 lirayı bulmuyor. Yapılmışı da aşağıda:

bu fikir benimde çok hoşuma gittii:34:

Vuslat senin 4.bebekmiydi bu benmi yanlis hatirliyorum cinsiyeti ne???ben hastane icin lokum yapicam posetleyip mavi kurdela ile mevlut icin daha zaman var.

evet canim 4. ve son olucak artik dr.um 1-2 hafta sonraya sezryn gnunu vericek Allah cok isteyipte bebisi olmyanlara versin insalah

ooh 2 saat daha uyumusum ne güzel geldi bu:9: artık sayar oldumm dakikalar:1: Son 49 gün böyle gecerse yandık:50:

Ben de cok begendim. Hem pratik hem şık. Stickerleri cıkartacak yer bulmak lazım ama:1:

Masallah canım bebişine de göbüşüne de:nazar: hediyeniz de cok güzelmiş.Güle güle kullanın..Bizim kızlar pek bi süslü olacaklar bizim elimizde:21:

öğle arası lcw gittim hemen yakınnımızda indirm war hemde nasıl bide çıtçıtlı aldım babamın en güzel hediyesiyim yazıyor çok beğendim fiyatıda 5 tl ihtiyacı olan baksın çok ucuz seyler wardı

sanırım artık hepimizin dr kontrolü 15 güne düştü dimi:6:..25 temmuz u iple çekiyoruummmm :15: yakında nst ayrıntılarını anlatmaya başlarız 1 ay sonrada patır patır dökülmeye başlar bizim kelebekler:118::124:

teskkrlr canim bakiyrm hemen tel.den girmek ne zor ya ben yazana kdr 2-3 syfa gidiyr

slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...

Son düzenleme:
Güle güle kullansın bebişin canım çok şeker, arkadaşımızın ellerine sağlık. Bu arada senin göbüşe de maşallah tatlım. :nazar::nazar::nazar:

teşekkür edderizzz canım napalım evde yata yata anca göbüşü büyütüyoruzzz:1:

bu arada hediye meselesi ne ben izindeyken mi oldu haberim yok anlamadım birbirinize hediyemi aldınız..

canım aramızda çekiliş yaptı suksuk birbirimize hediyeler aldık bebişlere yaniii baya da duyurdu aslındaaa 14 kişi katıldıııı
sen görmedin miii:44:

slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...

iyi bakalım hadi geçmiş olsun tkrrdan :emir_bebek::nazar:

teşekkür edderizzz canım napalım evde yata yata anca göbüşü büyütüyoruzzz:1:

canım aramızda çekiliş yaptı suksuk birbirimize hediyeler aldık bebişlere yaniii baya da duyurdu aslındaaa 14 kişi katıldıııı
sen görmedin miii:44:

yok canım yaa ben 10 gün izindeydim ya girip 1 dk durup çıkıyordum ama denk gelmedii tüh kaçırmısım walla

Back
X