2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın annecikler..
biz kızımla işe geldik...
artık çok zorlanıyorum bacaklarım beni taşımıyor:(((
Allah yardımcımız olsunn....

Bu arada herkesin Ramazanı mübarek olsun.dualarımız makbul olsun...
bu sene tutamayacağım diye çok üzgünüm ama inşallah doğumdan sonra hepsini kaza yapacağım...
:49:

günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?

çok rahatsız ediciyse doktora daha önce git istersen yada ara ama doğurmuyorsundur ama merak etme, içini ferah tut...

bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuş:nazar:bebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum.:43:birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi:50:benim moral alt üst oldu tabi:43:birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım:emir_bebek:herşeyin hayırlısı artık:49:

öncelikle hemen moralini bozma cnm.bol bol dua et bu mübarek günlerde.ben böyle durumlarda tek doktora bağlı kalınmaması taraftarıyım açıkçası. başka bir doktora da daha görün bence:50:

hayırlı ramazanlar,hayırlı cumalar kızlar:16:
ben de uykusuzlardanım. hemde kaç haftadır.:50: önce sıcaklardı. şimdi ramazan ( ben de eşim için kalkıyorum.tutamadığım için ben de çok rahatsızım.insan kendini tuhaf hissediyor) sonra da bebiş. bu da demkoluyor ki aylarca banaaaa uyyykkuuuu yoookkk:52::52::52:

hiç ilgilenme:) doktorun bana önerisi buydu:) iki gün boyunca göbeğime acıdan dokunamadım bile meğer gaz sancısıymış, umarım senin de öyledir. ılık su iç, çok soğuk içme o iyice şişiriyor ve bu sıcakta komik olacak ama ayaklarını sıcak tut çok farkediyor. senin kabızlık sıkıntın vardı değil mi? o ne aşamada? bu söylediklerimi doktor ilgilenme dedikten sonra önerdi cidden işe yaradı, inşallah sende de yarar..

ay canım teşekkür ederim ,olurmu olur sahurdaaa çok su içtim hemde soğuya yakındı belkide ondan olaiblir dediğin gibi.
Önemsemeyeyim ozaman. Şimdi gidip ılık su alayım kendime.
Benim kabızlık sorunum min.indi canımm ama beslenmeme dikkat ediyorum pilav patates falan yememeye çalışıyorum hmaur işlerindeden uzak durmaya çalışıyorum
Bİrde düzenli olarak sabah kalkar kalkmazz 3 tane kayısı kuru yada yaş fark etmiyorr onu yiyip arkasından 2 bardak oda sıcaklığından su içiyorum ve düzene girdim.
Ama birazcık dikkat etmeyim hemen anında gidiyorum. İlaç almadığım için çok mutluyum temmuzun başından beri sadece 1 defa ilaç aldım:DDDD

benimde öle olmuşdu çok korktum doktora gittim sırtı orda toplanmış o yüzden o kadar sert ve acı weriyormus pozisyonunu değiştirmesini bekliyeceğiz dedii korkma yani yat diyeceğim ama mümkün değil sanırım

hımsss bak bıdığımaaa o yapıyor yaramaz kuzu seveyimdee pozisyon değiştirsin bakalım sıpaa

şuan mümkün değil yatmamım:Dbelki öğlen arasınd aolaiblir.

bugün kontrolüm vardı ve oğlum 2260gr olmuş:nazar:bebeğin eşiğinin aşağıda olduğu için doğum sırasında çok fazla kanamam olabilir dedi doktorum.:43:birde plesanta rahminden ayrılmazsa doğum sonrası rahmini almak zorunda kalabilirim dedi:50:benim moral alt üst oldu tabi:43:birde 9 ağustosta kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğim dedi..sanırım ağustos annesi olacağım:emir_bebek:herşeyin hayırlısı artık:49:

en az bir doktora daha danışmakta fayda var, sonuçta doktorlar en korkulan senaryoları söylüyorlar inşallah hiçbiri gerçekleşmez..

siz kalkmasanız olmaz mı sahura, eşler kendileri beceremezler mi ?

ay yok bneim eşim beceremezzz, beceremediği gibi eşlikte etmemi istiyor.
Zaten zorr geliyor ben sen kalkıp hazırla desem kalkmaz tutmazda:D kendim tutmuyorum birde onun günahını yüklenemem :DD
en azından Allah biliyor tutmasakta eşler için çabalıyoruz sevaplarından kırpalım hehe

kızlar hepinize günaydın sorunlar bitmiyor anlaşılan
benimde 4 gündür akşamları ksuuyorum sizdede var mı ?

kussam kusarım ben de ama kusmamak için elimden geleni yapıyorum koşup hemen ağzıma bir parça ekmek atıyorum. sabahları daha yoğun benim. midem ağzımda resmen:49:

günaydın annecikler..
biz kızımla işe geldik...
artık çok zorlanıyorum bacaklarım beni taşımıyor:(((
Allah yardımcımız olsunn....

Bu arada herkesin Ramazanı mübarek olsun.dualarımız makbul olsun...
bu sene tutamayacağım diye çok üzgünüm ama inşallah doğumdan sonra hepsini kaza yapacağım...
:49:

günaydın canımmmm artık gerçektne zor aylara girdikk Alah yardımcımız olsun.
inş. kışın hepimizi tutar öderiz borcumuzu

hayırlı ramazanlar,hayırlı cumalar kızlar:16:
ben de uykusuzlardanım. hemde kaç haftadır.:50: önce sıcaklardı. şimdi ramazan ( ben de eşim için kalkıyorum.tutamadığım için ben de çok rahatsızım.insan kendini tuhaf hissediyor) sonra da bebiş. bu da demkoluyor ki aylarca banaaaa uyyykkuuuu yoookkk:52::52::52:

saol canım sanada hayırlı ramazamanlar hayırlı cumalar.
Ay yok bizi uykusuzlupa alıştırıyorr bıdıklar ramazan:DDDD
önümüzde 1 sene nerdeyse böyle olacak sanırm

Hayırlı ramazanlar güzel anneler. Gerçekten bu sıcaklarda oruç tutmakta zor. Allah yardım etsin tutanlara. İnşallah bizde daha sonra telafi ederiz.

ay evet gerçekten çok zorr
inan dua ettim namazdaa tüm oruç tutan kardeşlerimizin orcunu kolaylaştır Allahım diye, EŞimi söyledim özellikle:DDD heran kaytarabilir o her sene kaytarma planları kuruyor ama benim pofpoflamamla 1 ayı tutuyor:D haha

canım ben kalkmaz isem bişe yemez su içer yatar tanıyorum ben malımı onada gönlüm el wermiyor oyüzden kalktım ne kadar iyiym yaa bugün oruç diye arabayı bile ona werdim:):)

ay yok bneim eşim beceremezzz, beceremediği gibi eşlikte etmemi istiyor.
Zaten zorr geliyor ben sen kalkıp hazırla desem kalkmaz tutmazda:D kendim tutmuyorum birde onun günahını yüklenemem :DD
en azından Allah biliyor tutmasakta eşler için çabalıyoruz sevaplarından kırpalım hehe

ne kadaan iyi insanlarsınız maşallah maşallah.. şaka bir yana bizim ki eş durumundan tutmuyormuş bu sene öyle dedi, zaten bir 5-6 gün sonra dersleri başlayacak o zamana tutamayacak beni bahane ediyor. Ama Allah biliyor 7 senelik evliyiz ilk dört ramazanda ikimizde oruçken boşanmaya karar verdik 4 kere :) sebeplerde güllaçtı, haydariydi, pideydi falan:):) onun için dedim sinirlerine hakim olabileceksen tut yoksa günahı da benim değil senin :)

günaydın kızlarrr.biz bugün işten izin aldık doktora gidecez diye.babamız gidip sıra aldı.öğleden sonra doktor amacaya gidecez:32:

Back
X