2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar,
yine gece uyuyamayıp,sabahın erken vaktinde de hortladım resmen :)). Ya benim 2 gündür karnım ağrıyor ve aynı zamanda karnım sertleşiyor. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var onu bekliyorum. Birde düzenli değil diye bekliyorum ama doğurmuyorumdur demi?
canım ı karın ağrısı genelde aslında gaz sancısı ama dikkatli olda sen sertleşme bende 5 .aydan beri oluyor karnın taş gibi ouyor değilmi özellikle ayağa kalkınca ve yorulunca tuvaletim gelince oluyor bunlar sık ve düzenli değilse normal
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tuhafım kızlar yaaaaaa karnım çok fena gerginn sanki yırtılacak gibi çok canım acıyorr çok büyük geldi gözüme sabah.
ne önerirsiniz bana:(

günaydın canım karnını nemlendir derim karın kremini veya yağını sür rahatlıycaksın inşallah

Cümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...

Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorum :14: Sizdede terleme olayı oluyor mu?

bende dün gece ikinci bebeği doğurduğumu gördüm kız ryamda:1::1:

Cümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...

Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorum :14: Sizdede terleme olayı oluyor mu?

günaydın çok hayırlı ramazan olsun inşallah.. ben klimanın altında terliyorum öyle söyliyim yani..

canım benim annem yapmış yastığı yorganı döşeği yünden.henüz görmedim çok merak ediyorum.
bana bir kaç kişi yün olmasının daha iyi olacağını söylemişti. yaşadığın iklime ve evin durumuna göre sen belirle.

Bende pamuktan yaptırdım anneme. Yün çok yakmazmı kızlar pamuk daha iyi olmazmı ki acep?

kızlar alışveriş işini tamamladınızmı benim küvet ve en önemli olan yorgan ve yastık işim kaldı...
içime sinen bir yastık ve yorgan bulamıyorum...
kayınvalidem yün yapalım diye tutturdu ben yün temizliğiyle uğraşamam diye kabul etmedim....

bu arada mağazalarda o kadar güzel indirimler varki her gittiğimde kızıma kıyafetler alıyorum kocam artık yeter diye kızıyor e adama haklııı:D

birde bebek bezi işine karar veremiyorumm. prima mı huggiesmi.....
????????????
hangi yorgan yastık yardım pleaseeee:4:

canım benim annem yapmış yastığı yorganı döşeği yünden.henüz görmedim çok merak ediyorum.
bana bir kaç kişi yün olmasının daha iyi olacağını söylemişti. yaşadığın iklime ve evin durumuna göre sen belirle.

Canım bizim yatagımız da yorganımız da yün.Yastıgımız simdiliik bogulma önleyici yastık.Silikon olanlar terletiyormus en ideali pamuk veya yün diye duydum.Onun için yünü tercih ettim ben

bizim doktorda yün alerjik olabilir dedi..offf amma kafa karışıklığı oldu.. bari kayınvalidecim hem yün hem pamuk yapsın da hangisi rahat olursa onu kullanalım..

kızlar alışveriş işini tamamladınızmı benim küvet ve en önemli olan yorgan ve yastık işim kaldı...
kayınvalidem yün yapalım diye tutturdu ben yün temizliğiyle uğraşamam diye kabul etmedim....

bu arada mağazalarda o kadar güzel indirimler varki her gittiğimde kızıma kıyafetler alıyorum kocam artık yeter diye kızıyor e adama haklııı:D

????????????

cnm benim de kayınvalidem yünden yaptı beşiğe göre yatak ve yastık. yorgan da yaptı ama o beşiğe göre büyük. daha sonra kullanabilirim.
bırak yapsın yapalım dediyse. sürekli yün yıkayıp temizlemen gerekmiyor ki. alez alırsın yatağa falan biraz büyüyene kadar idare edersin.

yok kız benimki iyi özellikle yemek konusunda hasta falan olunca ewinde yapar getirir kalmaz bile eşim gelmeden gider siz rahat edin diee... ayy dawet olurmu bilmem herkes biryerlerede inş atlatırız hayırlısı ile

gözde büyütmeye gerek yok birşekilde geçecek:D ramazanb iterken bizde bebişlerimize merhaba diyecğeiz yavaştan:D

canım kışın bizim ev hiç ısınmadı üç yıldır aynı ewdeyim üç yıldır ev buz gibi.elektrikle ısınıyoruz kesintiler oluyor bazen.sıcak olursada üzerine daha ince bişey örterim.

Sen Mardinde miydn canım? Oralar daha da soğuktur. uyku tulumu giydirirsin yün yorgan daha mantıklı senin için haklısın. Sıcak gelirsede incecik yprganlar var onlardan kullanırsın yazın.. Yazlarda çok sıcak pike bile yeter orda :) Sağlıkla doğsunlarda yorganlar alınır:16:

Bende pamuktan yaptırdım anneme. Yün çok yakmazmı kızlar pamuk daha iyi olmazmı ki acep?

canım kışın bizim ev hiç ısınmadı üç yıldır aynı ewdeyim üç yıldır ev buz gibi.elektrikle ısınıyoruz kesintiler oluyor bazen.sıcak olursada üzerine daha ince bişey örterim.

selam canlarımm günaydın hepinizeee...
geçmiş yapmaya niyetlendim ama 7 sayfayı gözüm kesmediii:1:
bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorummm bu kadar uykusuz hamişin içindede kendimi uykucu ilan ediyorummm:nazar:
herkes de bi ağrı sancı başladı kızlar bende daha yok ama korkmaya başladım valla:18:
sizde hafife almayın dr.arayın sorunnn

günaydın kızlarrr.biz bugün işten izin aldık doktora gidecez diye.babamız gidip sıra aldı.öğleden sonra doktor amacaya gidecez:32:
güzel haberler bekliyoruz
vallaa yok birde ağır şeylerde yemiyorum dün kahvaltılık yedim o bile rahatsız etti miğdemiz küçüldüğü için sanırım bebek alsında ben kusayım problem değil
benim niye midem küçülmüyor:(

????????????

canım taç ın anti allerjik ürünleri var bak istersen

Back
X