2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hıms canımm şuan işteyim ve süremem krem kıyafetim bir tuhaf olur atlette yok içimde eve gider gitmez yapacğaım. Teşekkür ederim fıstık.

ayyy cnm bak bu doğru gerçekten. ben de geçen gün şişlikten hiiiiççç bişey yapamıyordum. ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.karnım gerim gerimdi.patlayacak gibiydim. sonra gittim bebe yağıyla azcık masaj yaptım ( amacım çatlamamaktı gerçi:)))) ama sonra birden rahatladım. nasıl oldu anlamadım:53:

Cümleten günaydın... Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar sevgi pıtırcıkları... Mübarek ramazan ayımızda bol bol dua edelim hanımlar birbirmiz içinde kendimiz içinde bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah...

Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum uyusam da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Terliyorum da terliyorum :14: Sizdede terleme olayı oluyor mu?
günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
terlemek ne kelime su su sırılsıklamım cam açık yattığım halde
canım english home dan almısdım ikisinide daha doğrusu anneannesi aldı organik we kaz tüyümüydü nedi unuttum onu bakk bence oraya

canım kaz tüyü allerjik olabilir bebeklerimizin bünyesini henüz bilmeden bence kullanmayalım mesela benim büyük oğluma yasak

ayyy cnm bak bu doğru gerçekten. ben de geçen gün şişlikten hiiiiççç bişey yapamıyordum. ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyordum.karnım gerim gerimdi.patlayacak gibiydim. sonra gittim bebe yağıyla azcık masaj yaptım ( amacım çatlamamaktı gerçi:)))) ama sonra birden rahatladım. nasıl oldu anlamadım:53:

hımss aay el kremi varr yanımd aşimdi sürsemmki yaa:D

günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
terlemek ne kelime su su sırılsıklamım cam açık yattığım halde

canım kaz tüyü allerjik olabilir bebeklerimizin bünyesini henüz bilmeden bence kullanmayalım mesela benim büyük oğluma yasak

aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde :1:

ay evet gerçekten çok zorr
inan dua ettim namazdaa tüm oruç tutan kardeşlerimizin orcunu kolaylaştır Allahım diye, EŞimi söyledim özellikle:DDD heran kaytarabilir o her sene kaytarma planları kuruyor ama benim pofpoflamamla 1 ayı tutuyor:D haha

herkesin ibadeti kendine ama sen yinede eşi olarak kaytarmasına izin verme canım manen destek ollll:31:

ne kadaan iyi insanlarsınız maşallah maşallah.. şaka bir yana bizim ki eş durumundan tutmuyormuş bu sene öyle dedi, zaten bir 5-6 gün sonra dersleri başlayacak o zamana tutamayacak beni bahane ediyor. Ama Allah biliyor 7 senelik evliyiz ilk dört ramazanda ikimizde oruçken boşanmaya karar verdik 4 kere :) sebeplerde güllaçtı, haydariydi, pideydi falan:):) onun için dedim sinirlerine hakim olabileceksen tut yoksa günahı da benim değil senin :)

abowwwwwww :53:

günaydın herkese annişler..dün gece belim o kadar ağrıdıki hiç uyuyamadım..niye oldu anlamadım ama ağladım artık sancıdan:14::14:..dr. magnezyum eksikliğinden olabilir demişti ama hiç aksatmadan içiyorum vitaminlerimi..sanırım sona yaklaştıkça sıkıntılar artıcak:5:

günaydın tatlım geçmiş olsunnn kendini yorucak bişey mi yaptın nornalde bişey yokken ağrımaz ağlancak kadar keşke bi dr.u arayıp sorsan:26:

herkesin ibadeti kendine ama sen yinede eşi olarak kaytarmasına izin verme canım manen destek ollll:31:

tabi tabi öylee üzerime düşen görevimi yapıyorum hamile hamile kalkıp hazırlığıımı yaptım eşlik ettim tek kalmasın diye birde kalkıp işe geldim.
Allah kolalyık versin tüm oruölulara ALlah cenneti açsın bu sıcaklarda oruç tutanlarıı cennetinin ortasına koysun inş.

selam canlarımm günaydın hepinizeee...
geçmiş yapmaya niyetlendim ama 7 sayfayı gözüm kesmediii:1:
bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorummm bu kadar uykusuz hamişin içindede kendimi uykucu ilan ediyorummm:nazar:
herkes de bi ağrı sancı başladı kızlar bende daha yok ama korkmaya başladım valla:18:
sizde hafife almayın dr.arayın sorunnn
hayırlı ramazanlar canım
e birşey biliyoruzda yazıyoruz dimi
:DDDD sende kestrip attın be yaws:DDD
hazla gerçekçiyim dimi
hımss aay el kremi varr yanımd aşimdi sürsemmki yaa:D
sür canım boş ver kıyafeti rahatlarsın
aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde :1:

istanbulu tahmin et işte csanım

canım benim küvet yorgan yastık,telsiz, bunlar eksik hehe.
Ama yorgan almayacağımmm şimdilik beşiği seper ona yorgan alsam büyük gelir küçük alsma kıs asüre sonra ev kalabalığı olacak .

bence şimdilik kayınvaliden gönüllüyse yün yorgan yapsın bebek yorganı bira zonunla büyürtürsün zırt pırt temizlenecke şeyler değil seneden seneye beli daha uzun zamanlarda bakımı yapılır onu n ozaman kadarda bebiş büyür gerek biğle kalmaz sen1 yaşında falan tek kişilik yorganalrdan alırsın tabi yatağını falan bilmyiorum duruma göre bakarsın. bneimdüşüncem öyle

ya yün yapacağım diyorda temizliğiyle pisliğiyle uğraşacak benim...
valla hiç uğraşamam.birde ben kirlendiği an makine atıp yıkayabileceğim birşey istiyorum...
istikbalin mikrofiber yorganları var acaba onlar nasıl??????

Son düzenleme:
tabi tabi öylee üzerime düşen görevimi yapıyorum hamile hamile kalkıp hazırlığıımı yaptım eşlik ettim tek kalmasın diye birde kalkıp işe geldim.
Allah kolalyık versin tüm oruölulara ALlah cenneti açsın bu sıcaklarda oruç tutanlarıı cennetinin ortasına koysun inş.

amin canım bende kalktım hazırladım masaya koydum uyandırdım sonra yatağa gittim beklemedim ama olsun bu bile sevap

amin canımmmm allah herkese kolaylık versinnn

günaydın güzel anneler, dün öğleden sonra gezmeye gittik oğlumla, akşam geç döndük yatık. gece sahur hazırladım kocama bende süt içtim onla birlikte. eee bi de gece uykusuzluğu olunca ancak 10.30da uyandım bu sabah :))) çok gevzelik yapmışsınız geçmiş bile yapamadım. herkes iyidir umarım. sıcaklar arttı yine sanırım yaaa. bne duruduğum yerde terliyorum.. ayy bi de oturduğum zaman çok baskı yapıyo üst tarafa oğlum..

Back
X