Bende pamuktan yaptırdım anneme. Yün çok yakmazmı kızlar pamuk daha iyi olmazmı ki acep?
Ankara kışı için yün ideal bence, ama ev merkezi sistemse yakar evet. Bulundugun koşulları düşünerek karar vermekte fayda var. Bizim evimiz cok iyi ısınmıyor mesela:2:
sorma hayatım sorma.bide ağlıyorum ben furkanı yeterince emziremedim diye.eşimle birlikte ağlıyoruz furkan hiç süt içemedi diye.![]()
Ben de iki gündür doguruyorum rüyamda. Hatta bebeğimi bile gördüm, pembe pembe giydirmişim.Kocaman bi bebek ama. Ben bunu nasıll dogurdum ya hiç bişi hatırlamıyorum diyorum çatır çatı dogurdun hem de diyolar

selam canlarımm günaydın hepinizeee...
geçmiş yapmaya niyetlendim ama 7 sayfayı gözüm kesmediii
bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorummm bu kadar uykusuz hamişin içindede kendimi uykucu ilan ediyorummm
herkes de bi ağrı sancı başladı kızlar bende daha yok ama korkmaya başladım valla:18:
sizde hafife almayın dr.arayın sorunnn
Bu sabah ben de agrılarla uyandım.Bacak ve ayaklarımdaki agrılara alıstım artık ancak bugunki bi tuhaf. sanki adet sancısı gibi, kalçam bile agrıyor.pazartesi kontrolüm var. O zamana kadar bi takip edicem bakalm..
aynen canım.. Yüzümü sanki biri ıslatıyor saçlarım yüzüm bacaklarım sırılsıklam oluyorum ya bide Ankara kuru burda bile böley,m memlekette olsam nemden eriridim heralde![]()
ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar terledigimi hatırlamıyorm. sac diplerime kadar ter. Hormonlardan sanıırm.