• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrhabalar kızlar kaç gündür giremedim annem gelmişti boyun fıtığı olmuş günlerdir hastanelerdeyiz daha dün gitti bende giremedim maalesef.. eşimde izin almış 4gün o da evdeydii birde temizlik fln yaptım derken uğrayamadım buralardayım yaniii. beni soran arkadaşlarr meraktta bırakmadım inşallah sizleriii.. bir sorun yok demiii geçmişş bayaaaa olmuş ara ara okumaya çalışacağım şimdii.. inşallah bi sorun yoktur herkes gayet iyidirr. hepiniziii öpüyorumm:16::16::16:
gecmıs olsun cnmm cok merak ettık senııı seslendıkk hatta gormemısın sanırım neyse ıyısınıs yaa sevındımm. bende dogurdumu acaba dıodum :1:bızde optuk elıfımlee:54:
göz renkleri tam gelişmediği için bebeğinizin gözleri şimdi mavi.
Bebeğinizin hareket edecek yeri gittikçe daraldı fakat hala çok aktif.

oyy anasının kuzusu gözleri maviymiişş şimddiiii:52:
ne yakısmıstır benım kızımaaa :nazar:
bende diyorummm hareketleı nıe azaldııı yavrucağımm büyüyordaa ondannn:16:
amanda kuzumm mavısmavısmı oluvermıss garii :1::1::1:kıskandımm elıfımde hemen mavılessın ..:)) :52:buyudu tosuncukk annesıı:nazar:
iyiyiz şükrediyoruz halimizeee baksana herkes de bi ağrı bi sancı uykusuzluk biz iyiyiz valla şimdilik bi sıkıntımız yokkk halsizlik dışındaaa:nazar:

şükriyenin tansiyonu yükselmişşş stres yapmış bayaa ona üzüldüm mrak ediyorumm şimdi düştümü dieee yok oratlardaa inş.iyilerdirrr:25:

canım iyi haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm

merak ettim bendeeee :18::18:

2 saat uyudum kızlar sımdı 12 _8 cıktı ama ondan once 14_9 du cok korktumm dahada yukselırse dıee cok sukur düştuu .. sızde tansıyonunuzu sık takıp edınn .. allah korusunn ..
Merhaba kizlar birsey sorucam sizlere vitamini günde bir kere mi iciyorsunuz siz?

1 kez cnm oda aksam yemeegınden sonra..

Slm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
Geçmiş yapamadık umarım bi sorun yoktur.......
bizimde bugün kuyruk sokumumuz ve sırtımız çok ağrıyor,bide sıcaklaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
dün akşam babamızla yürüyüşe çıktık,daha sonra arkadaşlar aradılar şu parktayız sizde gelin diye,neyse bizde gittik....
hani şu beyaz sandalyeler varya plastik,oturdum daha sonra kendimi yerde buldum...çok korkum nerdeyse ağlıycaktım bebeğime bişey oldu dieeeeee...tabi millet seferber oldu beni kaldırmak için ama ne mümkün bu kiloylaaaaa

neyseki bebişim 2dk sonra haraket etmeye başladıda içim rahatladı......
şuan biraz ağrımız ve kollarımızdaki ve bacaklarımızdaki morarıklar haricinde bişeyimiz yokkk.....
Allahım hepimizi korusun...bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin....
amınn cnmm cok gecmıss olsun cnmm yaa amann dıkkat edelım ole yerlerdee dustugunemı yanarsın bebege bısey olur dıemı .. cok sukur ıyısınızz:nazar:
mericdemir2007 geçmiş olsun. Moralinin ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum. :43:

şukşuk da iyidir inşallah. Hala haber vermedi :((
uyumusum cnmm 2 saat kadar sımdı 12 _8 cıktı yıne sıksık takıp edıcem .. cok korkuttu bızı :5:
Hamilelikte burun kanaması normaldir dimi.. Hiç başıma gelmeyen şey, durup dururken burnum kanadı :)))
normaldır cnm sıcaklarda olabılırr.. ama devamı gelırse dr solersın
şükriyecikk çok geçmiş olsun iyi haberlerle gel canımmm.:38:
nazar mı değdi size acaba:nazar::26:
öpüyorum elifi ve seniiii:54:
saol teyzesıı daha ıyıyızz nazaramıgeldık bılmıyorum artık:43:
meraba kızlar nasılsınız kontrole gideli iki hafta oldu bu sefer doktor şu zaman gel de demedi ne zaman gitsem acaba normalde 3 4 haftada bir gidiyorum 33.haftamdayım şimdi napsam sizce?
2 hafta sonra gıt bence cnm
suksuk canım çok geçmiş olsun umarım tansiyonun normale dönmüştür:71:
tansiyon yükselmesine sarımsağı şiddetle tavsiye edrim eşimin yüksek tansyonu var bir diş sarımsk yutturuyrm
18 lere fırlayan tansiyonu 1 saat içinde 13-14 düşüyor

canım bundan önceki hamileliğimde hayatımda ilk kez burnum kanamıştı gece olmuştu
sabaha karşı uyandığımda yüzüm gözüm yastık batmıştı soluğu hastanade aldım dr.um normal demişti hamilelikte olurmuş
bu seferde oldu normal olduğunu bildiğim için panik yapmdım endişe etme yani canım normal birşeymiş
tskler cnmm sarımsagı tekrar cıkarsa denıyeyımm :54:

amınn cnmm cok gecmıss olsun cnmm yaa amann dıkkat edelım ole yerlerdee dustugunemı yanarsın bebege bısey olur dıemı .. cok sukur ıyısınızz:nazar:

uyumusum cnmm 2 saat kadar sımdı 12 _8 cıktı yıne sıksık takıp edıcem .. cok korkuttu bızı :5:

normaldır cnm sıcaklarda olabılırr.. ama devamı gelırse dr solersın

saol teyzesıı daha ıyıyızz nazaramıgeldık bılmıyorum artık:43:

2 hafta sonra gıt bence cnm

tskler cnmm sarımsagı tekrar cıkarsa denıyeyımm :54:

tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Merhaba annişler... nasılsınız geçmişe hiç bakmadım baya bi olmuş.. Ters bir şey yoktur herkes iyidir umarım.. bugün benim cadı kızımın hareketleri çok yavaştı sabah hiçte iş yapmadım yormadım yani kendimi yormakla alakası yokmuş onu anladım şimdi çok şükürü hareketleri hızlandı bizden böyle yemekleri yaptım oturdum mutafağım savaş alanı gibi :37::37: yarında misafirim var totomun üstüne oturamıyorumki arkadaş :) neyseki eşim evde yarın o temizlik yapacak bende yemek :32::32:

kızlar çok sıcak ölüyorum ya :50: suksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz:49: tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş

kızlar çok sıcak ölüyorum ya :50: suksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz:49: tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş

beyza güzel isim cnm , isim secmek cok zorrr Allah'tan benm kociş seçti bende beğendim :))

az kaldı sedef. :) ne güzel bu zamanları gördün

ay ne hoş:))
acıbademde de bu uygulamayı yapıyorlarmış keşke burada acıbadem olsaaa :( bende kesin oraya giderdim.
sağlıkla al annesi inş. bebişini kucağına

bu tercıh meselesı bıraz da. "ben bebegımı dogdugu gun yıkamanızı ıstemıyorum, bedenındekı tabaka cok faydalıymıs, bır gun kalıp vucudunun emmesı gerekıyormus, yarın yıkayın" dıye rıca edersen yıkamazlar bence. sonucta annesı sensın :)

ben dogum fotografcısı tuttum, butun resımlerde oğluşum birazcık pis gorunecek ama olsun :)

slm cnm inan bizde hala isim bulamadıkk:33:

aman maşallah canım...Allah nazarlardan saklasın.......
bende kızıma isim bulamadım...
bitürlü beğenmiyrm....
Oğluşunun adı ne olucak tatlım?
Beyza ismi güzel anlamlıda.....

kızımın ütülerini bitirdim çok şükür, hepsini hurçladım.....cuma günü odası gelince hemen yerleştiririm inşallah......
daha yapmamış olanlara şimdiden kolay gelsin :37:

kızımın ütülerini bitirdim çok şükür, hepsini hurçladım.....cuma günü odası gelince hemen yerleştiririm inşallah......
daha yapmamış olanlara şimdiden kolay gelsin :37:

oh gözün aydın canım, yarın ben de yıkamaya başlıcam. Ama mobilyası kokar muhtemelen, hemen yerleştiremezsin.

Back
X