• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
bende takmıyorum canım ama benim ilk iki ayda bi anda kocamaann olup çatlayıp söndüler ve şimdiden sarktılar. galiba yapıyla alakalıı..

bende takmıyorum canım ama benim ilk iki ayda bi anda kocamaann olup çatlayıp söndüler ve şimdiden sarktılar. galiba yapıyla alakalıı..

benmkıler de basta bı kocaman oldular, ama şimdi sondü gibi, aynı senın dedıgın gıbı cnm, catlak sadece 2,3 tane kırmızı küçük çizgi var..ama evde bende takmıyorum, eve gıdınce dıtrek cıkartıoyrum.artık nolck bılmıyoruzz..

benim her ay tam kan, tam idrar tahlilim var. idrar tahlili içinde bakılıyor sürekli.

aynen ben de öyleyim. klima altında terliyorum. sertleşme tek bir tarafta mı oluyor yoksa genel olarak göbek ve etrafında mı?

geçmiş olsun canım. valla biz ev taşıyalı 2 hafta bitti, hala yerleşiyoruz. napalım yavaş olsun. önceler doğurucam ben hemen yerleşeyim diyordum şimdi saldım çayıra :)

ben de çatlamışım:( ama eşin çok doğru söylemiş..

evet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...

ilahi :) uyku gözünde büyüyeni de ilk kez gördüm :)

elinize sağlık.. sağlıkla giysin inşallah. kontrolden de güzel haberlerle gelin:)

:) ne güzel :)

kızgın kumlardan serin havuza atlayabilirsin ancak ankarada :( ben de valla gece uyandığımda kızgın kumdan kızgın suya atlamış gibiydim sırılsıklam :(

doktora sormak lazım, geçmiş olsun önemli bişey değildir muhtemelen..

geçiyor geçiyor merak etme, benim arkdaşımın simsiyah olmuştu, şimdi bişey kalmadı. bebik 10 aylık oldu..

kolay gelsin. çok zor hergün yemek düşünüp yapmak.. ben yapamam galiba.. ama sizleri takdirle karşılıyorumm maşallah....:)

daha bir de misafirle uğraşıyorsunuz kuzumm yaaa, Allah kolaylık versin ne diyim... kızını yormaaa:)
HERYERİ BAZENDE BİR TARAFA DOĞRU SERTLEŞİYOR BUĞÜN İŞTEY,M YORULMADIĞIM İÇİN GERİLMEDİ ALLAHA ŞÜKÜR
CANIM PARDON AMA SENİN YEMEKLERİ KİM YAPIYOR
Günaydın kızlar
bende dün kardeşimle bebişin kıyafetlerini ayırdım düzenledim yıkıcam ama hangi deterjan ona da karar veremedim.dedesi ananesiyle beşiğinin siparişini verdik.70*130 ölçülerinde yaptırıyorum.düz beyaz renk.uyku seti de dahil 350 TL.2 ay önce herşeyi yaparım gibi geliyodu ama artık evimi bile toplayamıyorum.çok çabuk yoruluyorum üstüne de ramazan geldi annem kardeşimde yardım edemiyor bana eşim desem Allaha emanet hiç oralı değil.17 ağustosa kadar da çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.bakalım bu işlerin altından nasıl kalkacağız.
HALLEDERSİN CANIM DAHA ZAMAN VAR BEN BU HAFTA ALIŞVERİŞE BAŞLIYCAM DAHA
Masallah haftasina gore lerliyor yani... Hep haftasina gore giderse dogdugunda kac kilo olur acaba? Benim karnim kucuk sanki hala doktora da daha var gitmemize kucuk kalmis demesinden korkuyorum. Gerci ben kilo almadim sadece yavrum var iceride galiba. Gecen kontrolde cok iyiydi kilosu bakalim bu sefer kac... Oructan da kilo vermesin de yavrucuk.

CANIM BENDE YILLARDIR ORUCUNU AKSATMADAN TUTAN BİRİ OLARAK DİYORUMKİ 8 AYLIK HAMİLE ORUÇ TUTARMI BEBEĞİN SANA ALLAHIN EMANETİ BU SICAKLARDA KENDİNİDE BEBEĞİNİDE ZORLAMA KAZASINI TUTARSIN KISMETSE HEPİMİZ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUZ SENDE DÜŞÜN İSTERSEN

süt olunca dolar onlarda.sütten kestikten sonraki hali ben merak ediyorum.
benimkiler kesin sarkar hehe:1::1: şimdiden böylelersee
benmkıler de basta bı kocaman oldular, ama şimdi sondü gibi, aynı senın dedıgın gıbı cnm, catlak sadece 2,3 tane kırmızı küçük çizgi var..ama evde bende takmıyorum, eve gıdınce dıtrek cıkartıoyrum.artık nolck bılmıyoruzz..
ayy canım keşke bikaç tane olsa benimki komplee çatlakk.. bebişlerimiz için sarkacağız artık... benimkiler içi su dolu poşet gibi:9::9::9:

benimkiler kesin sarkar hehe:1::1: şimdiden böylelersee

ayy canım keşke bikaç tane olsa benimki komplee çatlakk.. bebişlerimiz için sarkacağız artık... benimkiler içi su dolu poşet gibi:9::9::9:

alemsın ya :9:
benm 4. 5.ayda kocaman oldular nasıl oldu bılmıyorum ama sımdı oyle deıl.. Süt olsunda :))

[/QUOTE] HERYERİ BAZENDE BİR TARAFA DOĞRU SERTLEŞİYOR BUĞÜN İŞTEY,M YORULMADIĞIM İÇİN GERİLMEDİ ALLAHA ŞÜKÜR
CANIM PARDON AMA SENİN YEMEKLERİ KİM YAPIYOR[/QUOTE]

ben biraz şanslıyım galiba aslında hem şanslı hem şanssız. hafta içi eşim iki gün evde oluyor o evdeyken birşeyler yapıyor, kayınvalidem de çok yakın oturuyor tek başına olduğu için haftada en az iki gün de orada yiyoruz, bir gün dışarda yesek 2 günde eşşek değilsem bana kalıyor :) onun için özeniyorum sizlere.. maşallah diyorum bir de.. şanssızlığım ise böyle olunca evde düzen olmuyor tabii. bakalım artık bebik gelince bizde düzene gireriz inşallah :)

niye ayıp olsun tatlım can taşıyoruz biz napalım ye yemeğini rahat rahat bebişin aç kalmasın...

oyyyy kıyamam ben size hemen birşeyler ye annesi bebişinde aç kalmasın:16:
yedim ben:56:
ay dur bende öyle yapayımmmm,niye aklıma gelmediyse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
yap tabii cnm:34:
ben aksam ustu yapıyorum cnm balkonda pufur pufurr 1 saat suruoo oflaya oflaya yapıyorumm .. gulsenın bı sarkısı vardıyaa

off off
kömür gıbı yanıyorum ..
offf off:52::52::52::52:
bu da iyi fikirmiş:34:
selam herkeze geçmişi okuyamadım umrım herkez iyidir cum günü dr kontrolum var inşallh herşey yolundadır erken doğumdan çok korkuyorum kendimi hiç ii hissetmiyorum günde 4 kere iç çamaşırı deişitiriyorum ayağa kalktığım an bbek göbek deliğimin alnda agırlşığı oluyor sıcaklar zaten mahfetti beni klima da biyere kadar fazla çalıştırınca baş ağrısı yapıyo paşam tekme atınca canımı artık fazlaca acıtıyo of of 3 hafta geçsin başka bişi istemiyorum
bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum:31:
kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
sarkabilir. yerçekimi var sonuçta:1: ben çalıştığım için mecburen takıyorum ama eve gider gitmez hemen çıkarıyoeum.Allaha emanetler artık:37:
yoruldum yaaa kocam daha oruç ewe gidince yemek yapıcam of offff

ben dünden 2-3 çeşit yemek yaptım:32::32:perşembeye kadar falam yemeğim var yani:16:

benim popom çatlamış:14::14::14: kızlar dün tesadüfen gördüm ve şok oldum.inanamadım.kırmızı kırmızı çizgi çizgi popom.sanki kedi tırnak atmış gibi:53::53::53:

benim popom çatlamış:14::14::14: kızlar dün tesadüfen gördüm ve şok oldum.inanamadım.kırmızı kırmızı çizgi çizgi popom.sanki kedi tırnak atmış gibi:53::53::53:

aaa aa dur bende eve gıdınce bakıyım, gordugum kadarında yoktu ama :))) şimdi ofiste bakamamkiiiiiii
benmde gogsmde var kırmızı o ufak cizgilerden 2,3 tane :14:

[/QUOTE] HERYERİ BAZENDE BİR TARAFA DOĞRU SERTLEŞİYOR BUĞÜN İŞTEY,M YORULMADIĞIM İÇİN GERİLMEDİ ALLAHA ŞÜKÜR
CANIM PARDON AMA SENİN YEMEKLERİ KİM YAPIYOR [/QUOTE]

kasılıp sertleşme için de bugün olmamasına sevindim. benim göbeğimde bazen çok sertleşiyor ve hatta acıyor, doktor normal dedi. zaten bizim doktora ne desek hamilesin normal diyor:)

Back
X