Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde kızlar bunu birkaç kez sordumda cevap alamadım benim mesela gebelik haftam normalde 33 hafta kk takvimine göre 34 hafta
şimdi hangisi doğru bazı siteler niye girmediğimiz haftadaymışız gibi hesaplıyor
bebege bakarak bence ole dıo cnm nebılım ben devlet has.gıtttıgm ıcınn ole dıe dusunuyorum
günaydın kızlarrrrr
hava çok sıcak ....
eve gider gitmez yatıyorumm..ama sağlıklı yatamıyorum uykuma doyamıyorum((((
sürekli bir wc ye gitme durumu...
bu arada hala hastane çantamı hazırlamadım....bebişimin kıyafetlerini yıkayamadım....
Allahım güç ver hepimize![]()
bebeğe bakarak dese canım seninki şimdiye okula başlardı![]()
kızlar dün kendime gecelik pijama vs alıyım diye çıktım hiç bir yerde eylülde giyecek pijama yok sabahlık yok sezonu değilmiş
sezonuda 1 ay sonra anca açılırmış buğünde başka yerlere bakıcam rahat rahat oturursam sonu böyle olur
ayy canım bende onu diyecektim bak konuyu açdığın iyi oldu unutmuşum 2 gün önce arkadasım doğum yaptı ya.. sakın öle sabahlıklı falan alıp bi ton para werme dedi biz gittiğimizde hala üzerinde ameliyat kıyafeti wardı giydirtmemişler gece izin wermişler giyinmesine sabahda hastaneden çıktık zaten ewde de o sıcakta sabahhlık giyemiyceğime göre öyle duruyor daha etiketi üstünde dedi..
didem_0101, gurmeci, bayanstres, gulrose1983, ESTEBAN, THIRTYOS, Brck, prenses31_47, bilisl
selam kızlarrrrrr dün site bir tuahftı hiçkeyif alamadım akşam(
bakayım nelere kaynattınız hemen geliyrum
didem_0101, gurmeci, bayanstres, gulrose1983, ESTEBAN, THIRTYOS, Brck, prenses31_47, bilisl
selam kızlarrrrrr dün site bir tuahftı hiçkeyif alamadım akşam(
bakayım nelere kaynattınız hemen geliyrum
canım ben ilk doğumumuda eylül de yapmıştım gerçekten çok sıcak oluyor ama aniden biri geliyor veya kapıyı olur olmadık kişiler çalıyor hemen üstüne geçiriyorsun her yerini kapatıyor bence orta halli bir şey şart
şalda olur oda iyi fikirben almıycam walla şal aldım yanıma büyükçe ince bişe.. bize öe olur olmadık biri gelemez parçalarımşalı atarım üzerime bişe olursa saten takım aldım onun sabahlığı war çok sıkısırsam onu kullanırım peki eylülde doğum yaptığında loğusa kadın üşür uzun kollu al deyip duruyorlar üşüdünmü gerçekten
Eki Görüntüle 471188
kızlar bende de böyle bir yastık var, anneme almanyadan getirttim. Türkiye de de satılıyormuş sonradan gördüm 80 tl civarıydı....
ben 2 aydır bu yastıkla yatıyorum.....bu yastık ollmasa uyuyamam herhalde....çok rahat gerçekten....
ayy kzıımaa nzarr degdırıceklerrr amannnbebeğe bakarak dese canım seninki şimdiye okula başlardı![]()
ay bu elifciğin nedir bu topikten çektiği çok güldürdün beni
ama burda daha tombişleride duyduk Allah nazarlardan korusun hepimizinkini
günaydın kızlar yarın kontrolü olanlar heyecanlı mı ?
ben heyecanlanmaya başladım
ıı gecelerr annısler benımm karnımınn ıcı agrıyodu kızlar gıremedımm uzandım hepp sımdı daha ıyyımm kızım buaksam pek oynamadı canım sıkıldı benımdee
bıde karnım asagıya ındı bırazsancım var ama sureklı deıl wcdeyken cnmm acıoo ..dr aradım yarın yokmus prss gıdıcezz mecburenn ..
maşallah bebişine canım:) nazar değmesinbi benimkimi çok oynak ya gece gündüz hişç durmuyor sürekli hareket halinde![]()
![]()
günaydınnn kızlar ve dünyanın en güzel bebişleriayy bende dün ayakta uyuyodum yorgunluktan saat 10 da yattım saat 3 e kadar uyumusum ondan sonra uyandım kızımda uyandı Allahım sabahı sabah ettik şimdi yine uyhkumuz war iyice dengesizleştim
şükşüküm canım benim hemen demorilize olma yawsss oynar o annesi yormuşssundur elifi sen hıhh gezginci hatun.
ay artık son aydayız kuzu vucutta hazırlıyor kendini bendede sancılar var benim o elektirik çarpması hissinin sancı olduğu kanaatindeyim. Önce bir sertleşip sonrada elektrik çarpıyor gibi bir his.ama kısa sürüyorr ve sürekli değil
ayrıca perşembe gitmenede sevindim satış yapamıyorsun hehehe