cnm merhaba..ben kaç kere sordum bu topikte sizihanimlar merhaba.
ne zamandir girmiyorum cogunuz tanimaz bile belki...
anchusada yok uzun süredir merak ettim neden gelmiyosunuz gelin yaa ne güzel paylaşımlarımız oluyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm merhaba..ben kaç kere sordum bu topikte sizihanimlar merhaba.
ne zamandir girmiyorum cogunuz tanimaz bile belki...
cnm merhaba..ben kaç kere sordum bu topikte sizi
anchusada yok uzun süredir merak ettim neden gelmiyosunuz gelin yaa ne güzel paylaşımlarımız oluyordu
ben dün 25e buldum çok güzeldi ama çook kilo aldığım için denk gelmedi yaa hala araştırıyorum pijama takımı uygun fiyata bulursam hemen alacağım..aynen canm, bende normal bısey alıcam ama bulamadıımmmmmm, ya cok basıt, ya da cok pahalı, yanı 50tl,ye de bısey bulamadım
cnm merhaba..ben kaç kere sordum bu topikte sizi
cnm ben olaylarıda bilmiyodum silinmişti ozamanlar sanırım yazılanlar.dolayısıyla okuyamadımbu yapılanlardan sonra girilmemesi normal degil mi brck. bakar mısın sanaldan yedik birbirimizi :)
herkese merhaba...
denmesi gerekneleri demiş arkadaşlar....
bence yeni bir yer açmayın ve buraya gelin.ne gerek var yeni foruma sizden memnun olmayan buradan gider
ben dün 25e buldum çok güzeldi ama çook kilo aldığım için denk gelmedi yaa hala araştırıyorum pijama takımı uygun fiyata bulursam hemen alacağım..
canım sen gecelik sabahlık fln da mı almadın.. alışveriş sitelerine bi göz at istersen ben gecelik sabahlığı vipdükkandan almıştım ikisi 75e çokta güzel kumaşı fln.
ayrıca geçmiş olsun ananene ne oldu ben baktım ama dün yazılanların hepsi silinmiş geçmiş yok yanii..
netten alışveriş yapamayanlardansın yani canım sendee. bende bi cesaret aldım oda çok güzel çıktı heheyok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...
bugün erken çıkmaya çalışıcam hiç tadım tuzum yok dinlenmek istiyorummm