hahahahha alemsın ya, yok canım tek artısı bu, bence evde durben dogum ıznını bıle 1 ay ıcın zorlıcam, gerısını sen düşün....
takım olmasada, ya bır alt, yada ucuz bı gecelıkte koyalım. biz kadınlar az esyayla gıdemeyız zzaten :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahha alemsın ya, yok canım tek artısı bu, bence evde durben dogum ıznını bıle 1 ay ıcın zorlıcam, gerısını sen düşün....
takım olmasada, ya bır alt, yada ucuz bı gecelıkte koyalım. biz kadınlar az esyayla gıdemeyız zzaten :))
dur kız daha bu ilk belki oğlum bdtden 6 gün daha sonra gelirsee tutar hehetarih güzel tabikii hele benim için ayrı bi güzell hele sen tam günündee doğurursann bebişin benim için ayrı ayrı güzel oluurrr hehe
eşime diyorum kii ikinciyi nisan mayıs gibi doğurcam ben diyorum sıcaklardan bıktım diyorum oluurr diyoo ikimizin ortası diyoo eşim nisan 4 ben mayıs 4 doğumluyumm.. ama diyorum 9 eylül olsun çook istiyorum diyorum onu ne yapacağız diyorum o zaman iyi hesaplayıp tutturalım ikincide diyoo hhee![]()
aynen canım urfa orası o yüzden gaaayet rahatlarrr.. bizlerde duyunca şok oluyoruz haliylee. elimizden gelsee her hafta doktora gideceğiz..kızlar bu arada demin mukabele okumaya gittiğim yerde duydum ben okumaya başlıycam tam kadının biri fatma sıra sana geliyo, çobanın karısı evde doğuruyo dedineee diye kalmışım yani. kadın evde doğurdu maşallah dördüncüyü.. şimdimi doğuruyo dedim şimdi doğuruyo dediler.. doktora gitmeyecekmi dedim yok dediler.. eee urfa burası tövbe yarabbim..
kadın bi kere doktor yüzü görmeden doğurdu demin yaa korktum resmen
![]()
tamam ben evimde oturmaya devam ediyom o zaman sizlerede kolay gelsin şimdi kalkıp bi duş alayım bari kilamsız evde bizde duşla serinleyelim
![]()
ay sorma yaa. demin bakmaya gitcektim şimdi bebişi yıkamamışlardır belki. anası haraptır zaten ağrı kesici yok bişey yok.. korktum gidemedim.. bi takım alır giderim bi ara :)aynen canım urfa orası o yüzden gaaayet rahatlarrr.. bizlerde duyunca şok oluyoruz haliylee. elimizden gelsee her hafta doktora gideceğiz..
ayy canım bende gireceğim duşaa bizdede klima yok mahvoldum yaa sıcaktann gerçi duş alıyorum çıkıyorum bi baktım daha saçlarım kurumadan şapır şapır ter yineeetamam ben evimde oturmaya devam ediyom o zaman sizlerede kolay gelsin şimdi kalkıp bi duş alayım bari kilamsız evde bizde duşla serinleyelim
![]()
ayy evet yaa 40 hafta doluncaa artık dokuz doğururum hehegec gelırse olur tabı, bak o hıç aklıma gelmemıstı kuzum :)))))))))))))) ama sen o 6 gunde nasuıl beklersın kımbılır, 40 hftayı gecınce nasıl strestte kızlarr, ha geldı ha gelıcek, nezmn gelıcek gibi :18:
mayıs nısan da iyimişşşşş, odaha güzel oluyoo :))
neyse canım boşver sonra gidersin iyikide gitmemişsin şimdi ister istemez kötü etkilenebilirdin onları o halde görüncee en iyisini yapmışsın gitmemekle..ay sorma yaa. demin bakmaya gitcektim şimdi bebişi yıkamamışlardır belki. anası haraptır zaten ağrı kesici yok bişey yok.. korktum gidemedim.. bi takım alır giderim bi ara :)
öyle canım. olduda bittiii maşallaah nazarda değmez inşallahneyse canım boşver sonra gidersin iyikide gitmemişsin şimdi ister istemez kötü etkilenebilirdin onları o halde görüncee en iyisini yapmışsın gitmemekle..
biz nasıl doğum yapacağız diye düşünüyoruz onlar maşallah evde hoop doğuruveriyolarr..
hanımlar bir sorum var arıyorum ne zamandır nette ama bulamadım.. belki bileniniz vardır.. bir hanım adet görürken hatim dinlese o günler dinlediği kuranı kerim ile hatim yapmış olur mu? yani o günler dinlediği kuranı kerim cüzleri hatminden sayılırmı?? kuran okuduğum yerde bunu sordular bi cevap veremedim.. :26:[/QUO
sorunun 2012 anneleri forumuyla bağlantılı biryerini göremedim sen bir hocaya danış burası yeri değil bence
ben sadece hanımlarla ilgili bir durum olduğu için arkadaşlara danışmak istedim.. yeri değil ama zannediyorum burda hepimiz arkadaşız ve hamileliğimizden başka şeylerde paylaşıyoruz.. bi fikriniz yoksa cevap vermeyebilirsiniz.hanımlar bir sorum var arıyorum ne zamandır nette ama bulamadım.. belki bileniniz vardır.. bir hanım adet görürken hatim dinlese o günler dinlediği kuranı kerim ile hatim yapmış olur mu? yani o günler dinlediği kuranı kerim cüzleri hatminden sayılırmı?? kuran okuduğum yerde bunu sordular bi cevap veremedim.. :26:[/QUO
sorunun 2012 anneleri forumuyla bağlantılı biryerini göremedim sen bir hocaya danış burası yeri değil bence
ayy canım bende gireceğim duşaa bizdede klima yok mahvoldum yaa sıcaktann gerçi duş alıyorum çıkıyorum bi baktım daha saçlarım kurumadan şapır şapır ter yineee
ayy evet yaa 40 hafta doluncaa artık dokuz doğururum hehebu ufaklıklarındaa geç gelmesi sorun erken gelmesi sorun yaranamıyolar analarına hehe
![]()
ıns cnm yaa duser de bınefes alırızzsonlara yaklaştığımız bu dönemde sıcaklar gerçekten can sıkmaya başladı.bende gece anca vantilatör karşısında uyuyabiliyorum sabaha kadar açık kalıyor.
neyseki agustosun 2 side dahil olmak üzere yağmur geliyor ve sıcaklıklar düşüyor.bu sevindirici bir haber :)
hayırlı haberlerle gel ınss cnmm ..cok heycanlıı :))yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmmİyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı
bende gece cok uyandım ter ıcındeydımm hepp dus aldım gene aynıımerhabalar kızlarrr..
geçmiş yapmadım herkesler iyidir umarım.. inanın bi gram uykum yok yaaa taa sabah ezanından sonra uyudum 8de kalktım tekrar o kadar sıcak kiiii bayılacağım artık yaaaaa..![]()
ayy ewt yaa bızım yarınkıler 1o kısımı kaldık sımdımaşallah canım :)))) ayy bende aynı durumdayım, döndümü acaba dıye meraktayım, banada dönmüş gibi gelıyo bizim velet
benımde yarın kontrol.. 26 temmzculardan 1 fıre daha verdık desene :))))
bende hastaneede batar dıe cok kalıtelı almadım zaten devlet hastanesınde esım özel oda tutucakk annemlerdenn baska kımse gormuycekk .. evde gıyerızz kızz suslulerııcanım günaydınn. ya bnde normalde giyebileceğim bi pijama takımı aldım önden göğüs altına kadar çıtçıtlı... ama sanki basit gibi mi geldi ne bileyim bi tane daha alsammı acep..:44:. ben 50 tl ye aldım şahinlerin... yıkadı mı hiç bişi olmuyoo
Kizlar neler oluyor yahu? Hic bir sey anlamadim.. Uzuldum gerginlige.. Yapmayalim lutfen, birbirimizi kirip dokmeyelim olur mu? Konuyu da tam idrak edemedim ama hepimiz zorlu bir surecteyiz, karinlarimizda evlatlarimiz.. Herseyden once sinirle stresle kirginlikla uzuntuyle onlari uzmeyelim...
Ben de size kizimin takimi geldi kuruyolar onu haber vermek icin girmistim ama uzuldum olan bitene. Kpansin bu konu, lutfen kimse kirilmasin uzulmesin.. Ne kadar guzel paylasimlarimiz arkadasliklarimiz var. yanlis anlasilmalar olmustur diyip kapatalim lutfen kaldigimiz yerden devam edelim.
Hepinizi seviyoruz ve cok cok opuyoruz. (ben iceri gidiyorum kurulum basladi cok heyecanliyim duramiyorum yerimde)
hanımlar bir sorum var arıyorum ne zamandır nette ama bulamadım.. belki bileniniz vardır.. bir hanım adet görürken hatim dinlese o günler dinlediği kuranı kerim ile hatim yapmış olur mu? yani o günler dinlediği kuranı kerim cüzleri hatminden sayılırmı?? kuran okuduğum yerde bunu sordular bi cevap veremedim.. :26:[/QUO
Burası düşündüğün gibi bir forum değil, hepimiz arkadaş gibi olduk, zaten çoğumuzun yanında ailesi vb, yok gurbette, böylece herşeyi paylaşır olduk, konu hakkında bilgisi olan olursa cevap verir isteyen de okumadan geçer.
ızmırde bı arkadasım 38 haftalık hamılee.. esı onu dövmüş gecen aksamm.. öle bole dovmeemıs ama cok kotu yapmıs.. oda 15 tane ılac ıcmıss olmeye calısmıs.. kızkardesı anlamıss durumu hemen acıle goturmusler.. mıdesı yıkanmıss.. bebegıne bısey olmamıss ama ya olsaydıı oölseydı ozaman oo baba denılen sahısss vıcdan azabı cekmezmıydı . pz gunude dogumaa almıslarr.. normal dogurmuss
bı kızı olduu utanmadan bıde faceyee kızım dıee baba olcak adamm kucagında poz vermıs..
ılk dayagı deıldı bu sonda olmuycakk allahh yardımcısı olsun cok uzuldum kızz karnı burnunda dayakk yedıgı ıcın allah kımselere yasatmasın .. allahtan kı bebegı ve kendısı ıı suanda..cok uzuldum aama ıcım acıdı..![]()
özür dilerim tatlım ama hayvan herif sen nasıl karnı burnunda bir kadına senin canını taşırken bunu yaparsın hadi hayat arkadaşına kıdın bebeğine nasıl kıyarsın... herşey bir yana bir kadına el kaldıracak kadar aciz bir erkeksin demek ki allah havale diyorum böle insanları ben arkadaşının yerinde olsam tırnagını bile göstermem evladımın anında boşarım
saolasın canım.. anlatabildiysek ne mutlu. ne kardeşim var yanımda ne bi arkadaşım.. buraya danışırımda yeri geldiğinde hamilelik muhabbetide ederim. teşekkür ederim sana da ayrıca..Burası düşündüğün gibi bir forum değil, hepimiz arkadaş gibi olduk, zaten çoğumuzun yanında ailesi vb, yok gurbette, böylece herşeyi paylaşır olduk, konu hakkında bilgisi olan olursa cevap verir isteyen de okumadan geçer.
saolasın canım.. anlatabildiysek ne mutlu. ne kardeşim var yanımda ne bi arkadaşım.. buraya danışırımda yeri geldiğinde hamilelik muhabbetide ederim. teşekkür ederim sana da ayrıca..
Ne demek canım teşekküre gerek yok, söylediklerimi gerçekten hissediyorum ben, Allah nazarlardan korusun topiğimizi![]()