• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL

diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL

Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:

Fiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadım :( Bir yandan da depresyon, yerimden kalkmaya halim yok...tavsiyelerinize ihtiyacım var.

hocam dogum ıznını kullanamıyoruz galıba? yanı 5 haftalık sureyı aktaramıyoruz.ben yarın dr dan calısır raporu alacam ama bılgınız var mı arastırdınız mı sız?

Ben de raporu aldım. Okula verdim.
Ama kullanamıyoruz diye biliyorum. İlçeye sormuştum. Fiilen çalışmadığınız için 5 haftayı sona aktaramazsınız dediler.

yataktaa 3.bir kişi vamrış gibi bu ne kadar devasal yastık öyle hehe
sana iyiy uykular şekerim:)) çok hoş yaa
sonra neyacağız bu yaztığıı valla benim evimde zaten fazladan bir tane eşya koyacak yerim yoktu bebişe zorla yer açtım birde bnu alamayacağım:D normal yastıklarla idare edeyim ben hehe

$das-original-theraline-stillkissen1.webp $das-original-theraline-stillkissen1.webp

emzirmeye de yarıyor canım, birde uyurken mesela bebeğni yatırdığın zaman sağ sola gitmesin diye etrafına doluyorsun :)
ama dediğin gibi evin küçükse gerek yok....birde onu tıkıştırcak yer arama :)

bende daha çantamı hazırlayamadım ya hep güne o niyetle başlıyorum ama sıcaklardan nefesimi bile toparlayamıyorumki çantayı nasıl hazırlayım.birde temizlik işi var önümüz bayram sonrasında doğum var allah izin verirse ama zaten aylardır adamakıllı temizlik yapamıyorum.ancak günlük temizlik.halılar yıkanacak tüler perdeler yıkanacak camlar silinecek mutfak temizlenecek offffff kim yapacak bunları.halıları yıkamaya veririm ama geri kalan iş.ağlıcam yaaaaaaaa
okurken yoruldum kuzucum ya Alah kolalyık versin
benimde senden farkım yok aslında ama yazmaya bile üşeniyorum hehe:D

Kızlar Ankaradakiler için ben kocabeyoğlu pasajından sabahlık ve gecelik takımı 50 liraya aldım.Çok para vermedim acıkcası bir daha giymem diye.Zaten dogumu normal düşünüyorum onda da sadece 1 gün yatıyormusun.Dükkanın adını hatırlamıyorum ama bursa kumas pazarının tam karsısındaydı. %50 indirim kampanyası vardı.Takımı ayrı olusturdum. Gecelige 32, sabaglıga 35 lira dedi.İkisi 60 olur dedi ben de 50 veriim deyince olur dedi:1:
güle güle kullan canımmmm:)) ekonomikk hatun.

slm annişler ve onların melekleri....biz geldik bugün kontrole gittik şuan itibariyle 69 kiloyum yani yaklaşık 14 kilo almadım ama hiiiç tın değil vallaa:51: ilk olarak ultrason odasına girdik suyu pozisyoınu gayet iyi denildi daha sonra nst odasına sonrada dr amcamızın yanına nst kağıdını görür görmez süper dedi herşey yolunda imiş:nazar::nazar::nazar: sonra hareketsizliğini söylediğim ve gayet normal artık rahim büyümeyi durdurdu 2 hafta önce deli danalar gibi yerii rahat olduğu içinm oynuyodu ama artık koca kız oldu dedi :1: meğer bizim kız 2500 kg ulaşmış:nazar::nazar::nazar: yer bulamıyo ki yavrum ama kiloasunu duyunca Allahım nasıl doğurcam ben yavrumu diye düşünmeden de edemedim:18: sonracığıma 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim anestezi konuşalım dedi en çok sevindiğim şeylerden biride epidural anestezi varmış:32: çok rahatlsdım duyunca hayırlısı bakalım artık doğumda konuşamya başlıosak beklenen gün geliyo demektirrr yupppiiiiiii:52::52::52::52::52:
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklarınb öyle güzel haberler duymak çok güzel cnaım.
Doğum içind einş. gönlünden geçen neyse o olur fıstık

yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmm:49: İyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı
oy oy 37 ye ne kaldı şurada ay heycanladım hehe.
Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle al inş. bebişlerini kucağınaaa

ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)
ay amin inş. ağız tadıyla yemek nasip olsun inş.

Kızlar isim düşündünüzmü? Ben hala karar veremedim.Bebeğim erkek olacak:nazar::emir_bebek:

biz ıkı gun once sonunda koyduk:) ısmı ozan olacak oglumun ınsallah:) en sona bız kalmısızdır demıstım ama bakıyorum da yalnız degılmısız:)))

yok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...

ay canım bne bunu kaçırmışımmmm ananenin iyi olmasına çok sevinndim gözünüz aydın

Kızlar isim düşündünüzmü? Ben hala karar veremedim.Bebeğim erkek olacak:nazar::emir_bebek:

oğlumuza karar verdik Allah nasip ederse Yiğit olacak ama kızıma bi türlü karar verenedim Zeynep Duru mu olsa diye düşünüyorum. bi taraftandan tek isim daha iyi diyorum çok kararsızım offffff

oğlumuza karar verdik Allah nasip ederse Yiğit olacak ama kızıma bi türlü karar verenedim Zeynep Duru mu olsa diye düşünüyorum. bi taraftandan tek isim daha iyi diyorum çok kararsızım offffff

yok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...

ay canım bne bunu kaçırmışımmmm ananenin iyi olmasına çok sevinndim gözünüz aydın

Kizlar ben de iki gecelik tk, bir pijama tk aldim ( geceliklerin biri 90 digeri 80 biseydi) pijamayi da 40a aldim. Geceliklerin birini mevlut icin aldim kokos dantelli mantelli, onunde emzirme dugmeleri falan var. ama icime de tam sinmedi digeri.

Ya benim merak ettigim.. Simdi gulceksiniz ama. Dogum basladi diyelim hastaneye biz normal kiyafetimizle gidicez zaten orda onluk giydiricekler.. Dgumdan cikinca gecelik giycez demi? Yani pijama tuvalete fln giderken rahat olmaz gibi (zaten ssezeryan olacaklar icin de rahatsizlik verici olur) burdan da suraya gelicem :) yqni dogum cantamiza bi gecelik mi koyucaz? (ben iki kibar gecelik aldim, ama hastanede kan vs acaba giyemem mi o geceligi? Ucuz yollu bir iki gecelik daha mi alsam?

Aldigim pijama takimi komedi zaten dayanamadim zebra desenli kokos bi pijama aldim onu evde giycem ama gelene gidene ayip mi olur acaba hani genelde pembe mavi krem ekru falan giyiyorya lohusalar..

Dgum cantasina kac tane ne koydunuz? Bi de spor gecelik tk aldiniz mi? Benim iki gecelik sabahlik tk. da kibar dantelli falan kollari sabahliklari.. Of sersem oldum :52:

al bendende bukadar bende aynı şeyleri düşünüp duruyorum:DDD

Sonunda netime kavuştum ohh beee artık sıksık burdayım. Buarada forumumuzun ilk bebişleri gelmiş allah analı babalı büyütsün. Bizde durumlar aynı. Doğum çantamız hazır. Yarın boya alınacak badana için. Sonra badana boya temizlik vs. İnş?llah kızım bu hengamede gelmeye karar vermez :) dün doktordaydık. 10 gün sonra nst için çağırdı. Hepsl buuuu:)

öğretmen arkadaşlar bugün çalışabilir raporumu aldım, okula götürdüm, müdür haklısın aktarabilmelisin ama mem ne der bilmem onlar karar vericek dedi.
bakalım kabul etmezlerse aktarmama engel bi kanun yönetmelik vs. olmadığını ortaya koyan bi dilekçe yazdım, onu vericem, cevap vermek zorundalar ne cevap verirler bilmiyorum.
aktaramazsam da çok dertlenemicem açıkcası o kadar süre rapor alıcam artık, rapor değil ücretsiz izin düşünüyorum ama 5 hafta rapor alıp sonra ücretsize geçicem.

aktaramazsın diyene neye dayanarak aktaramıyorum diye sorun, cvp veremiyolar, müdür de başta öyle dedi..
yaptıkları sadece kanuna yorum getirmek.
çok araştırdım bu konuda kesin bişey yok, kimimiz aktarıcaz kimimiz aktaramıcaz, bahtımıza..

öğretmen olan var mı?

eveeeeettttt canım....

Fiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadım :( Bir yandan da depresyon, yerimden kalkmaya halim yok...tavsiyelerinize ihtiyacım var.
bende henüz hazırlamadım canım yalnız değilsin yani,bide ben 36. haftama girdiiimmmmmm
bende yıkamadım bebişimin kıyafetlerini ama sabun tozunu önermişti burdan bi arkadaş bende sabun tozu aldım haciişakir beb ve roxy dalan.....
bende hiç bişeyi bitiremedim henüz boşver stres yapma herşey olucağına varır yaparız daha vaaarrrrrrr

bitürlü karar veremiyrm bende canım yaaaaaaaaa,
ama benim oğlum olsaydı Çağan yada ege düşünüyrdm.....

Canım acıbadem İstanbulda 10000TL miş:27:
üyüki sigportan varmış çok iyi etmişsin
ben de henuz cantamı hazırlamadım,yaparsın merak etme tasa etme hiç
yarın gidiyosun bi markete dalin bebe deterjanı alıyosun bebişinin bütün cicilerini kısa programda bi güzel yıkıyosun
güneşte kurutup,minnik minnik ütülüyosun
çarşıya çıkmışken bi de takı,tokacıya uğrayıp kırmızı kurdele veya taç alıyosun tamammmmm
şeker dersen acelesi yok,bi kutu çikolata veya lokum hast. için yeterli bebek mevlüdü içinse daha sonra yaptırırsın:34:

Al benden de o kadar
ben de daha oğluma isim bulamadım
Mehmet Kağan nasıl????:26::28:

Back
X