Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:
Fiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadım