• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım.. gerçekten felaket sıcak yaaa.. :37:
bende park yatak aldım canım beyaz birde çekmeceli kapaklı şifonyer yaptıracağım şimdilik idare edecek bi 3 sene sonrada odasını yaparım şu anda yapacak durumumuz yok çünküü..
artık bitince komplee resim eklersin eminim çook güzel bi odası olur bebişinin..

Ben de sadece park yatak aldım. Bebeğin odasına bir de çekyat koydum. Eşyaları onun altında duruyo. Evi taşıma durumu olabilir ya da bir kaç ay sonra mobilya takımı alma durumu olabilir diye düşünüyoruz. O yüzden şimdilik böyle bekliyorum ben de. Kesin karar verene kadar bekleyeceğim.

Slm kızlaaaar
biçok kişi doktara gitmiş....hadi bakalım kızlaar iiiii haberlerinizi bekliyrz......................................

biz kızımla iyiyiz ama o biraz keyifsiz bugün..........pek kıpırdamıyor,sıcaklardandır diee tahmin ediyrm ,endişelenmek istemşyrm..............

Eki Görüntüle 472030 Eki Görüntüle 472030

emzirmeye de yarıyor canım, birde uyurken mesela bebeğni yatırdığın zaman sağ sola gitmesin diye etrafına doluyorsun :)
ama dediğin gibi evin küçükse gerek yok....birde onu tıkıştırcak yer arama :)

canımmm arkadşaım emzirme minderi hediye etti saolsun ama o bile büyük geldi gözüme.
Sen güle güle kullan canım inş. max.fayda sağlarsın:D
hoş gözüküoyr hehe

ayy herkes nerde neden kimsenin sesi çıkmıyorrr kızlar sişze bişe diyeceğim öğle arası bir arkadasımla yemek yedim 1 yasında çocuğu war eşi amerikalı yab ancı doktora bide türk doktora götürüyorlar:) doktorun ikiside ilk zamanlarda sütü olmamış mama takviyesi yapmış sakın biberonla werme seni emmez yada çok zor alır alışınca demişler o yüzden kaşıkla wermişler sakın biberonu dayama sonra seni emmez dedii

bugün birçoğu hastaneye gitti. birçoğumuz anca katılabiliyoruz( iş yerinde), birçoğumuz sıcaktan mayışıp kalmış bence:1::1:

inşallah emerlerde hiçbirine gerek kalmaz:50:

bugün birçoğu hastaneye gitti. birçoğumuz anca katılabiliyoruz( iş yerinde), birçoğumuz sıcaktan mayışıp kalmış bence:1::1:

inşallah emerlerde hiçbirine gerek kalmaz:50:

ayy bende iş yapıyorum bir yandan da buraya laf yetişitiriyorum:1::1: ewet merakla bekliyoruz.. inş canım ya emsinler

aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..
canım benim evim küçük diil ve kendi evimiz ama bende park yatak aldım dolabımda büyüktü bi tarafını boşattım çekmeceli falan bu şekilde kullanıcam sonraa odasını kendi fikrinide alarak hazırlıcam senelerce yatacak odasında bende küçük bebek için en mantıklısı bu
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...
bende gardropa koymayı düşündüm eşyalarını ama benimki küçük biraz o yüzden tek kapaklı çekmeceli bi şifonyer yaptırıyorum..

canım döndüğünü hareketlerinden anladım bende yan duruyo diyodum çünkü sağımda acayıp dalgalanmalar oluyodu ama doktora gittiğimde başaşa olduğunu söledi şimdise göğsüme göğsüme vuruyo serram bide dönerken gerilme kasılma daha çok oluyo ben bi 10 gün kadar içten karnımın yırtıldığını düşündüm meğer meleğim dönüyomüş ama hala aynı yer ağırıyo gerilmesi geçti ama ağrı kaldı işte

yani hissedilmeyecek bişey değil muhakkak hissederim değil mi?neyse haftaya gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.

Slm kızlaaaar
biçok kişi doktara gitmiş....hadi bakalım kızlaar iiiii haberlerinizi bekliyrz......................................

biz kızımla iyiyiz ama o biraz keyifsiz bugün..........pek kıpırdamıyor,sıcaklardandır diee tahmin ediyrm ,endişelenmek istemşyrm..............

Endişelenme annesi. O şimdi uyuyo, büyüyo :nazar::nazar::nazar: akşama oynaşmaya başlar seninle :)

Doktora gidenler de daha dönmediler. Merak ediyoruz vallahi

aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..
canım benim evim küçük diil ve kendi evimiz ama bende park yatak aldım dolabımda büyüktü bi tarafını boşattım çekmeceli falan bu şekilde kullanıcam sonraa odasını kendi fikrinide alarak hazırlıcam senelerce yatacak odasında bende küçük bebek için en mantıklısı bu
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...
bende gardropa koymayı düşündüm eşyalarını ama benimki küçük biraz o yüzden tek kapaklı çekmeceli bi şifonyer yaptırıyorum..

ya kızlar bebeğin döndüğünü nasıl hissediyorsunuz başını nasıl hissediyorsunuz benim bütün karnım taş gibi. tekme ile kol vuruşlarını nasıl ayırıyorsunuz birbirinden
benim bebeğim hep yan yatıyor gibi geliyor bana karnım aldı başını gitti bi de sıcaklar bi de çalışma hayatı offffffff offffffffff
sert olanlar tekme. kıpırdanmalar çırpınmalar el, kol:34: kafaylapopoyu ben de ayırt edemiyorum tam olarak:1:
benimki ters. hem doktor söyledi,ultrasonda gördük. hem de ayakları kasıklarımda onu hissedebiliyorum. ayaklarıyla aşağıya vuruyor sürekli.

Kızlar bir sorum olacak......nts ye ne zaman giriliyor?? yani mecbur olan bişey mi???
benim salı günü randavum var, daha nts hiç yaptırmadım.....acaba doktoruma yapmasını söylesem mi?

selam kzıalr nsılsınız
şu an çok sıcak denize atlamak istiyorum :)

kızmın dolabı 2 ay sonunda geldi ama eksik parçası varmış 1 haftadır da onu bekliyorum evde enkaz gibi duruyor kurulmayı bekliyorrr
çilekten perde ışık seksekli halı da aldık bakalım nasıl olacak tam biterse oda çekerim

yatak almadım park yatağında yatacak hem güvenli hem de 3 -4 yaşına onda yatabşirmiş
ilerde dolabı beyaz olduğu için beyaz yatak da alırım al sana oda

bende senn gibi yaptım canım beyaz lake 3 kapaklı gardırop aldım bide park yatak... ilerde zevkine göre döşeriz... sonra bıcır bıcır söylenmesin dimi :52:

kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?

bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387
biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)

sizce lavanta mı yoksa şeker mi?

bnce lavanta canım.. en şık bozulmadan duran oo .. çünkü çocuklar şekr yada çikolata olunca dayanamıolar annelerine bozduruoılar :52:

AHŞAP SALLANIR SEPET BEŞİK BEYAZ GittiGidiyor'da 61147919
kızlar bende beşik almadım daha bu beşiği istiyorum ama güvenemiorum beşik gelince bi soun çıkarmı görmeden alıcam nede olsa çok kararsızım ama çok beğendim beşiğiii

canım ben netten çok alışveriş yaparım gittigidiyordanda bi iki defa bişe almışımdır inan hiç biri güzel gelmedi göründükleri gibi kaliteli falan asla olmuyorlar ben daha girmiyorum bile o siteye ama bu tarz şeyleri başka yerlerden daha güzel bulabilirsin ben site olarak gittigidiyoru hiç tavsiye etmem

Back
X