• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım sen daha 31 desin ve 2500 ben 34 übitiriyorum yarın 35 olcam ve 2600:53:
dr.un bişey demedimi fazla kilosu falan die

bende doğma büyüme istanbulluyum evlenince ankara transfer oldum ama çok istiyorum istanbula taşınmayı seneye belli olcak taşınıp taşınmıcamız

saçmalama öyle düşünme psikolojik baskı yapıyorsun kendine senle çok alakalı bişey değil bu bak görürsün salı günü gittiğinde haftaıyla uyumlu olcak bak görürsün

sağol canım amin inşallah.hep dua ediyorum..

öylemiii benim oğlumun adaşı olcak desene :) hemen ardndan gelsin ikinci bebiş o zaman :1:

valla canım çok istiyorum slında ikinciyide peşinden patlatayım die ama biri bebekken öbürünü kayırabilirmiyim die korkuyom bitek onu bi göze alsam hiç bekletmem yani kayramıda yaparım allahın izniyle

kızzlaarr biz de geldikk :1: :1:

herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşş :nazar::nazar::nazar: maş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye :1: normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum :( ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize :1: çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu :1: belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben :1::1:
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..

ohhh maşallahhh senin kuzunada. Allah nazardan saklasın. Hayırlısı doğum şeklin için üzülme heyırlısını dile :)

Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....

maş. canım hem de 31 haftadasınız :nazar::nazar::nazar: bi tombiş daha geldi :)

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm :46:

bi :nazar: da emire gelsinn :1::1: aferin oğluşuna boşuna dert etmişsin :nazar::nazar

Türkiye'deki doktorum Kilolu olduğunu söylüyordu buradakine sordum simdiden bu kadar cok değil mı diye. Son haftalarda belki yavaşlar bakarız durum göre dedi. Benim yeğenim doğduğunda 2500 gramdi biz simdiden gördük o kiloyu. Bes kilo mü olacak ne. Korkmaya başladım. Allah hayırlısını bilir. Hepimizin bebeklerine saglık versin Rabbim.hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum

ohhh maşallahhh senin kuzunada. Allah nazardan saklasın. Hayırlısı doğum şeklin için üzülme heyırlısını dile :)

saol canm haklısın hayırlısı hangisi ise o olsn katlanrm kuzum için :)

valla canım çok istiyorum slında ikinciyide peşinden patlatayım die ama biri bebekken öbürünü kayırabilirmiyim die korkuyom bitek onu bi göze alsam hiç bekletmem yani kayramıda yaparım allahın izniyle

vaavv cesaretli bi anne adayı :) aslında en güzeli benm bi arkadaşım tüm zamanımı ona ayırıyorum bari ikisini birden büyüteyim diye diye yaptı ikinciyi şimdi aralarında 1 yaş olcak :) biraz zor olur ama çok güzell :1::1:

Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittim :1: Benim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm :nazar: Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş :1: Dudaklarını yiyesim geldi valla :1:

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm :46:

ohh hepsine maşallah okuyamadığım varsa kusura bakmayın. İnsan doktora gidince rahatlıyor. Bizim kontrole 1 hafta var. 3 gün önce gittik gerçi benim ırmağımda 2000 gr olmuş :)

Sözde uyuyacaktım bu sabah ama nerdeee eşim aradı badanaya bugün başlanıyor diye saat 11de bi başladık işe 3e kadar tavanlar boyandı. Ben biyandan eşya toplamaya çalışıyorum. Ev çarşamba pazarı gibi delirmek üzereyim. Arkadaş boyuyor. Yarım gün yarım gün vakti var. Şimdi nihayet herşeyi topladım. Ama geberdim. Aslında mutfağın boyası bitti, dolaplarını silmeye başlasam çok iyi ama ooofff offf. Allahtan erkek kardeşlm yanımda. Eşim işte kayınvalidem tatilde annem uzakta çok yakın arkadaşım gelicekti oda tatilde. Anlıcanız bi kardeşim kaldı yanımda

Kızlar yardımm kızımın odasını nasıl booyasak bilemedim beşik sağda onun karşısında çekyat olucak. Beyaz ve peme oda takımız. Arkadaş pembe fon üzerine beyaz bulut diyor. Mantıklı ama başka ne yapabiliriz bilemedim. Varmı fikri olan

vaavv cesaretli bi anne adayı :) aslında en güzeli benm bi arkadaşım tüm zamanımı ona ayırıyorum bari ikisini birden büyüteyim diye diye yaptı ikinciyi şimdi aralarında 1 yaş olcak :) biraz zor olur ama çok güzell :1::1:

valla canım bende öle düşünüyorum iksi birden çıksın aradan herşeyi bitiripte baştan almak zor geliyoda işte bi tek hamilelikte büyüğünü kaldırmak falan o biraz zor geliyo ama benim işim bellide olmaz :52:

kontrolden gelen arkadaşlar hepiniz güzel haberler getirmişsiniz, maaşallah bebişlere.. asilemir bak dönmüş senin velet, sevindim.. herkes bebişini görmüş bende heveslendim, göresim geldi oğlumu. bende geçen çarşamba gitmiştim 2100 gr , 43 cm idi. iki hafta sonra gel demişti. artık haftaya gitcez. sizi duyunca sabırsızlandım :))) bütün eylül bebişleri sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.. tabii bi de kolayca, annelerini çok üzmeden :)))

valla canım bende öle düşünüyorum iksi birden çıksın aradan herşeyi bitiripte baştan almak zor geliyoda işte bi tek hamilelikte büyüğünü kaldırmak falan o biraz zor geliyo ama benim işim bellide olmaz :52:

bende senin gibi ikisi bir arda büyüsün istiyorum ama bi doğsunlar bakalım fikrimiz değişecek mi? :))

elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden h
aberler bolee..:nazar::nazar::nazar:[/Q

çok şükür kilosuda iyimiş maşallah Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn
amın cnmmmmmmmmmmm
sewindim canım da elifcik bu sefer az kilo almış tosun derken nazar değdin çocuğa normal su an sadece 200 gram falan fazla.. nst de sancı falan çıkmadı dimi maşallah canım :nazar:
ewt cnm bu ay 71o gr almıs nstde sancım cıkmadı cok sukurr
:nazar::nazar::nazar: maşallah elif kızımıza teseleri yer onun pembiş dötünü :46: gerçi beklenen elif hanımın haberleri olunca beklenti biraz yüksek oluyo ama bu sefer haftasıyla daha uyumlu herhalde tabi doktorumuz ne dedi bilmiyoruz ama maşallah kızımıza dönmesin öle başaşa dursun biraz daha :16:
ewt daha once 2 hafta ondeydıı bugun 33+6 gunluk cıktıı.. haftasınıı yakalamıs hemen hemen.. ınss cnm donmezzz..
maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun... büyümüş senn bııdık... snn hbrler beni dha çok etkilio aynı gün ya sata göre. e seni nst ye almışlar bn gçn hafta gittiğimde yollamadı doktor.. aman hepsi bi dğşk bunların :35:
ewt herkez degısıkk bende anlamadımm ..bıdakıne alırlar senıde belkıcnmm
oy maşallah tatlım.inş.bizim tosuncuklarda ii gelişmişlerdir
ınss canım topıgımızın kuzucukları epey buyuduler..
gözün aydın canım birkaç gündür endişeliydin
ama elifcik tombişlikten kurtulmuş niyeki
71o gr almıs cnm bır ayda.. ben sancılarımoldugu ıcın endıselenmıstım .. dr gayet ıı dedıı buay kendı haftasınaa gerı donmuss gecen ay 2 hafta ondeydıı.benım ıstahımm az ondanmı kaynaklı bılmıyorumm ..
Aynen Adana kavruluyor şu anda
ben zaten istanbulda sürekli wc taşınırken burda ter atıyorum çok az gidiyorum wc ye daha çok su içmeme ragmen yani
Didemciik büyük konuşma benim kızım da 9 eylül doğumlu onu da Adana da doğurdum,ben de bir daha tövbee demiştim bak ne olduu:9::ssz::1:

Kızlar eylül annelerine birisi konu açmiş,beşik satıyor mothercare inceledinzi mi?
Bi bakın isterseniz.Yenisi mothercare de indirimde 250 TL falan dı sanırım

Hoş geldin canısıııııı
maşallah kuzuna da sana da:nazar:
Sen kaç kilo almışsın de bakeemmmm:1::1:
bu ay 2 kg aldım cnmm 71o gr bebıs almıss dıgerlerı bana kaldı galıbaa :)
kızzlaarr biz de geldikk :1: :1:

herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşş :nazar::nazar::nazar: maş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye :1: normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum :( ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize :1: çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu :1: belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben :1::1:
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masalahh cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahh nazarlardan saklasınn
oyy maşallah size de :nazar::nazar: elif kuzu da büyümüş :) ne mutlu oluyo insan dimi kontrol günlerinde :) Allah kucağmıza almayı da nasip eder inş. :)
ewt cokmutlu oluyorummm .. amınn cnmm
şukşuk ve almiina maşallah kuzulara ikisi de kocaman olmuşlar. :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tsklerr fılızzzcımmmmmmm
Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittim :1: Benim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm :nazar: Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş :1: Dudaklarını yiyesim geldi valla :1:
masalahhhhh:nazar::nazar: kıskanccc:1::1::1:ıı yapmısın cnmm .. bebıslerımızee masalahh kocaman oldularr
maşallah kızına:nazar::nazar:
kızlar uslu oluyo derler doğmadan belli:1: başı aşağı bi çevirdi dönmedi bi daha senin kız
benim oğlan bi kontrolde yan birinde ters birinde düz takılıyo:9:
:1::1::1:amannazarr degmesınn bende esıme dıom yavrumm tepe taklakk kac aydır dıee uslu kızım benımm .. ıns senınkıdee donerr.. senınkı tam fırlama olcak desenee:1::1::1:
:nazar::nazar:oh oh maaşallah elifcik büyümüş,annesi ona çok güzel bakmış:49:
tskler cnmm bakalımm kac kg dogucak sıpamm ıns normal dogum olur hayırlısı
maşallaaah kızlar bebişlerinizee hepsi birbirinden tontiişş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sizleri bekliyorduk çook şükür sorunsuz geldiniizz...
tskler cnmmmmmmmmmmm
selam kızlar biz geldik cemremleeee:3:
bizde dün gittik kontroleee cemrem 2600 gr olmuşş baş aşağı duruyordu elini ayağını gördüm ama yüzünü göstermedi cimcime:16:
ama gelişimi 2 hafta ilerdee dr.bundan sonra bebek en fazla 1250 gr daha almalı daha fazla alırsa normal doğum olmaz dedii:18:
bebişim sağlıklı çok şükür sadece haftası ilerden gidiyorrrr:26:
oyy oyy cemrecıgımee bak helee.. masallahh 41 keree..saglıklı olsundaa cnm nasıl olursa olsunn.. takılma bence .:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hg canımmmmm .. masallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masalahh ıns cnm donerr..
ohh maşallaaah:) negüzel nstde sorun yok ohhh :)
yok cnm sukurrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

yaaaaa bende sabırsızlandım şimdi benim kontrolum ağustos 11 de geçen gittiğimde bebşim 2 hafta gerideydi kilosu sizinkiler tombiş tombiş kıskandımmm ben iyi bakamamışım bebişe Allah hepsini nazarlardan saklasınn
bu arada bugün ikinci sancım oldu ama dayanılmaz çok şiddetli oluyo korktum valla bu sıcaklarda erken doğum olmaz inşllh

yaaaaa bende sabırsızlandım şimdi benim kontrolum ağustos 11 de geçen gittiğimde bebşim 2 hafta gerideydi kilosu sizinkiler tombiş tombiş kıskandımmm ben iyi bakamamışım bebişe Allah hepsini nazarlardan saklasınn
bu arada bugün ikinci sancım oldu ama dayanılmaz çok şiddetli oluyo korktum valla bu sıcaklarda erken doğum olmaz inşllh

canım süt yoğurt meyve ve sebze tüket.birde hastanede bi kadın söyledi.komşusunun bebeği kontrollerde ufak çıkıyormuş kadın son ay ceviz yemiş çocuk 4 kg doğmuş.bilmiyorum nekadar doğru ama zekası için çok faydalı olduğunu biliyorum sende tüket istersen.zararı yok faydası var.sancıya gelince bendede başladı.bazen adet olacakmışım gibi ağrıyor ama allahtan uzun sürmüyor.birde karnıma şimşek gibi birşeyler girmeye başladı.bacaklarımda oturup kalkarken çok ağrıyor artık.sanki beni taşımak istemiyor,isyan ediyor.gerçi salı günü kontroldeydim.herşey yolunda dedi doktor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

canım süt yoğurt meyve ve sebze tüket.birde hastanede bi kadın söyledi.komşusunun bebeği kontrollerde ufak çıkıyormuş kadın son ay ceviz yemiş çocuk 4 kg doğmuş.bilmiyorum nekadar doğru ama zekası için çok faydalı olduğunu biliyorum sende tüket istersen.zararı yok faydası var.sancıya gelince bendede başladı.bazen adet olacakmışım gibi ağrıyor ama allahtan uzun sürmüyor.birde karnıma şimşek gibi birşeyler girmeye başladı.bacaklarımda oturup kalkarken çok ağrıyor artık.sanki beni taşımak istemiyor,isyan ediyor.gerçi salı günü kontroldeydim.herşey yolunda dedi doktor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

son üç haftadır abartılı yiyorum ama 1 kilo bile alamadım inşllh bebek almıştır ...amin allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin

Back
X