Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mamayla yogurt yapan anneler tadı nasıl oluyor,tutuyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Ben normal yogurt yediriyorum bacim
Nasilsin cnm isler nasil
normal yogurt u sen mi yapıyorsun?nasıl yapıyorsun?bu hafta agırlık vereyim şu yogurt işine yemedi bir keresinde alıştırmam lazım
iyiyim canım bugün sinemaya gittik eşimlekahve iştik dışarda sonra k.valide ye gittik gelmiş çok şükür istanbuldan çok sevindim
aç kalacaktık yoksa
![]()
Yogurdu k.validem yapiyo cnm acik sut aliyoruz ama sutumuz cok guzel oglan da guzel yiyodu ama iki gundur hic istahi yok memeye yapisik yasiyor sagdigim sutler de dolapta beklemede
Ohh ne guzel gun gecirmissin hangi filme gittiniz
Benim yemegimi de k.validem yapar sofrayi kurar kaldirir bulasigi yikar ooh be amma rahatmisiz ben de![]()
ya haklısın aslında ilk sıra çocuklar ama onlar zararsız tartışmalar
ççyle ifade ediyim
benim adam 10 kardeş büyük büyük abileri ablaları var annem yaşında babam yaşında neyse
ben hamileliğimin son 3 ayını anaları yüzünden yatarak geçirdim aramadı ablası
doğum yapalıda 6 ay olmuş daha gelmemişler büyük ablası sabah sabah eşimin tel çaldırıp kapatıyor
eşim aradı onu ama ablacım canım ciğerim selamlarbende ne oldu geliyormu dedim yok öylesine aramış
aramış dediğimde çaldırıyo biz arıyoruz
şimdi haksızmıyım böyle biri kardeşin bile olsa seni saymamış çocuğunu bilmemiş iyi günde kötü günde gelmemiş canımlar cicimler ne insan biraz mesafeli konuşmazmı
biz onların her hatrını saymışızdır çocuklarının evlenmesi torun torba oyüzden ben çok sinirlendim işte
bütün detayları yazdım anacım
doymuyor mu acaba kaç dakika kalıyor memede :44: he kıss çok şanslıyız çookk bakalım biz nasıl k.valide olcazya aslında saati tutturamadık kelebegin rüyasının seansları bize uymadı biz de hükümet kadına gittik o da fena sayılmazdı
çok özlemişim sinemaya gitmeyi 1,5 yıl olmuş gitmeyeli
sizle mi yaşıyor k.validen
![]()
Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim
K.valide k.peder kabile halinde yasiyoruz cnm
Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim
K.valide k.peder kabile halinde yasiyoruz cnm
hangi biberonu kullanıyosun bacım bizimki almıyordr brown ve chiccoo var ama yok almıyor
genişşş ailee zor olmuyor mu bacım![]()
marjinal canım agustos annelerinden biri sana cevap yazmış aşı içinokurken ana eylül topiignde miyim ki oldum
ama baktım agustosmuş
![]()
kızlar googleye horoz şarkısı ve gülen bebek yazın çıkan şarkıyı bebeklerinize dinletin çok komik oluyor efe önce şaşırıyor sonra bir yere gelince kahkaha atıyor dans ediyorr![]()
ama almalı yaa işe başlayacam benn aç mı kalacak off offbizimkide hiç biberon almıyor maalesefherşeyi denedim 6 ay boyunca anne sütü verirken onu bırakıp biryere gidemedim.
aa öylemi canım ben o günden sonra hiç okumadım orayı ne yazmışlar kız aşı konusunda sağolsunlar.
deniycem şekerim mertte sever belki bizim favorimiz dandini dandini dasdana![]()
şu tuhaf sesli kadın mı yoksa söyleyen,çocugu uyutmaya degil de korkutmaya çalışan kadın sesi mi![]()