2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin işinde çok zor sebostoş kv.kp. yaşamak bana eziyet gelirdi bizim kp sık sık kalmaya geliyor gelincede gitmek bilmiyor tavırlarından bunalıyorum ne yapsan yaranamıyorsun

Ev ev ustune olmaz diye bosuna dememisler bacim
Ama onlarin yaptigi da buyuk fedakarlik allah razi olsun ikisinden de

hangi biberonu kullanıyosun bacım bizimki almıyor :50::50: dr brown ve chiccoo var ama yok almıyor :14::14:
genişşş ailee zor olmuyor mu bacım :ssz:

Chicconun tombik biberonunu killaniyorum klasik biberonlari asla almiyo
Genis aile zor ozel hayat sifir
Ama onlar da benim cocuklarima bakmak icin burdalar onlar icin daha zordur eminim
Pzt gozum arkada kalmadan rahat ise gidicrm insallah
Iste buna paha bicilemez

saol canım :1::1::1: evet valaha agzını burnunu yedim :52::52::52:

saol suksuk :16:

ohh güle güle giysin ahmetimm:16: rahatladın mı zacık bacım?nasılsın?derin derken ben çok iyi dinlerim derdine ortak olurum diye canımsın :13:

hayırlı olsun canım zayıflarsın kıss :8::8::8:

ben de olsam sinirlenirdim vala bacım sonuna kadar haklısın :15: bizimkiler bir hafta aramasa hemen bozuluyorum hiç sormuyorlar çocugu falan filan eşime söylüyorum :24: azcık tavır şart:20:
ben boşa tavır yapmam zaten herşeyden önce Allahtan korkarım ama bunlara tahamülüm bitmiş bacım

Bastan nasil alistirirsan oyle gidiyor bacim
çok haklısın

Sakinlesti mi kucuk ahmet
Karam vardi demin gitmis
ahmet niye böyle oldu ya hergün bozuluyor diştenmi kabızlıktanmı huymu vallahi artık korkar oldum bugün ne olacak diye
mamayla yogurt yapan anneler tadı nasıl oluyor,tutuyor mu beni bilgilendirirseniz sevinirim:16:
kız marketteki günlük sütten yapıyorum sende yap :6:ben mamayla şüyle biliyorum mesela 3 ölçek suya mamayı karıştırıp ılık sıcaklıkta tatlı kaşığı kadar yoğurt ekleyip sarıp 3-4 saat sıcakta beklet sonra dolapta dinlendir anladınmı sonra next next yazdı deme emi:33:

normal yogurt u sen mi yapıyorsun?nasıl yapıyorsun?bu hafta agırlık vereyim şu yogurt işine yemedi bir keresinde alıştırmam lazım:50:
iyiyim canım bugün sinemaya gittik eşimle :4: kahve iştik dışarda sonra k.valide ye gittik gelmiş çok şükür istanbuldan çok sevindim:52::52::52: aç kalacaktık yoksa:9::9::9:

Yogurdu k.validem yapiyo cnm acik sut aliyoruz ama sutumuz cok guzel oglan da guzel yiyodu ama iki gundur hic istahi yok memeye yapisik yasiyor sagdigim sutler de dolapta beklemede
Ohh ne guzel gun gecirmissin hangi filme gittiniz
Benim yemegimi de k.validem yapar sofrayi kurar kaldirir bulasigi yikar ooh be amma rahatmisiz ben de:nazar::nazar::nazar:
karamda sende ne ballısın ya:nazar:

çok haklısın canım benimde başımda benzer bir olay var eşimin kardeşide yeğenini görmeye ne geldi ne aradı üstelik eşimin üstünden geçinmiş yıllarça eşim çalışmış eve vermiş o kendi hesabına yatırmış sevgilisine yedirmiş evlenirken borç istedi vermedik diye küsmüş çokta umrumdaydı sanki:20::20::20::20:düğünde bütün misafirleri bizde ağırlandı ben daha yeni ameliyat olmuştum bide ona rağmen bu kadar iyilik yap yine nankörlük yine nankörlük yakında onunda çoçuğu olucakmış tabiki bizde ne arayıcağız ne sorucağız.
her evde bir tane iyi niyetlimi desem saf mı desem çıkıyor onlarda bizi bulmuş:47:

maddiyat değilde maneviyat karşılıklı ya veya öyle olmalı bence o yüzden sizi saymayanı sizde saymayın
:72:

Cnm benimki biberondan iciyodu sutumu memeyi de keyif amacli kullaniyodu simdi de memeye dustu ben de en son hobbite gitmistim esim sever diye o filmin ortasinda uyudu o sacma filmi de bosa izledim

K.valide k.peder kabile halinde yasiyoruz cnm
neden canım neden beraber yaşıyosunuz
çok zor senin içinde aslında onlar içinde 2 aile 1 evde çok zor

Karam hosbulduk bayanstress seni cok iyi anliyorum canim ayni durumdayiz bizde insanlaraakil sir ermiyor esimide araysn sormayan dimdi aramaxa bsslior buda bize yansixor
canım ben onun ablasının aramasına değilde benimkinin ablasıyla konuşma tarzına sinirlendim canımlar cicimler çok şaşırdım
eee ozaman seni insan yerine koyup gelende bir koymayıp gelmeyende bir :47:

marjinal canım agustos annelerinden biri sana cevap yazmış aşı için :52::52::52: okurken ana eylül topiignde miyim ki oldum:53: ama baktım agustosmuş :1::1::1:
çene yarıştırmaktan ağustos topiğine hiç giremiyorum ama sen maşallah her yere yetişiyosun:46:
:46:

ben boşa tavır yapmam zaten herşeyden önce Allahtan korkarım ama bunlara tahamülüm bitmiş bacım

çok haklısın

ahmet niye böyle oldu ya hergün bozuluyor diştenmi kabızlıktanmı huymu vallahi artık korkar oldum bugün ne olacak diye

kız marketteki günlük sütten yapıyorum sende yap :6:ben mamayla şüyle biliyorum mesela 3 ölçek suya mamayı karıştırıp ılık sıcaklıkta tatlı kaşığı kadar yoğurt ekleyip sarıp 3-4 saat sıcakta beklet sonra dolapta dinlendir anladınmı sonra next next yazdı deme emi:33:

her evde bir tane iyi niyetlimi desem saf mı desem çıkıyor onlarda bizi bulmuş:47:

maddiyat değilde maneviyat karşılıklı ya veya öyle olmalı bence o yüzden sizi saymayanı sizde saymayın

canım ben onun ablasının aramasına değilde benimkinin ablasıyla konuşma tarzına sinirlendim canımlar cicimler çok şaşırdım

çene yarıştırmaktan ağustos topiğine hiç giremiyorum ama sen maşallah her yere yetişiyosun:46:

aynen canım hakettiğine hakettiği değeri vericeksin kaynanamda çok lazımmış gibi hep onun doğacak çoçuğundan bahsediyor tlfnda o bizim doğan çoçuğumuzu saymamış:19::19::19:

e kızz bende burayı anca okuyabiliyorum karamcım heryere yatişiyor maşallah:1::1::1:

Ama onlar da benim cocuklarima bakmak icin burdalar onlar icin daha zordur eminim
Iste buna paha bicilemez
evet bizimki de o anne memesi gibi olan yok almıyor:50::50::50: demekki benimkine benzemiyor :1::1::1::1

çok haklısın

next nextt stress :1: ya mamanın arkasında varmış tarif zaten de ben tadını merak ediyorum efe yemedi normali hoş bir kere verdim ama bu hafta hız kazandıracam hızlandırmak lazım şu ek gıda işini :32::32: 6.aya ne kaldı haa bir de şimdi 6.ayda 2 çay bardagını geçmeyecek şekilde ek gıda verecez ya o nasıl iş ne zamana kadar 9 muydu :44: yetişirim bacım her yere ahh sen bi de beni gençligimde görseydin ahh ahh:17::17:

evet bizimki de o anne memesi gibi olan yok almıyor:50::50::50: demekki benimkine benzemiyor :1::1::1::1

next nextt stress :1: ya mamanın arkasında varmış tarif zaten de ben tadını merak ediyorum efe yemedi normali hoş bir kere verdim ama bu hafta hız kazandıracam hızlandırmak lazım şu ek gıda işini :32::32: 6.aya ne kaldı haa bir de şimdi 6.ayda 2 çay bardagını geçmeyecek şekilde ek gıda verecez ya o nasıl iş ne zamana kadar 9 muydu :44: yetişirim bacım her yere ahh sen bi de beni gençligimde görseydin ahh ahh:17::17:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

aynen canım hakettiğine hakettiği değeri vericeksin kaynanamda çok lazımmış gibi hep onun doğacak çoçuğundan bahsediyor tlfnda o bizim doğan çoçuğumuzu saymamış:19::19::19:

e kızz bende burayı anca okuyabiliyorum karamcım heryere yatişiyor maşallah:1::1::1:

benim sıpa uyurken sallandıgı için hep yanındayımm ee ben de ne yapıyorum o topik senin bu topik benim geziyorum:10::10::10:

kız reklam sizde de görünüyor mu kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyorsan dio en altta:52::52::52: yaramıza tuz basar gibi o ne öyle:47::47::47:

çok haklısın

Yerden goge kadar haklisin bacim ben de olsam senin gibi davranirdim
Cnm k.validemlerin kendi evi var benim cocuklara bakmak icin burdalar saolsunlar gecici bir birliktelik yani

kız reklam sizde de görünüyor mu kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyorsan dio en altta:52::52::52: yaramıza tuz basar gibi o ne öyle:47::47::47:

bende de görünüyor:52::52: vah düşüncesizler:1::1::1::1:olsun kız motive olur
bu arada bana kızabilirsiniz ama günden güne eriyorum 57ye düşmüşüm hemde abur cubur yiyerek

ama almalı yaa işe başlayacam benn aç mı kalacak off off:14::14::14:

aynen şunu yazmışlar :biraz geç oldu canım ama doktorumuz salgın var yaptırın dedi:20: yaptırdık biz de :49:
kaşık kullanmaya başla karamcım anca alışır efe biberon almıyorsa kaşıkla verilicek

Iste buna paha bicilemez
eee işten sonra görüşücezmi:40:

kv de neden bahsediyorki senin çocuğunu umursamamış adamın çocuğunu sen ne yapıcan niye anlatıyo yani:19:

ben 1 aydır ek gıda veriyorum toplasan günde 1 çay bardağı anca olur yani 6 ayda sen başlıycaksan biranda öyle 2 bardak yediremiyorsun ki daha sonrada bebek iştahıyla seni yönlendiriyor aslında o 2 çay bardağı bence hikaye çocuk yiycem diyicek dur sen 2 bardak yiysen üstünede yaz sıcağında süt içmi diycez her kafadan bişi çıkıyor

bende hep yanındayım ama uyutunca yemekti temizlikti diğerlerini okumaya vakit bulamıyorum bu aralar.

bacım bende yemek yok bu hafta yaptum iki gün sonra pess :1: temizlik haftada bir c.tesi kadın yapar :1: ee ben de etraf dagıt etraf topla yapıyorum :9::9::9: ama efe yetiyor çok çabuk sıkılıyor oyundalardan bin çeşit oyun uyduruyom yine de yaranamıyorum sıpaya stresinde dedigi gibi kimseye yaranılmıyor bacım:52::52::52:

kaşık kullanmaya başla karamcım anca alışır efe biberon almıyorsa kaşıkla verilicek

kv de neden bahsediyorki senin çocuğunu umursamamış adamın çocuğunu sen ne yapıcan niye anlatıyo yani:19:

ben 1 aydır ek gıda veriyorum toplasan günde 1 çay bardağı anca olur yani 6 ayda sen başlıycaksan biranda öyle 2 bardak yediremiyorsun ki daha sonrada bebek iştahıyla seni yönlendiriyor aslında o 2 çay bardağı bence hikaye çocuk yiycem diyicek dur sen 2 bardak yiysen üstünede yaz sıcağında süt içmi diycez her kafadan bişi çıkıyor

o onun biricik oğluda o yüzden canım eşimde sinir oluyor ama ne gelir elden o yaşta kadını kendi düşünmesi lazım ama birgün patlıyacağım o olucak:47:

bu arada bana kızabilirsiniz ama günden güne eriyorum 57ye düşmüşüm hemde abur cubur yiyerek
çık gözüm görmesin seni :47::47::47: 57 kilo mu ya:23:

oo çok sert kızma bacım tamam bişi demedim :18::18::18: çeyrek fincana geldik biz birden arttırılmadıgını biliyom ama,birden verince ne oluyor onu bilmiyorum:50:

Iste bile gorusebiliriz cnm
Zaten yarim gun gider gelirim sut iznim var ya

Hanimlar ben cikiyorum amcamin ogluna bakiyorum sonra ugrarim yine insaallah opuldunuz

bende görünmüyor full yürüteç reklamı var herkese ayrı reklam mı:9:

Yerden goge kadar haklisin bacim ben de olsam senin gibi davranirdim
Cnm k.validemlerin kendi evi var benim cocuklara bakmak icin burdalar saolsunlar gecici bir birliktelik yani
gerçekten sağolsunlar böyleleride var:nazar:

Allah Allah kız nası veriyosun kesin sütüm var diyip yemiyosun dimi:6:

bacım bende yemek yok bu hafta yaptum iki gün sonra pess :1: temizlik haftada bir c.tesi kadın yapar :1: ee ben de etraf dagıt etraf topla yapıyorum :9::9::9: ama efe yetiyor çok çabuk sıkılıyor oyundalardan bin çeşit oyun uyduruyom yine de yaranamıyorum sıpaya stresinde dedigi gibi kimseye yaranılmıyor bacım:52::52::52:
:52:yaranılmıyor valla

Back
X