2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bu bıdıklar he geçen gün daha tatlı oluyorlar ya...efe artık bana atlıyor :9: herkesin içinde beni görüyor eller kollar hareketleniyor gel annecim diyorum hopp atlıyor üstüme:52: benim kucagımdayken babası dahil kim çagırsa bana sarılıyor annemden ayırmayın beni der gibi kuzum yaa :52::52::52:

ya bu bıdıklar he geçen gün daha tatlı oluyorlar ya...efe artık bana atlıyor :9: herkesin içinde beni görüyor eller kollar hareketleniyor gel annecim diyorum hopp atlıyor üstüme:52: benim kucagımdayken babası dahil kim çagırsa bana sarılıyor annemden ayırmayın beni der gibi kuzum yaa :52::52::52:

anneyle çoçuğunun arasındaki bağa herşeyden başka çok ama çok güçlü:16::16::16::16:

bakalım anne dediklerinde ne hissedicez allah o güleride kısmet etsin inşallah canım

herkeslere tünaydın kızlar
belki bizde çıkarız bugün ama önce işlerimi halletmeliyim:31:çok üşengeç olsdum çok:1:

Iyi hadi bugun normaledonmussun
Bu arada gunaydin kizlar
Yarin ise basliycam ya sac bas da rezil kuaforumu ariyorum acmiyo iyi mi

günaydın canım:16: nereye gitcen bakalım?

selam kızlar, bugun çok keyifli değilim. her işi bırakıp yanınıza geldim, burası iyi geliyor insana.

sebostos sen de işe başlayanlar kervanına katılıyosun demek. gözünde büyüp stres yapma sakın, her şey bi şekilde düzene girip idare ediliyor.

biz de dün çıktık, avm'de güzel güzel gezdi kuzum. bugun evde oluruz herhalde, hiçbi şey yapasım yok. oğlumla ve kk ile evde tembellik yapıp kafa dinlemek istiyorum :)

bilisl nasılsın canım ödevlerini bitirdin mi bakıyım:1:
merhaba canım :)
ööretmenim evde sular kesildi :p
ya bitiremedim, ben ilerledikçe sayfalar da ilerliyo. ateşlenince gördüğüm kabuslar gibi :p bi şeyi yakalamaya çalışırım, tam yakaladım derken o uzaklaşır filan :))

sen nasılsın? mertin ayağıyla oynaması çok hoşuma gitti, oğluma ayagını agzına götürmeyi öğretmeye çalışıyorum :))

ya bitiremedim, ben ilerledikçe sayfalar da ilerliyo. ateşlenince gördüğüm kabuslar gibi :p bi şeyi yakalamaya çalışırım, tam yakaladım derken o uzaklaşır filan :))

sen nasılsın? mertin ayağıyla oynaması çok hoşuma gitti, oğluma ayagını agzına götürmeyi öğretmeye çalışıyorum :))

klasik bahane :1::1::1:

kız ben öğretmedim kendisi 1,5 aydı filan hep ayaklarını tutup götürmeye çalışıyordu birden yaptı bende çok şaşırdım

yakında oda yapar merak etme zamanı gelince içgüdüleri onlara öğretiyor her çoçuğun gelişimi farklı senin mertide çok merak ediyorum oğlumun adaşı nede olsa neyse canım benim işim dolu çıkayım görüşürüz.

ilk defa gündüz 2 saate yakın uyudu uyandı kaka yaptı mızıldandı tekrar uyudu şok oldum bre :111:

karam ne yaptın da öyle güzel uyudu gündüz gündüz?

klasik bahane :1::1::1:

kız ben öğretmedim kendisi 1,5 aydı filan hep ayaklarını tutup götürmeye çalışıyordu birden yaptı bende çok şaşırdım

yakında oda yapar merak etme zamanı gelince içgüdüleri onlara öğretiyor her çoçuğun gelişimi farklı senin mertide çok merak ediyorum oğlumun adaşı nede olsa neyse canım benim işim dolu çıkayım görüşürüz.

kolay gelsin canım. işlerini bitir de belki çıkarız demişsin, engel olmasın bari. başka da kimse yok zaten. ben de geçmişin aydınlık sayfalarına döneyim :)

derken baktım ki yanlız değilmişim. hoşgeldiniz rabbetulbeyt ve sebostos :)

Son düzenleme:
dün dr kont. gittik ağız kokusuna bir şey demedi..gelişimi iyiymiş..

karam ne yaptın da öyle güzel uyudu gündüz gündüz?

kolay gelsin canım. işlerini bitir de belki çıkarız demişsin, engel olmasın bari. başka da kimse yok zaten. ben de geçmişin aydınlık sayfalarına döneyim :)

derken baktım ki yanlız değilmişim. hoşgeldiniz rabbetulbeyt ve sebostos :)

h.bulduk bizde gezmrye çıkıcaz ama babamızın uyanmasını bekliyoruz o uyanır oğlum uyur kesin :)

selam kızlar, bugun çok keyifli değilim. her işi bırakıp yanınıza geldim, burası iyi geliyor insana.

sebostos sen de işe başlayanlar kervanına katılıyosun demek. gözünde büyüp stres yapma sakın, her şey bi şekilde düzene girip idare ediliyor.

biz de dün çıktık, avm'de güzel güzel gezdi kuzum. bugun evde oluruz herhalde, hiçbi şey yapasım yok. oğlumla ve kk ile evde tembellik yapıp kafa dinlemek istiyorum :)

Bliscim senin keyfin niye kacti
Gozunde buyutme diyosun da bacim elimde degil yaptim bile stresi
Ne simdi kuafordeyim sacimi boyatiyorum sacim guzel olursa belki keyfim gelir
Sana da oneririm canim
Yasasin kuaforler

masallah canım, Allah saglık sıhhat versin. ben yanlış gördüm galiba, gelen sebostos değildi sanırım, sendin, afedersin.

amin canım.. hoşbuldum, bugn pazar old. için eşim evde eş, iş, aş, bebiş beni bekler kaçayım. ara ara uğrarımm, bu arada geçmiş yapamadım herkes nasıl bebişlerde yaramaz bi durum yok değil mi dünden beri??

sekos kızınızın isminin anlamı ne acaba ilk defa duydum da merak ettim..

anneyle çoçuğunun arasındaki bağa herşeyden başka çok ama çok güçlü:16::16::16::16:

bakalım anne dediklerinde ne hissedicez allah o güleride kısmet etsin inşallah canım
bayılıp kalmazsam annee dediginde totosunu ısıracam tosunumun :52::52::52::52:

gel kızz vala burası terapi merkezi dert ortagı çok ortak noktalar bebeklerimiz :emir_bebek::emir_bebek: biz de bugün evdeyiz eşim sen çık diyor ama benim çıkasım yok kuduruk muyum nee:1: dün çıktım ya enerjimi attım bugün o çocuga baksın ben de kk takılayım :kkk::kkk::kkk: kıs bişi yapmadım aslında efe uykuyu seviyor ama bagırsak hareketlerinden sürekli kımıl kımıl oluyor aglıyor,uyuyamıyor karnı agrımıyorsa 1 saat kesintisiz uyuyor şu bagırsakları bir düzene girseydi ahha ahh:14::14::14:

hep aynı bahanee yemezler :20: çalışsaydınn otur sana da 1:1: benimki de dün altını açtıgımda ayaklarını tutup çorabını çıkardı o kadar tatlıydı ki üşüyecek diye korksam da eşimle durduk izledik güldük :1::1::1:
dün dr kont. gittik ağız kokusuna bir şey demedi..gelişimi iyiymiş..
olabilir normal mi dedi yoksa bişi yok mu dedi :44:
masallah canım, Allah saglık sıhhat versin. ben yanlış gördüm galiba, gelen sebostos değildi sanırım, sendin, afedersin.
anaa halisülayonlar başlamış bacıımm :9::9::9:
h.bulduk bizde gezmrye çıkıcaz ama babamızın uyanmasını bekliyoruz o uyanır oğlum uyur kesin :)
:1::1::1:
Bliscim senin keyfin niye kacti
Gozunde buyutme diyosun da bacim elimde degil yaptim bile stresi
Ne simdi kuafordeyim sacimi boyatiyorum sacim guzel olursa belki keyfim gelir
Sana da oneririm canim
Yasasin kuaforler
ne renge boyatıyorsun kıss :1:
Kiz bendim de kasimi aldiriyodum ancak cevap yazabildim
24 saat canli baglantidayim iyi mi

sen de benim gibi haa tam fanatik olduk bagımlılık yapıyor bacım burası hele de sohbetinden hoşlandıgımız arklar olunca ohh çal çene çal:23::23::23:

herkese merhaba. ben bir aralık annesiyim. 2 ay once dogumum sezaryen olarak gerceklesti. bebegimle ilgili bir sorunum ve sorum var. sorunum şu ki, bebeğim göğsümü ilk defa 25. gününde alabildi.o zamana kadar sağdığım süt ve aptamil mama ile BİBERONla beslendi. göğsümü tuttuğu günden bu yana da gunde 1-2 defa 70-80 cc lik mama takviyesi yapıyorum. kaşığı reddedip püskürttüğü için de bu extra beslenme olayını da biberonla yapıyoruz tabi. yalnız çok olumsuz şeyler duyuyorum etraftan. günde 1 defa dahi olsa biberonu alan çocuk 3. 4. ayında göğssünü de reddeder diyenler var. biberon yerine şırıngayı tercih et, anne göğsüne benzemediği için çocuk ikisi arasında tercih yapma gereği duymaz diyenler var.. Soruma gelince; bu çocuk göğsümden %100 doymuyorsa ve ben ek gıdaya geçene kadar mama vereceksem bunu hangi yolla yapmalıyım?
bu konu hakkında olumlu/olumsuz deneyimleri olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?

Back
X