2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bütün şeylerin suçlusu karamdır:19:

canım gölgemi gördün doğrumu yanlışmı söylediklerim bıngıl oranım fazla

anacım sen beni görsen bizim stres bumu dersin:9:tipik aslan kadını duruşu ama bende tanıdıkça kaynaşıp açılanlardanım
sana bi abla tavsiyesi söyliycem ama uyarsın ama uymazsın fakat aklının bi köşesinde dursun
ben 1 yıl öncesine kadar eşimle ailesi için hiç kavga etmedim çok büyük olaylar yaşadığım halde huzurumu hiç bozmadım onlar için
ama 1 yıldır tahammül sınırlarım zorlanıyordu ve bende kavgalara başladım fakat dünki olaydan sonra bu sabah dank etti kafam ya onlar için ben yuvamı çocuklarımı kendimi mutsuz ediyorum surat asıp günümü mahvediyorum ve çocuklarada bunu hissettiriyorum ve 1 sene önceki kişi olmaya karar verdim ve eşime sarıldım ve bidaha ailesi için kavga etmeme kararı aldığımı onlar için üzülmeye değmiyceni söyledim
sevindi garibim:38: burdan kendine pay çıkar istersen:54:

sağol canım çok ama çok haklısın ama ben duygularıma hemen yeniliyorum bende kendime söz veriyorum başkaları yüzünden huzurumu bozmam diye ama ne oluyor tutamıyorum bu söylediklerine uymaya çalışacağım.

kızlar sizin muhabbetinize doyum olmuyor ama mert uyandı zırlıyor iyi geceler hepinizi öptüm:54::54::54::54:

yarın görüşmek üzere.

stress 12 ye 5 var balkabagı olmayasın anacım 12 de çıkıyosun ya senn..sebostoss yarın bize sıra dayagı çeksin artık napalım marjinalde ortak banane o da güldü:52::52::52:

hadi be onca yıllık evlisin daha bir de trip mi atıyosun pes içine ergen gaçmış orda kalmış bacım senin :1::1::1: bişi yazcaktım da tamm tuttum kendimi :35::35::35:
kız tutma kız senin yüzünden engellenmiyelimde:9:

yok kız stresten ne çekinicem oda benim en iyi dert ortaklarımdan biri
şuna bak kendi yaptığı şeye bizide ortak etmek istiyor uyanık seni neymiş gülmüşüm:1::1::1::1:
fitne fücür fesat:19: bakma ona

kız stres benim tipimde ne görünüyor merak ettim :1::1::1: marjinali iyi yorumlamışsın hadi abe benim de falıma bak beaa :6::6:
anacım resmini bulamadım

güldün güldün :35::35::35: şaka yaptım kız tabi çekinme strestenn ben de çekinmiyorum ondan :16:
kız çekinecek elektrikmi yayıyorum söyleyin bakem:ssz:

kızlar sizin muhabbetinize doyum olmuyor ama mert uyandı zırlıyor iyi geceler hepinizi öptüm:54::54::54::54:

yarın görüşmek üzere.
oy zırıltısını seveyim
iyi geceler tatlım:54:

stress 12 ye 5 var balkabagı olmayasın anacım 12 de çıkıyosun ya senn..sebostoss yarın bize sıra dayagı çeksin artık napalım marjinalde ortak banane o da güldü:52::52::52:
biz bi halt ettik yazık onu da yakma kız:27:

kız tutma kız senin yüzünden engellenmiyelimde:9:

fitne fücür fesat:19: bakma ona

anacım resmini bulamadım

kız çekinecek elektrikmi yayıyorum söyleyin bakem:ssz:

şutlanmayalım diye sustum zaten :kkk::kkk::kkk: hatırlamıyon mu kızz ben senin her kareni hatırlıyom :52::52::52: enine......resim,bügünki gölgen :52::52::52: yok canım erkekler arasında denir ya enseye tokat öyle samimi buluyom seni kıss bşi olsa özele atarım kanka sen de at ha bakma sırrım mezara kadar gider öyle ispiyonculuk yapıyom amaa sır başka :7:

ben kaçıyorum
şimdi sen fotoyu tekrar yükle veya sayfasını yaz ben yarın inceleyip raporumu hazırlıyayım:68:tamam
ha bu aradada çok öptüm kanki kendine iyi bak:54:

şutlanmayalım diye sustum zaten :kkk::kkk::kkk: hatırlamıyon mu kızz ben senin her kareni hatırlıyom :52::52::52: enine......resim,bügünki gölgen :52::52::52: yok canım erkekler arasında denir ya enseye tokat öyle samimi buluyom seni kıss bşi olsa özele atarım kanka sen de at ha bakma sırrım mezara kadar gider öyle ispiyonculuk yapıyom amaa sır başka :7:
ya sen beni öldürücen mi ya karnıma ağrılar girdi be:52: :7:kız işte at resmi aceleden fazla inceleyememiştim hatırlıyomda detay inceleme yapıcam işte

boş verseydin işi gücü kıss çıksaydınız işte eşim bana sen çık efeye ben bakarım dedi ama ben uyumayı tercih ettim bende de miskinlik vardı bugün :9::9::9:

oyy maaşallahh zeytinim benim totosuna vur kız benim içinnn :16: öp yerime de:emir_bebek:

e bacım ben geliyorum sen yoksun hiç:50: bugün benim tatil günüm oldu resmen :52::52:

evet canım oglum yapıyor ama 5.ay kontrolünde yapamıyordu doktor bu oglun tembel diye fırça kaymıştı şimdi okuyunca denedim yapıyor oturur pozisyona geliyor rutin doktor kontrolüne gitmiyor musunuz yani şunun için sordum bir sorun olsaydı doktorun söylerdi zaten inş önemli bişi yoktur canım..

gidiyoruz cnm her ay kontrole.ama doktor hiç boyun kaslarına bakmadı.yani ellerinden tutupta kaldırmadı hiç...çok merak ediyorum ya inş.bişey yoktur.perşembe ya da cuma götürücez bakalım doktora.Allah.ım inşallah bişey yoktur.hiç uyumadım gece ya

gidiyoruz cnm her ay kontrole.ama doktor hiç boyun kaslarına bakmadı.yani ellerinden tutupta kaldırmadı hiç...çok merak ediyorum ya inş.bişey yoktur.perşembe ya da cuma götürücez bakalım doktora.Allah.ım inşallah bişey yoktur.hiç uyumadım gece ya

inş bişi yoktur canım nörolojik bir sorun olsaydı doktorun bunu farkederdi şimdiye kadar..allah yavrularımızı korusunn..

inşallah yoktur canım canını sıkmamaya çalış olsaydı bu zamana kadar çıkardı sanırım

inşallah yoktur canım canını sıkmamaya çalış olsaydı bu zamana kadar çıkardı sanırım

inşallah canım amin..belirtilerinde elleriyle de bişey tutamaz diyor benim oğlum tutuyor ama başını neden kaldıramıyor ozaman.ellerinden tuttum mu başını değil gövdesini kaldırıyor.

Back
X