2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:52:52::52:
zayıflamak için çocukların uslanmasını beklersek çok bekleriz daha bacım
bizim bi adet stresimiz olacaktı ne yaptı acaba çok merak ettim ya
bacım 4 saatlik uykuyla da zor spor yapılır :8:
Eki Görüntüle 649004 buda bizm bugunki öglen yemegi pozumuz
:nazar::nazar ne güzel de kurulmuş öyle :9::9:

:52:52::52:

bacım 4 saatlik uykuyla da zor spor yapılır :8:

:nazar::nazar ne güzel de kurulmuş öyle :9::9:

maşalllah:nazar::nazar::nazar: eylüle nerdeyse kendi yiyecek

benimde aklıma biz geldik kız tıpkı öyleyiz:52:
Vallah öyle tahtina kuruluyor:9:
Kasiga cok saldiriyor marjinal teyzesi hele bugun tam agzina götürürken alttan elime carpti tutcam diye mamalar havada ucustu cani sagolsun birakiyorum kollu önlük gidiriyorum batirsin sagi solu:21:isimne o batircak ben temizlicem

Son düzenleme:
slm biz geldik şükür oğlumun bişeyi yokmuş pişikten kaynaklı yavrumun içine kadar işlemiş :( şimdi daha iyiyiz. Alerjiden bahseden arkadaşlar benim oğlumda da atopik dermatit var tam olarak nelere dikkat ediyorsunuz.

slm biz geldik şükür oğlumun bişeyi yokmuş pişikten kaynaklı yavrumun içine kadar işlemiş :( şimdi daha iyiyiz. Alerjiden bahseden arkadaşlar benim oğlumda da atopik dermatit var tam olarak nelere dikkat ediyorsunuz.

gecmıs olsun cnm bıkac arkadastan duymustummm dustan sonra ııyıce kurulanmalı ve bellı bı kremlerı vardı sımdı aklıma gelmedı

Günaydın herkeseeeee :)
bayanstres gelmişsin, nasıl oldunuz? daha iyisinizdir umarım, merak ettik sizi.

marjinal;

bu arada yumurtayı nasıl verecem ben ya verdm bugün midesii bulandırdı ve sade olarak yutması zor olur yavrucuğuma nasıl vermem gerek düşüncelriniz neler??
doktor bize ıhlamur, rezene veya bebek çaylarıyla verebileceğimizi söyledi ama bizimki ıhlamur ve rezeneyi reddediyor, yumurtayı da çok sevmedi. sanki atopik dermatiti de artırdı biraz, o yuzden birkaç gün ara verdik. bebek çayı deneyen var mı aranızda? nedir ki o?

merhaba arkadaşlar . bende aranıza yeni katılanlardanım 12 eylül doğumlu bir prensesim var .öğretmenim mart sonu başlıycam ama çok stres yapıyorum nasıl olur bırakabilirmiyim kızımı diye:(Allah hepimizin bebeğine sağlık versin:))

canım hiç sıkma kendini, ben oğlum daha 4 aylıkken işe başladım. bunun da güzel yanları var, zorluğu da var tabi. önemli olan sen işteyken bebeğe kimin nasıl bakacağı bence.

yok canım içmiyor 3-4 kaşık zorla içirdim bide önlük takmıyor heryer sebze çorbası oluyor:50:

canım çorbayı biraz az sulu, muhallebi kıvamında yapınca yedirmesi daha kolay oluyor, sulu yapıyorsan söyleyeyim dedim. sonrasında su içiriyrum.

hadi ya zor bu ek gıda işi,ne zaman ögün olacak bunlar daha 4,5kaşık zorla içiyorlar,,sütüm de azaldı kafam çok karışık

Biz çorbasını 1 öğün yaptık bile. bir öğün süt yetiştirme telaşının azalması bile rahatlatıyor insanı.tabi yedirmek zaman alıyo o ayrı :p

Vallah allah yardimcin olsun cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok sade irmikli muhallebiyi cok sevmedi ama sebzeyi yiyor maasallah:56: darisi size
bizimki de pirinç unuyla muhallbiyi sevmedi, içine armut rendeledim ancak o zaman yedi :s ama favorimiz pazılı sebze çorbası ;)

canım bizim de doğdugu günden beri var. tabi herkeste tetikleyen şeyler farklı, en iyisi ne zaman arttıgını kendin gözlemlemen bence. bizim kan testinde çıkmadı ama süt alerjisi var. şimdi o geçti galiba, yumurtaya döndü. dönemsel olarak da değişebiliyor. vucut bi şeyi tanıyıp kabul ediyor galiba zamanla. 1 hafta bekleyip tekrar yoğurt ve yumurta deniycez.
genel olarak terlemek çok çok kötü yapıyor.
sıcak suyla banyo mahvediyor, suda uzun süre kalması da iyi değilmiş.
kaşımasına engel olmak lazım, kaşıdıkça iyileşmesini geciktiriyor.
nem önemli. mümkünse odayı nemlendirmek, bundan da iyisi bol bol nemlendirici sürmek gerekli
aklıma gelenler bunlar. tecrübelerimizi paylaşalım, kurtaralım minnaklarımızı şu sıkıntıdan ..

Günaydın herkeseeeee :)
bayanstres gelmişsin, nasıl oldunuz? daha iyisinizdir umarım, merak ettik sizi.

doktor bize ıhlamur, rezene veya bebek çaylarıyla verebileceğimizi söyledi ama bizimki ıhlamur ve rezeneyi reddediyor, yumurtayı da çok sevmedi. sanki atopik dermatiti de artırdı biraz, o yuzden birkaç gün ara verdik. bebek çayı deneyen var mı aranızda? nedir ki o?

canım hiç sıkma kendini, ben oğlum daha 4 aylıkken işe başladım. bunun da güzel yanları var, zorluğu da var tabi. önemli olan sen işteyken bebeğe kimin nasıl bakacağı bence.

canım çorbayı biraz az sulu, muhallebi kıvamında yapınca yedirmesi daha kolay oluyor, sulu yapıyorsan söyleyeyim dedim. sonrasında su içiriyrum.

Biz çorbasını 1 öğün yaptık bile. bir öğün süt yetiştirme telaşının azalması bile rahatlatıyor insanı.tabi yedirmek zaman alıyo o ayrı :p

bizimki de pirinç unuyla muhallbiyi sevmedi, içine armut rendeledim ancak o zaman yedi :s ama favorimiz pazılı sebze çorbası ;)

canım bizim de doğdugu günden beri var. tabi herkeste tetikleyen şeyler farklı, en iyisi ne zaman arttıgını kendin gözlemlemen bence. bizim kan testinde çıkmadı ama süt alerjisi var. şimdi o geçti galiba, yumurtaya döndü. dönemsel olarak da değişebiliyor. vucut bi şeyi tanıyıp kabul ediyor galiba zamanla. 1 hafta bekleyip tekrar yoğurt ve yumurta deniycez.
genel olarak terlemek çok çok kötü yapıyor.
sıcak suyla banyo mahvediyor, suda uzun süre kalması da iyi değilmiş.
kaşımasına engel olmak lazım, kaşıdıkça iyileşmesini geciktiriyor.
nem önemli. mümkünse odayı nemlendirmek, bundan da iyisi bol bol nemlendirici sürmek gerekli
aklıma gelenler bunlar. tecrübelerimizi paylaşalım, kurtaralım minnaklarımızı şu sıkıntıdan ..
sağol canım daha iyiyim bol ıhlamur içiyorum anca bu hızla iyileşiliyor

bliss sen napıyosun canım nasılsın :23::23::23:

iyiyim karamcım sağol :)
uykusuzum biraz, bizim oğlan gece gözü kapalı deli gibi ağlayarak uyandı gece birkaç sefer. ne derdi var anlamadım.
sabaha kadar melek gibi uyuyan çocuk birkaç haftadır en az 3 kere uyanır oldu :( bu aralar ağlamayı da ekledi ayrıca.. diş diycem ama bu kadar uzun sürmezmiş. gaz mı açlık mı anlamadım :s

iyiyim karamcım sağol :)
uykusuzum biraz, bizim oğlan gece gözü kapalı deli gibi ağlayarak uyandı gece birkaç sefer. ne derdi var anlamadım.
sabaha kadar melek gibi uyuyan çocuk birkaç haftadır en az 3 kere uyanır oldu :( bu aralar ağlamayı da ekledi ayrıca.. diş diycem ama bu kadar uzun sürmezmiş. gaz mı açlık mı anlamadım :s

huysuzluk olmasın :52::52::52: bizimki hep yapıyor gözü kapalı uyuyor gibiama aglıyor 1 saat sonra kaka geliyor :27::27: senin bebegin nasıl besleniyor işteken :56::56::56:

Back
X