Günaydın herkeseeeee :)
bayanstres gelmişsin, nasıl oldunuz? daha iyisinizdir umarım, merak ettik sizi.
doktor bize ıhlamur, rezene veya bebek çaylarıyla verebileceğimizi söyledi ama bizimki ıhlamur ve rezeneyi reddediyor, yumurtayı da çok sevmedi. sanki atopik dermatiti de artırdı biraz, o yuzden birkaç gün ara verdik. bebek çayı deneyen var mı aranızda? nedir ki o?
canım hiç sıkma kendini, ben oğlum daha 4 aylıkken işe başladım. bunun da güzel yanları var, zorluğu da var tabi. önemli olan sen işteyken bebeğe kimin nasıl bakacağı bence.
canım çorbayı biraz az sulu, muhallebi kıvamında yapınca yedirmesi daha kolay oluyor, sulu yapıyorsan söyleyeyim dedim. sonrasında su içiriyrum.
Biz çorbasını 1 öğün yaptık bile. bir öğün süt yetiştirme telaşının azalması bile rahatlatıyor insanı.tabi yedirmek zaman alıyo o ayrı
bizimki de pirinç unuyla muhallbiyi sevmedi, içine armut rendeledim ancak o zaman yedi :s ama favorimiz pazılı sebze çorbası
canım bizim de doğdugu günden beri var. tabi herkeste tetikleyen şeyler farklı, en iyisi ne zaman arttıgını kendin gözlemlemen bence. bizim kan testinde çıkmadı ama süt alerjisi var. şimdi o geçti galiba, yumurtaya döndü. dönemsel olarak da değişebiliyor. vucut bi şeyi tanıyıp kabul ediyor galiba zamanla. 1 hafta bekleyip tekrar yoğurt ve yumurta deniycez.
genel olarak terlemek çok çok kötü yapıyor.
sıcak suyla banyo mahvediyor, suda uzun süre kalması da iyi değilmiş.
kaşımasına engel olmak lazım, kaşıdıkça iyileşmesini geciktiriyor.
nem önemli. mümkünse odayı nemlendirmek, bundan da iyisi bol bol nemlendirici sürmek gerekli
aklıma gelenler bunlar. tecrübelerimizi paylaşalım, kurtaralım minnaklarımızı şu sıkıntıdan ..