2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri gününüz güzel geçsin

ah o bebek yağı mahvetti oğlumu hiç yaramadı bize yaktı yavrumun vucudunu şampuan olarakta sebamed shower oil kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz

canım bizde doğduğu zaman sebamed kullanıyorduk şampuan ve yağ olarak sonra dokrotumuz yağ yerine nemlendirici kullanın dedi adanın cildi atopik olduğu için mustela stelatopia nemlendirici krem , mustela yenidoğan köpük şampuan ve mustela sabun kullanıyoruz mustela ürünleri güzel nemlendiricisi atopik ciltler için zaten

bazen lay lay loomm günlerimi özlüyorum,sonra özledigim için üzülüyorum sanki ogluma haksızlıkmış gibi oluyor :14:ben size de oluyor mu:23:

ayyy bir tek ben böyleyim zannedip utanıyordum kendimden ama yanlız değilmişim yaaa bende yayılıp keyif yaptığım günleri özlüyorum bazen dışarı çıkmayı gezip tozmayı, rahat rahat banyo yapmayı ahhhh ah ama olsun kızım elbet büyüyecek o zaman beraber yapıcaz bunları inşallah

LAA MAA MAMMAA :52::52::52::52: hoş geldin canım :42:

hoşbuldum canımmmm

$IMAG0269.webp

buda benim miniğim teyzeleri

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri gününüz güzel geçsin

canım bizde doğduğu zaman sebamed kullanıyorduk şampuan ve yağ olarak sonra dokrotumuz yağ yerine nemlendirici kullanın dedi adanın cildi atopik olduğu için mustela stelatopia nemlendirici krem , mustela yenidoğan köpük şampuan ve mustela sabun kullanıyoruz mustela ürünleri güzel nemlendiricisi atopik ciltler için zaten

ayyy bir tek ben böyleyim zannedip utanıyordum kendimden ama yanlız değilmişim yaaa bende yayılıp keyif yaptığım günleri özlüyorum bazen dışarı çıkmayı gezip tozmayı, rahat rahat banyo yapmayı ahhhh ah ama olsun kızım elbet büyüyecek o zaman beraber yapıcaz bunları inşallah

hoşbuldum canımmmm

yalnız degilim demekki :13: ama arada geliyor insana napalım biz de insanız :14::14: elbet büyür ve biz de eski günlere döneriz daha da çogalmazsak tabi
sonra sil baştan :52::52::52:

merhaba kızlar nasılsınız
ben biraz daha iyiyim ateş gitti ahmettende bendende şükür ama çok huysuz uyumuyor

güzel anneler ve minik bebişler umarım iyisinizdir. arkadaşlar sohbetleriniz çok keyifli maşallah, enerjinize de hayranım. hele diş buğdayı hakkında yazdıklarınız beni de heyecanlandırdı. ben de boş geçmek istemiyorum. bu arada benim minik kızım ne zaman yanından ayrılsam basıyor yaygarayı, doğru dürüst sohbet edemiyorum. sürekli oynamak istiyor. yarım saattir uyuyor da ancak okuyorum işte. gününüz aydın, keyifler yerinde olsun.

Son düzenleme:
:52::52::52::52: ben de 3 yıl bekledim canım hamile oldugumu ögrendigim gün atandım kısmetiyle geldi böcügüm :46::46::46:
branş ne kaç yıldır mezunsun :44:
sen yine 3 yıl bklemişsin :ssz: ben yaşlandım artık
h.giyim canım meslek lisesi.. hayatımı mahveden lise:47:

maşallahh bebişine

bu arada daha dün gece buraya mesj yazdıktan sonra eşimle birbirimize baktık bu günler geçer mi diye ama söz yoktu gözle

aynen eşimle beraber yemek yemeyi, banyo da rahatt rahhatttt keselenmeyi, temizlik yapmayı, dışarı giderken artık 1 saatte zor hazırlanıyoruz gidince de zevk almıyorum daha çok yorulmuş olarak geliyorum,

karamın dediği gibi olsun diye ağladığım geceler aklıma geliyor sonra öpüyorum özür diliorum böyle düşündüğüm için kızmından, karmakarışık duygular işteeee:44:

ben biraz daha iyiyim ateş gitti ahmettende bendende şükür ama çok huysuz uyumuyor

benim kızda huysuz ve huzursuz yarım saatt kurulmuş saat gibi.. acaba bu ayın genel özelliği mi:44: yoksa diş mi diyourm:52::52: şu dişin dili olsaydı her şeyin tek sorumlusu ben miyim der topa tutardı bizi herhalde

güzel anneler ve minik bebişler umarım iyisinizdir. arkadaşlar sohbetleriniz çok keyifli maşallah, enerjinize de hayranım. hele diş buğdayı hakkında yazdıklarınız beni de heyecanlandırdı. ben de boş geçmek istemiyorum. bu arada benim minik kızım ne zaman yanından ayrılsam basıyor yaygarayı, doğru dürüst sohbet edemiyorum. sürekli oynamak istiyor. yarım saattir uyuyor da ancak okuyorum işte. gününüz aydın, keyifler yerinde olsun.

oyuna alışan bebeler ister normal oyun çağındalar artık, benim kıızmda sürekli benle ilgilen der,saklanıyorum bazen kapıya bakarak bağırıyo sıpammm

geçmiş günlere özlem duymuşsunuz:43:hangimiz duymuyoruzki
ama biraz büyüsünler yeni bir arkadaşınız oluyor beraber geziyosunuz yemekler gidiyorsunuz parklar 2. adresiniz tabi dertleşiyorsunuz hiç daha önce yaşamadığınız heyecanlar yaşıyosunuz:16:ama tabi du arada hiç yaşamadığınız üzüntüler korkular evhamlar yorgunluklarda bunların bedeli:27:
zor bikaç gün geçirmeme rağmen yinede niye 2 tane yaptım demedim ama çok bunaldım ve 1-2 gün yanlız kalmak istiyorum dedim durdum:9:

test yaptım tek çizgi ama ben yine de şüpheliyim inanılmaz moralim bozuk dokunsalar aglıcam :14::14:
bu ayı atlatıyım karar verdim gidip spiral taktırıcam
canım acır falan diye korkuyodum ama bu şüpheden daha kötü olamaz :50:

:nazar::nazar::nazar: maaşallah ismi ada mıydı :44:

evet canım ismi ada

yalnız degilim demekki :13: ama arada geliyor insana napalım biz de insanız :14::14: elbet büyür ve biz de eski günlere döneriz daha da çogalmazsak tabi
sonra sil baştan :52::52::52:

büyük konuşmayayım ama ben ikinciyi pek düşünmüyorum açıkçası

benim kızımda aynı mama yapmaya bile zor gidiyorum sürekli oyun ilgi istiyor

sen yine 3 yıl bklemişsin :ssz: ben yaşlandım artık
h.giyim canım meslek lisesi.. hayatımı mahveden lise:47:

maşallahh bebişine

bu arada daha dün gece buraya mesj yazdıktan sonra eşimle birbirimize baktık bu günler geçer mi diye ama söz yoktu gözle

aynen eşimle beraber yemek yemeyi, banyo da rahatt rahhatttt keselenmeyi, temizlik yapmayı, dışarı giderken artık 1 saatte zor hazırlanıyoruz gidince de zevk almıyorum daha çok yorulmuş olarak geliyorum,

karamın dediği gibi olsun diye ağladığım geceler aklıma geliyor sonra öpüyorum özür diliorum böyle düşündüğüm için kızmından, karmakarışık duygular işteeee:44:

teşekkür ederim canım hepimiz aynıyız demekki

test yaptım tek çizgi ama ben yine de şüpheliyim inanılmaz moralim bozuk dokunsalar aglıcam :14::14:
canım acır falan diye korkuyodum ama bu şüpheden daha kötü olamaz :50:
kan testi yaptır rahatlarsın canım ya:5:daha çok küçükler kardeş gelmesi tabi ürkütücü ama bak tek çizgi çıktı diyorsun neden çüphelisin hala
spirali özel hastaneler anesteziyle yapıyor çok pahalı değil bildiğim kadarıyla ama zaten hiç bir şey yüzde yüz koruma sağlamıyor:50:artı adet düzensizliği uzun süren kanama vs diye sikayetler duyuyorum çevremden

karam hayırdır bekçiliği bıraktın mı yoksun bugün:26:
marjinalin yazılarıda yok evet benimde dikkatimi çekti oda sık girerdi mert paşadamı coştu
bunlar bizi depresyona sokacaklar valla:19:

marjinal dün geceden beri yok napıyor acaba,umarım ters bişi yoktur :31::31:

sağol canım ters birşey yok ama biraz canım sıkkın.

maşallah tatlı kıza:nazar::nazar::nazar:

çok şükür atlatmışsınız bununla geçmiş olsun
sağol canım iyi sayılırız biz mertte çok huysuzluk yapıyor bu aralar ve gündüz hiç uyumuyor:50:

maşallah subhanallah pek tatlı
canım acır falan diye korkuyodumama bu şüpheden daha kötü olamaz :50:[/

masterim niye bu kadar kafana taktın bak hamile değilsin cnm sprial kesin çözüm değil benim bir çok tanıdığım onla hamile kaldı ve sonuç bebekler düştü yani eşin korunduktan sonra sıkıntı olmaz .3 er aylık iğneler oluyormuş doğum kontrolü için onu araştır birde cnm.

karam hayırdır bekçiliği bıraktın mı yoksun bugün:26:
marjinalin yazılarıda yok evet benimde dikkatimi çekti oda sık girerdi mert paşadamı coştu
bunlar bizi depresyona sokacaklar valla:19:

evet canım hem huysuz hemde bu ek gıda olayından dolayı 1 saat onu yedirmeye çalışıyorum su içirmeye çalışıyorum üzerini mahvediyor onu değiştiriyorum derken bu saat oldu.

:16::16:slm kızlar naıslsınızz kuzular nasıll bızım dıs sıkıntımız varr onun dısında ıyız sukurr:nazar:

:16::16:slm kızlar naıslsınızz kuzular nasıll bızım dıs sıkıntımız varr onun dısında ıyız sukurr:nazar:

sağol canım bizimde aynı huzursuzluk var onun dışında bir sorun yok çok şükür,aşıları stres yapıyordun atlatmışsınız geçmiş olsun.

Son düzenleme:
evet canım hem huysuz hemde bu ek gıda olayından dolayı 1 saat onu yedirmeye çalışıyorum su içirmeye çalışıyorum üzerini mahvediyor onu değiştiriyorum derken bu saat oldu.
canın neden sıtkın gülüm:16:sağlıktan öte herşey boşmuş şimdi böyle düyorum artık:5:

ek gıdada da ben hiç zorlamıyorum 2 tatlı kaşığı yerse kafi diyorum üstelemiyorum bazen onuda yemiyor alışacak elbet:8:

bugün semizotu irmik havuç patates kayısı kaynattım blendır dan geçirdim 3-4 tatlı kaşığı yedi inan ama şok geçirdi bu ne diye anlamaya çalışırken tıktım ağzına:27:ha bide tabi şarkı muhakkak yani müzik eşliğinde yediriyorum benim sesimide pek beğeniyor heralde ben şarkı söyleyince hep sakinleşiyor:24:aaaa acaba şokamı giriyo sesimden:44:seni güldüreyim dedim tebessüm ettiysen ne mutlu:29:

Back
X