2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canın neden sıtkın gülüm:16:sağlıktan öte herşey boşmuş şimdi böyle düyorum artık:5:

ek gıdada da ben hiç zorlamıyorum 2 tatlı kaşığı yerse kafi diyorum üstelemiyorum bazen onuda yemiyor alışacak elbet:8:

bugün semizotu irmik havuç patates kayısı kaynattım blendır dan geçirdim 3-4 tatlı kaşığı yedi inan ama şok geçirdi bu ne diye anlamaya çalışırken tıktım ağzına:27:ha bide tabi şarkı muhakkak yani müzik eşliğinde yediriyorum benim sesimide pek beğeniyor heralde ben şarkı söyleyince hep sakinleşiyor:24:aaaa acaba şokamı giriyo sesimden:44:seni güldüreyim dedim tebessüm ettiysen ne mutlu:29:

sağol canım benim:16::16::16::16:

canım kayınpederimden dolayı sıkkın daha gideli bir ay olmadı dün akşam merti özledim yine gelicem diyor :19:
bide 1 ay sonrada kayınvalidemde gelicek bizim hiç ailecek yanlız kalmaya hakkımız yok mu ya.

sağol canım benim:16::16::16::16:

canım kayınpederimden dolayı sıkkın daha gideli bir ay olmadı dün akşam merti özledim yine gelicem diyor :19:
bide 1 ay sonrada kayınvalidemde gelicek bizim hiç ailecek yanlız kalmaya hakkımız yok mu ya.
aaaa o ne öyle ya kp gelini nasıl rahatsız eder zırt pırt:47: demiyomu oğlum işte ben bu kıza evi dar ediyorum rahaysız olabilir emziren gencecik bir kadın:20: bence eşinle konuş noluyo öyle

aaaa o ne öyle ya kp gelini nasıl rahatsız eder zırt pırt:47: demiyomu oğlum işte ben bu kıza evi dar ediyorum rahaysız olabilir emziren gencecik bir kadın:20: bence eşinle konuş noluyo öyle

gündüzleri pek evde durmuyor öğlen çıkıp eşimin geliş saatine yakın geliyor ama yinede çok sıkılıyorum:20: eşimle onun yanında iki çift laf edemiyoruz bütün gece onunla oturuyoruz.o değilde bu kadar sıkta gelinmezki ayıp ama sonra gelinin suratı niye düşük.mert 6 aylık 6 ayını 3 ayı bizdeydi düşünün.

gündüzleri pek evde durmuyor öğlen çıkıp eşimin geliş saatine yakın geliyor ama yinede çok sıkılıyorum:20: eşimle onun yanında iki çift laf edemiyoruz bütün gece onunla oturuyoruz.o değilde bu kadar sıkta gelinmezki ayıp ama sonra gelinin suratı niye düşük.mert 6 aylık 6 ayını 3 ayı bizdeydi düşünün.
valla Allah sabır versin ben çekemazdim insan rahat rahat ayağını bile uzatamaz bence eşin müdahale etmeli tebi nasıl edilir bilemem

valla Allah sabır versin ben çekemazdim insan rahat rahat ayağını bile uzatamaz bence eşin müdahale etmeli tebi nasıl edilir bilemem

zaten öyle oluyor canım evinde rahat edemiyorsun eşimde diyor olsun bir zararı yok bize:20:

sen bana diyordun ya nasıl zayıflıyorsun bizede söyle işte cevabı.

zaten öyle oluyor canım evinde rahat edemiyorsun eşimde diyor olsun bir zararı yok bize:20:

sen bana diyordun ya nasıl zayıflıyorsun bizede söyle işte cevabı.
hııı senin eşinde buna çanak tutuyo be kardeşim ozama sende babana söyle zırt pırt gelip haftalarca kalsın bakalım eşin aynı rahatlıkta konuşabilecekmi:28:

hııı senin eşinde buna çanak tutuyo be kardeşim ozama sende babana söyle zırt pırt gelip haftalarca kalsın bakalım eşin aynı rahatlıkta konuşabilecekmi:28:

canım benim babam öyle bir karakterdeki bizi rahatsız etmemek için bebek olana kadar biz sende 1 yada 2 kere gelirdi biz onlara giderdik hep.şimdide haftada 1 kere 1-2 saat geliyor ama bunların sülalalesi öyle düşüncesizlerki çok sıkıdım çok adam evlense belki kurtuluruz karısını alıp zırt pırt gelemez ama bu adamı kolay kolay kimse çekmez.

Back
X