2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

marjinal konuyla alakasız ama senşn mertle benim mert çizelgede aynı görünüyor şubat 28 takvimida bozdu farkındamısın

canım benim babam öyle bir karakterdeki bizi rahatsız etmemek için bebek olana kadar biz sende 1 yada 2 kere gelirdi biz onlara giderdik hep.şimdide haftada 1 kere 1-2 saat geliyor ama bunların sülalalesi öyle düşüncesizlerki çok sıkıdım çok adam evlense belki kurtuluruz karısını alıp zırt pırt gelemez ama bu adamı kolay kolay kimse çekmez.
yok çok haklısın evde yabancı birisi zor bu insanın kendi anne babası bile olsa yine zor
insan çünkü başbaşa olmak istiyor kafa dinlemek sinirlenince bağırmak banyoya rahat girip çıkmak vs istiyor

benim ilk defa dikkatimi çekiyor
bu arada benimkide kaç gündür çoraplarını çekiyor ayaklarına sarmış durumda 1-2 günde neler değişiyor değilmi

benimki 1 -2 ay ayaklarıyla hep uğraşıp durdu şimdi hep emiyor ayaklarını çoraplar sırılsıklam oluyor resmen günde 4-5 kere çorap değiştiriyoruz.

kan testi yaptır rahatlarsın canım ya:5:daha çok küçükler kardeş gelmesi tabi ürkütücü ama bak tek çizgi çıktı diyorsun neden çüphelisin hala
spirali özel hastaneler anesteziyle yapıyor çok pahalı değil bildiğim kadarıyla ama zaten hiç bir şey yüzde yüz koruma sağlamıyor:50:artı adet düzensizliği uzun süren kanama vs diye sikayetler duyuyorum çevremden

bilmiyorum nıye şüpheliyim cok korktuğum için galiba :26:
spirali biraz arastırıp düşünücem :31:

maşallah subhanallah pek tatlı
test yaptım tek çizgi ama ben yine de şüpheliyim inanılmaz moralim bozuk dokunsalar aglıcam :14::14:
bu ayı atlatıyım karar verdim gidip spiral taktırıcam
canım acır falan diye korkuyodumama bu şüpheden daha kötü olamaz :50:[/

masterim niye bu kadar kafana taktın bak hamile değilsin cnm sprial kesin çözüm değil benim bir çok tanıdığım onla hamile kaldı ve sonuç bebekler düştü yani eşin korunduktan sonra sıkıntı olmaz .3 er aylık iğneler oluyormuş doğum kontrolü için onu araştır birde cnm.

ya sabredip sabah ilk idrarla yapsam daha saglıklı bi sonuç olmazmıydı bu test şüphemi gidermedi ki :19:
ben kocama söyleym gelirken bi tane daha alsın :37:

sebostos nasılsın canım iş nasıl gidiyor?

Sorma cnm
Is cok yogun ama ben iki saat durup kaciyorum hergun bu arada isler birikiyo tabi
Bi de dosyalarin tozundan allerji oldum
Oglum da gece boyu memede uykusuzluk da cabasi yani
Sizi cok ozluyorum ama fazla laf yetistiremiyorum bu aralar
Cnm kayinpederle ilgili yazdiklarini okudum
Sikma canini diycem ama kolay degil biliyorum
Benim de ozel hayat sifir ama benimkiler cocuklar icin
Seninknin bi hayri yok bi de yuk oluyo
Ama sakin takma sutun gitmesin
Sikildikca bize gel sen
Laflariz biraz
Havan duzelir :54:

Sorma cnm
Is cok yogun ama ben iki saat durup kaciyorum hergun bu arada isler birikiyo tabi
Bi de dosyalarin tozundan allerji oldum
Oglum da gece boyu memede uykusuzluk da cabasi yani
Sizi cok ozluyorum ama fazla laf yetistiremiyorum bu aralar
Cnm kayinpederle ilgili yazdiklarini okudum
Sikma canini diycem ama kolay degil biliyorum
Benim de ozel hayat sifir ama benimkiler cocuklar icin
Seninknin bi hayri yok bi de yuk oluyo
Ama sakin takma sutun gitmesin
Sikildikca bize gel sen
Laflariz biraz
Havan duzelir :54:

işin çok zor canım allah kolaylık versin.burasıda olmasa deliricem zaten canım dertleşip rahatlıyoruz.

sebostos nasılsın:3:
senin oğlan iyleşmedimi:43:tamda işe başladığın hafta böyle olması çok daha can sıkıcı

$DSC01046.webp

kızlar size evlenirken 44 kgydum demiştim ya işte o halim kemik üzerine deri kaplama gibiydim kötü duruyordu.

170 boya 42-44 kg civarı

selam hanımlar 5 ay 20 günlük bebegim henüz tam tur dönmedi sadece yanlara dönebiliyor.sırt üstünden yüz üstü dönmedi hiç.normalmi sizce.destekli oturtıyormusunuz artık bebeklerinizi

sağol canım benim:16::16::16::16:

canım kayınpederimden dolayı sıkkın daha gideli bir ay olmadı dün akşam merti özledim yine gelicem diyor :19:
bide 1 ay sonrada kayınvalidemde gelicek bizim hiç ailecek yanlız kalmaya hakkımız yok mu ya.

onlara göre öyle bi hakkımız yok cnm
hizmet edelim aylarca evimizde kalsınlar biz hiç surat yapmayalım istiyolar :47:
ne kadar düşüncesizmiş seninkilerde :41: eşinin tavrı ne bu konuda :26:

:53::53: ne kadar zayıfmışsın ben bu kiloya ortaokula giderken sahiptim sanırım:52:

canım bu benim liseyi bitirdiğim seneden 17 yaşındaydım şimdi 57-58 kg yum daha iyi hissediyorum o zaman takma adım kürdandı:1:ne giysem yakışmıyordu 34 beden giyiyordum

selam hanımlar 5 ay 20 günlük bebegim henüz tam tur dönmedi sadece yanlara dönebiliyor.sırt üstünden yüz üstü dönmedi hiç.normalmi sizce.destekli oturtıyormusunuz artık bebeklerinizi

evet destekli oturtuyorum. Bizim de dönmemiz yarım yüzüstü dönüyor ama geri dönemiyor. 1 hafta sonra aylık kontrolumuz var bence yok ama bi sorun varsa da dr söyler.

Back
X