2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

onlara göre öyle bi hakkımız yok cnm
hizmet edelim aylarca evimizde kalsınlar biz hiç surat yapmayalım istiyolar :47:
ne kadar düşüncesizmiş seninkilerde :41: eşinin tavrı ne bu konuda :26:

canım eşim adam yanlız bizden başka kimsesi yok gelsin bize zararı yok diyor birde bana sor.

canım bu benim liseyi bitirdiğim seneden 17 yaşındaydım şimdi 57-58 kg yum daha iyi hissediyorum o zaman takma adım kürdandı:1:ne giysem yakışmıyordu 34 beden giyiyordum

Tahmin edebiliyorum bizim de bi akrabamız aynen böyle zayıf boyu da kısa çocuk reyonlarına bakıyor :9:

Kaçak karam geldi:1: yemegimi yedim bi tabak kaldırmadan yatak odasında uzanıyorumm..oh ne güzelmiş böyle ya:32: az takılayım çay servisine kadar :1: efeyi de kardeşim sallıyor uyuyor :9: marjinalim canım sen de tavır yap adama gelmez belki rahat ediyor diye geliyordur o:20:

maasallah sübhanallah rabbim bagislasin

sağol canım benim:16::16::16::16:

canım kayınpederimden dolayı sıkkın daha gideli bir ay olmadı dün akşam merti özledim yine gelicem diyor :19:
bide 1 ay sonrada kayınvalidemde gelicek bizim hiç ailecek yanlız kalmaya hakkımız yok mu ya.

gündüzleri pek evde durmuyor öğlen çıkıp eşimin geliş saatine yakın geliyor ama yinede çok sıkılıyorum:20: eşimle onun yanında iki çift laf edemiyoruz bütün gece onunla oturuyoruz.o değilde bu kadar sıkta gelinmezki ayıp ama sonra gelinin suratı niye düşük.mert 6 aylık 6 ayını 3 ayı bizdeydi düşünün.
hayirlisi canim sikma canini diyecem ama seni cok iyi anliorum kendiliginden demesi gerek onuda düsünemior herhalde esine tatli dille rahat olamadigini anlatsan
bir zarari yok diyorda onun babasi tabiki rahatsiz olmaz bu olay icin bende esimle cok münakasa ederdim aynisini bana derdi hayirlisi olsun canim sikma canini bebisinede yansir gerginligin
Eki Görüntüle 650705

kızlar size evlenirken 44 kgydum demiştim ya işte o halim kemik üzerine deri kaplama gibiydim kötü duruyordu.

170 boya 42-44 kg civarı

baya zayifmissin evet ama dedigin gibi kötü durmuyor nice kötü zayiflar var senin ki gayet iyi duruyormus

Kaçak karam geldi:1: yemegimi yedim bi tabak kaldırmadan yatak odasında uzanıyorumm..oh ne güzelmiş böyle ya:32: az takılayım çay servisine kadar :1: efeyi de kardeşim sallıyor uyuyor :9: marjinalim canım sen de tavır yap adama gelmez belki rahat ediyor diye geliyordur o:20:

canım yapamıyorum ki geçen suratımı astım ve daha kal demedim diye eşime beni şikayet etmişti hatta buraya yazmıştım.o kadar iyilik yap gene yaranamıyorsun yine yaranamıyorsun.:19:

sebostos nasılsın:3:
senin oğlan iyleşmedimi:43:tamda işe başladığın hafta böyle olması çok daha can sıkıcı

Cnm valla berbat durumdayim
Oglan iyilesti gibi ama gece uyutmuyo beni hic surekli agliyo meme istiyo
Sabah bizimle uyaniyor yine emiyor bu sirada biz gec kaliyoruz esim soylenip duruyo
Kizi hic anlatmiyorum daha en beteri o
Sen nasilsin cnm seninkiler napti gorusemedik

canım yapamıyorum ki geçen suratımı astım ve daha kal demedim diye eşime beni şikayet etmişti hatta buraya yazmıştım.o kadar iyilik yap gene yaranamıyorsun yine yaranamıyorsun.:19:

Dogru diyorsun eşinle aranı açmasına izin verme o zaman ne diyim inş tez zamanda gider
Ne diyecegimi şaşırdım bebegim:26:

maasallah sübhanallah rabbim bagislasin

hayirlisi canim sikma canini diyecem ama seni cok iyi anliorum kendiliginden demesi gerek onuda düsünemior herhalde esine tatli dille rahat olamadigini anlatsan
bir zarari yok diyorda onun babasi tabiki rahatsiz olmaz bu olay icin bende esimle cok münakasa ederdim aynisini bana derdi hayirlisi olsun canim sikma canini bebisinede yansir gerginligin

baya zayifmissin evet ama dedigin gibi kötü durmuyor nice kötü zayiflar var senin ki gayet iyi duruyormus

canım zaten eşime söylüyorum da bizim huzurumuz bozuluyor babama gelme diyemem diyor.
sağol canım ,ama şimdi daha iyi en azından kıyafet yönünden zorluk çekmiyorum.

İnsanları ağzınla kuş tutsanda yine memnun edemezsin. Bizde de durum tam tersi benim ailem gelip kalır, sağolsun eşim bişey demez ama sabah 9 akşam 9 çalışıyor bizim gibi tüm gün evde dursa nasıl olurdu acaba..

Dogru diyorsun eşinle aranı açmasına izin verme o zaman ne diyim inş tez zamanda gider
Ne diyecegimi şaşırdım bebegim:26:

sağol canım gelip gitse ne olucak 1 aya kalmaz yine geliyim der belki bu sefer utanırda biraz arayı uzatır diye ümit ediyorum çünkü ben gel demedim o öyle söyleyince.

:37:

Oh sendeki keyif dunyada yok ha:nazar:

Mrb hanimlar keyfler nasil biz iyiz. Cok sükür iyi diyleim iyi olalim
Marjinal haklisin canim huzurun kaciyorsa hic acma mevzuyu hayirlisi olsun insaallah:54:

canın neden sıtkın gülüm:16:sağlıktan öte herşey boşmuş şimdi böyle düyorum artık:5:

ek gıdada da ben hiç zorlamıyorum 2 tatlı kaşığı yerse kafi diyorum üstelemiyorum bazen onuda yemiyor alışacak elbet:8:

bugün semizotu irmik havuç patates kayısı kaynattım blendır dan geçirdim 3-4 tatlı kaşığı yedi inan ama şok geçirdi bu ne diye anlamaya çalışırken tıktım ağzına:27:ha bide tabi şarkı muhakkak yani müzik eşliğinde yediriyorum benim sesimide pek beğeniyor heralde ben şarkı söyleyince hep sakinleşiyor:24:aaaa acaba şokamı giriyo sesimden:44:seni güldüreyim dedim tebessüm ettiysen ne mutlu:29:
:52::52::52::52::52: benim bile keyfim yerine geldi seni öyle düşündüm de:4::4::4:
kız ablanlarımı kandırıyosun onlar yutmuyodur anacım sen rahat rahat takıl:23:
:17::17: kız zaten msj atıyor gibi yapıyordum hoopp kk :kkk::kkk:
zaten yakında bakırköylük olacam o olucak:14::14::14:
dur kız daha yaşın ne başın ne öncelik bizim :36::36::36:
bakırköy size zaten yakın canım beni orda bekle 1-2 güne bende geliyorum:9:
ben de ben deeeeee :35::35::35::35::35:
karam çok yavaşsın sınıfta kaldın 1 verdim sana:20:
ama örtmenim gezmeye gitmiştik :26::26::26:
bilmiyorum nıye şüpheliyim cok korktuğum için galiba :26:
spirali biraz arastırıp düşünücem :31:
maşallah subhanallah pek tatlı

ya sabredip sabah ilk idrarla yapsam daha saglıklı bi sonuç olmazmıydı bu test şüphemi gidermedi ki :19:
ben kocama söyleym gelirken bi tane daha alsın :37:
evet canım ilk idrarla daha iyi olur,sonuç istedigin gibi olur inş:21::21:
işin çok zor canım allah kolaylık versin.burasıda olmasa deliricem zaten canım dertleşip rahatlıyoruz.
gel canım burası terapi merkezi hele benim için çookk iyi oluyor :kkk::kkk::kkk:
selam hanımlar 5 ay 20 günlük bebegim henüz tam tur dönmedi sadece yanlara dönebiliyor.sırt üstünden yüz üstü dönmedi hiç.normalmi sizce.destekli oturtıyormusunuz artık bebeklerinizi
benim de oglum öyle canım totoyu kaldırıp daha tamamen yan dönmüş bile degil ama ben takılmıyorum çok ne de olsa yapacaklar sen hiç saglıklı bir
yetişkin olup da dönemeyen insan gördün mü :52::52::52: elbet dönerler bireysel farklılıklardan dolayı biri onu yapamaz biri onu,sen gönlünü ferah tut
canım inşş hepsini yapacak bebüşlerimizz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım bu benim liseyi bitirdiğim seneden 17 yaşındaydım şimdi 57-58 kg yum daha iyi hissediyorum o zaman takma adım kürdandı:1:ne giysem yakışmıyordu 34 beden giyiyordum

36 bedendim ben de gençkenn ahh ahh :ssz::ssz:

Eki Görüntüle 650705

kızlar size evlenirken 44 kgydum demiştim ya işte o halim kemik üzerine deri kaplama gibiydim kötü duruyordu.

170 boya 42-44 kg civarı
ah gençlik yıllarım aklıma geldi:ssz:bende evlendiğimde 46 kiloydum düğün fotolarına bakmak bile istemiyorumbende 34 bedendim şimdi ne oldu yerinde yeller esiyor 44 bedene terfi ettim:82:

Cnm valla berbat durumdayim
Oglan iyilesti gibi ama gece uyutmuyo beni hic surekli agliyo meme istiyo
Sabah bizimle uyaniyor yine emiyor bu sirada biz gec kaliyoruz esim soylenip duruyo
Kizi hic anlatmiyorum daha en beteri o
Sen nasilsin cnm seninkiler napti gorusemedik
hayırdır kız ne yapıyor

sağol canım gelip gitse ne olucak 1 aya kalmaz yine geliyim der belki bu sefer utanırda biraz arayı uzatır diye ümit ediyorum çünkü ben gel demedim o öyle söyleyince.
ah canım utansa gelirmi ya adam arsızlık yapıyor besbelli:20:bence sen acilinden cici anne bul:52:

Back
X